izgalmas! íme az 5 legjobb androidos játék, amely hasonló a sztrájkhoz

Szeretne játszani a Counter Strike (CS) játékkal? Íme az 5 legjobb Counter Strike-szerű Android-játék, amelyek közvetlenül okostelefonon játszhatók.

Ellencsapás az egyik játék online FPS legnépszerűbb az univerzumban. Háborús játék lőfegyverekkel, amely a rendőri erők csoportjait szembeállítja a terroristákkal.

Sajnos eddig a játék csak a platformra vonatkozik PC csak. Jaka azonban komponált 5 legjobb Android-játék, például a Counter Strike. Nézze meg a következő véleményeket.

  • Csak az FPS játékmesterek tehetik, találjuk ki, mi az az FPS játék!
  • Ez az 5 jó FPS játék, amelyet közvetlenül a böngészőben játszhat (telepítés nélkül)
  • 7 legjobb zombi témájú FPS játék Android 2017-hez

Android-játék hasonló a Counter Strike-hoz

1. Kritikus opciók

Az év végétől kezdve létezik 2015, Kritikus opciók az egyik játék Online FPS Android, amely nagyon hasonlít a Ellencsapás.

Különböző játékmódokkal fogsz harcolni. Kiválaszthatja az összes fegyvert, amelyet a mérkőzés során megvásárolhat, mint a játékban Ellencsapás. Ami érdekes, cserélheti is bőr fegyverek az Ön kívánsága szerint.

2. Counter Attack 3D - Többjátékos lövöldözős játék

Annak ellenére, hogy a cím nagyon hosszú, és játéknak tűnik „dió”, de valójában Counter Attack 3D - Többjátékos lövöldözős játék van játékmenet ami kedves és hasonló Ellencsapás.

Itt választhatja a piros vagy a kék csapatot. Azonnal kiválaszthatja a neked tetsző fegyvert közvetlenül a meccsen, virtuális pénzzel, miközben megnyeri és megöli ellenfeleit. A térképek és játékmódok szintén nagyon változatosak és összetettek.

3. Kritikus sztrájk hordozható

Meglehetősen azonos a hasonlósággal Ellencsapás, mindenképpen meg kell próbálnia Hordozható kritikus sztrájk. Számos módja van Élet-halál játszma nak nek Zombik, természetesen nagyon szórakoztató játék.

Emellett a többi meccshez hasonlóan fegyvereket is vásárolhat közvetlenül a meccsen. Rendszeresen játszhat offline a divat egyjátékos gyakorlás eszközeként, mielőtt a divatkal játszanának multiplayer más emberekkel.

4. 2. különleges erők csoportja

Annak ellenére, hogy a grafika nem túl különleges, ez a játék még mindig szórakoztató az Ön számára, különösen akkor, ha nagyon szereti a játékokat FPS ala Ellencsapás.

A szórakoztató dolog itt lehet játszani ala LAN barátaival a Wifi Router. Tucatnyi fegyver is van, amelyeket azonnal megvásárolhat a játékban. És természetesen pótolhatja bőr minden fegyverben.

5. Bullet Party CS 2: SZtrájk

Az utolsó a fejlesztő által készített játékból származik Bunbo Games amelynek címe Bullet Party CS 2: SZtrájk. Játékmenet amelyet ugyanúgy szállítunk, mint a többit, ahol két kék és piros csapat közül választhat, és együtt dolgozik, hogy különböző elérhető módokkal nyerjen meccseket.

Amit értékelni kell a többi játék mellett, Bullet Party CS 2: SZtrájk szempontjából a legjobb virtuális joystick ami könnyen használható és jó rendszer. Emellett testreszabást is végezhet bőr minden fegyverben megvásárolva.

Ez az 5 legjobb Android-játék, mint a Counter Strike. Szóval, melyik játékokat szereted, vagy már játszottad? Vagy ha van saját verziója a játékról, írja le az alábbi megjegyzésekbe!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found