Így készíthet animációt mozgó fényképalkalmazásból Android-on

Animáció készítése mozgó fotóalkalmazásból valójában egyszerű, és csak Android okostelefon segítségével készítheti el. Az ApkVenue itt teljes egészében áttekintést fog adni, kifejezetten önöknek.

Animációk természetesen sok ember kedveli, mert megvan a maga varázsa. Valójában, csak Android okostelefonnal felfegyverkezve, animációkat készíthet mozgó fotóalkalmazással.

Nos, itt az ApkVenue teljes körűen áttekinti hogyan készítsünk animációt mozgó fotóalkalmazással Androidon. Gyere, figyelj!

  • Ne veszíts a Disney-től! 7 animációs film a nemzet gyermekeitől, amelyeket meg kell nézned
  • 8 alkalmazás animált videók készítéséhez Androidon és PC-n, egyszerű és 100% ingyenes
  • Ez a 8 animációs film annak a jele, hogy gyermekkora boldog volt szerelem-szerelem szappanoperák nélkül

Loopsie Cinemagraph, Mozgó fotóalkalmazás egyedi animációk készítéséhez

Az ApkVenue ezúttal egy úgynevezett alkalmazást fog használni Loopsie Cinemagraph, Living Photo fejlesztette a GameLounge. Az egyedi animáció elkészítéséhez itt az ApkVenue teljes oktatóanyagot adott, különösen az Ön számára.

Animációk készítésének lépései az Android mozgó fényképalkalmazásával

1. lépés

Az első alkalommal természetesen le kell töltenie és telepítenie kell a Loopsie Cinemagraph alkalmazást, az Living Photo alkalmazást, amelyet kipróbálhat az ApkVenue alábbi linkjén.

Apps Photo & Imaging GameLounge LETÖLTÉS

2. lépés

Ezután nyissa meg ezt a mozgó fotóalkalmazást, és talál egy nyitóképernyőt, amelyet használhat kihagy mindenekelőtt. Első lépésként először mutassa a kamerát az animálni kívánt objektumra. Tartsa nyomva a gombot Rekord középen a felvétel megkezdéséhez.

3. lépés

Ha elkészült, a Loopsie Cinemagraph automatikusan fut stabilizálja a videót hogy felvetted. Ha a folyamat befejeződött, Koppintson a az alsó képernyőn a létrehozott mozgó fotóanimáció szerkesztésének megkezdéséhez.

4. lépés

Ezután 2 lehetőséget talál az animáció szerkesztésében, nevezetesen Élő animált terület kiválasztásához és Fagy egy csendes környéken. Csináld elcsór a képernyőn a szerkesztés megkezdéséhez. A képernyő piros része az a része, amelyik mozdulatlan, míg a törölt rész animált. A szerkesztés befejezése után nyomja meg a jobb alsó sarokban található gombot.

- 5. lépés

Végül megoszthatja az animációt, amelyet készített a különböző közösségi médiában. Mentheti a belső memóriába ill Koppintson aÚjat készíteni új animációs mozgókép létrehozásához.

A végeredmény

Nos, nagyjából a Loopsie Cinemagraph által készített mozgó fotóalkalmazás animációja lesz ilyen srácok! Szerinted jó?

Nos, így lehet animációt készíteni mozgó fotóalkalmazással Androidon Loopsie Cinemagraph, Living Photo. Nem kell bonyolult lenni, megteheti maga is srácok. Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Animációk vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found