7 alkalmazás, amelyek kifinomultabbá tehetik a WhatsApp alkalmazását!

Annak ellenére, hogy különféle érdekes tulajdonságokkal rendelkezik, a WhatsApp-nak még mindig vannak hátrányai. De középen ezt legyőzheti a WhatsApp támogató alkalmazások telepítésével. Ezeket az alkalmazásokat letöltheti a hivatalos Android áruházból, nevezetesen a Google Play Áruházból.

A WhatsApp egy csevegőalkalmazás, amely számos érdekes funkcióval rendelkezik. Különböző kiemelt szolgáltatásai teszik ezt az alkalmazást a mai csevegőalkalmazássá. Ez az alkalmazás szintén ritkán, vagy nem tartalmaz olyan hirdetéseket, amelyek bosszantanák Önt.

Annak ellenére, hogy számos érdekes funkcióval rendelkezik, a WhatsApp-nak még mindig vannak hátrányai. De középen ezt legyőzheti a WhatsApp támogató alkalmazások telepítésével. Ezeket az alkalmazásokat letöltheti a hivatalos Android áruházból, nevezetesen a Google Play Áruházból.

Nos, ezúttal az ApkVenue felülvizsgálja 7 alkalmazás, amelyek még kifinomultabbá tehetik a WhatsApp alkalmazását! Kíváncsi vagy? Nézzük csak meg a következő cikket.

  • 100+ jó, bölcs, vicces és legújabb WhatsApp állapot 2021-ben (legfrissebb!)
  • A WhatsApp téma megváltoztatásának legegyszerűbb módja Megteheti az alkalmazás nélkül!
  • Hogyan hagyhatjuk el a WA-csoportot anélkül, hogy mások tudnák, By-Bye Hoax Group!

7 alkalmazás, amelyek még kifinomultabbá tehetik a WhatsApp alkalmazását!

1. Video2me

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy videóállapotot tegyen közzé a WhatsApp által megadott időtartamnál hosszabb ideig több mint 30 másodpercig. Ezzel az alkalmazással a feltöltött videó nem lesz levágva, annak ellenére, hogy a videó meghaladta a 30 másodperces időtartamot.

2. Hamis GPS hely

Ez az alkalmazás egy olyan alkalmazás, amely arra késztetheti Önt hamis helyszínek megosztása így hazudhat a barátainak. Ha általában a meglátogatott helyeken vagyunk, a WhatsApp automatikusan megadja a helyes helyadatokat, amikor megosztja tartózkodási helyét barátaival. Ezzel az alkalmazással azonban úgy állíthatja be a tartózkodási helyét, hogy barátai megbízhassanak benned.

3. WhatsBubble

A WhatsBubble lehetővé teszi, hogy WhatsApp értesítéseket kapjon, mint egy kerek Messenger. Ezzel meg fog tenni könnyebben válaszolhat a beszélgetésekre mert nem fog közvetlenül a WhatsApp menübe menni.

4. AZ képernyő felvevő

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy videohívások rögzítése mit csinálsz valakivel videó formájában. Ezenkívül a videó automatikusan a galériába kerül, és lejátszhatja.

5. Csitítva

Ha új WhatsApp számot szeretne módosítani, vagy új WhatsApp fiókot szeretne létrehozni, de nincs száma, akkor ez az alkalmazás a megoldás. Ez az alkalmazás létrehozásra készteti Önt ideiglenes telefonszám amely felhasználható és regisztrálható egy új WhatsApp-fiók létrehozásához.

6. Nyissa meg a WhatsApp alkalmazásban

Ez az alkalmazás nagyon hasznos, ha csevegni szeretne valakivel, akinek a WhatsApp-kapcsolatait nem tárolja az okostelefon. A módszer nagyon egyszerű, csak meg kell adnia azt a telefonszámot, amellyel csevegni szeretne, majd válassza a Megnyitás lehetőséget, és azonnal hívhat vagy meghívhat csevegést anélkül, hogy el kellene mentenie a számot a névjegyeid között.

7. Legutóbbi értesítés

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy megtudja a WhatsApp üzeneteket, amelyeket a feladó törölt. Ha általában azt mondja, hogy ezt az üzenetet törölték, de ezzel az alkalmazással a WhatsApp üzenet lesz automatikusan mentésre kerül annak ellenére, hogy a feladó törölte.

Nos, ott van 7 alkalmazás, amelyek még kifinomultabbá tehetik a WhatsApp alkalmazását! Hogyan, kifinomultan igaz? Ne felejtsd el elkészíteni sem Ossza meg ezt a cikket ismerőseinek, rokonainak és családtagjainak, igen srácok, hogy ugyanazokat az előnyöket élvezhesse. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found