ingyenes! így lehet növelni az internet sebességét 500 Mbps-ig

Az ApkVenue ezúttal részletes útmutatót fog megvitatni arról, hogyan lehet ingyenesen növelni az internet sebességét akár 500 Mbps-ig. Nézze meg a teljes történetet.

Most az internet megvan alapvető szükséglet lesz minden egyén számára. Mert a technológiának köszönhetően szinte bármit meg lehet tenni. Ez az internet globális gyors használatának legfőbb oka. Ez bizonyos értelemben nem felesleges az internet játszik a legfontosabb szerepet a mai technológiai életben tapasztalható technológiai növekedésért. A probléma azonban az internet kapcsán merül fel hogy nagyon lassú legyen.

Van sokféle módon megtehető hogy nagy sebességű internetet kapjon eszközén. Ezúttal az ApkVenue részletes útmutatót fog megvitatni a témáról hogyan lehet növelni az internet sebességét 500 Mbps-ig ingyen. Nézze meg a részleteket.

 • Ping elmagyarázta, ez teszi az internetet stabilá!
 • Hogyan lehet stabilizálni az internetkapcsolatot a számítógépen a parancssor használatával

INGYENES! Ez hogyan növelheti az internet sebességét akár 500 Mbps-ig

Nagy sebességű internet a Rabb.it-lel

Még mindig kíváncsi, hogyan lehet nagy sebességű internetet szerezni? Megszerezheti 500 Mbps gyorsabb internet. Ami használható, az egy program üzembe helyezés amely néhány évvel ezelőtt kezdődött megnevezve Nyúl célja, hogy minőségi csevegési élményt nyújtson minden felhasználójának. Használhatja ezt a Rabb.it fájlt mint böngésző hogy nagy sebességgel böngészhessen az egész interneten.

Továbbá csevegés, ez a webhely lehetővé teszi a használatát is webkamera mert videohívás. Szinte bármilyen internetes tevékenységet végezhet ott, és még egy csodálatos dolog, amellyel internetezhet nagyobb sebességgel mert minden oldal megteszi elég gyorsan betöltődik rövid időn belül.

Kedvenc videóit is élvezheti YouTube, Netflix, Hulu, és mások. Minden, ami nélkül élvezheti lemaradás vagy pufferelés.

A Rabb.it használata 500 Mbps nagy sebességgel

Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket az internet nagy sebességű fejlesztéséhez.

 • Először is látogasson el nyúl számítógépén vagy laptopján, és ez elég kattintson a regisztráció gombra új fiók létrehozásához.

 • Most regisztrálnia kell a webhelyen a következővel: töltse ki az összes részletet például név, e-mail cím és jelszó.

 • Ezután kattintson a gombra a fiók megerősítéséhez link amelyet az e-mailben kap.

 • Még a Facebook-fiókjával is bejelentkezhet, ha lusta vagy kitölteni a részleteket!

 • Miután beírta, a "Hogyan akarsz Nyulakat?"a képernyőn. Csak válassza ki"Csak üzenetek *".

 • Ezután egy másik képernyőre jut, ahol rákattintania kell a "Döntse el, mit néz".
 • Miután rákattintott, Felugrik Megjelenik egy ablak, ahol ki kell választania az ott felsorolt ​​kedvenc webhelyek egyikét. Vagy tudsz írja be a webhely URL-jét hogy keresni akar.
 • Így néz ki a böngészőben. Ha nem tetszik a videó minősége, akkor igen konvertálja LD-ről HD-re a lap alján.
 • Most már használhatja, mint a saját számítógépét, és kezelheti! Ez a módszer úgy működik, mint Virtuális magán hálózat. Ez a virtuális eszköz Linux operációs rendszerrel rendelkezik, és nem végezhet több feladatot mint egy PC-n a szokásos.

 • Ez a legjobb mód a YouTube-videók megtekintésére HD minőségben még gyors kapcsolat esetén is, figyelemelterelés nélkül.

 • Bármely fájlt letöltheti és feltöltheti a szolgáltatásba felhő mint Google Drive vagy Dropbox gyors idő alatt.

A Rabb.it hátrányai

A Rabb.it egyik legnagyobb hátránya te vagy nem tud semmit letölteni közvetlenül a PC-re vagy a laptop. Letöltheti a Linux operációs rendszerre, és feltöltheti Google Drive vagy Dropbox a virtuális PC használatával.

Még akkor sem kap jó minőségű tartalmat vagy videót, ha vannak HD minőségi lehetőségek. Ettől eltekintve ez a webhely tárolja az Ön hatalmas adatait, és nagy sebességgel használhatja az internetet.

Ott van hogyan lehet növelni az internet sebességét 500 Mbps-ig ingyen. Nem olyan nehéz, igaz? Próbálta már valaha? Ha igen, ne habozzon megosztani tapasztalatait az alábbi megjegyzések oszlopban.