hogyan lehet egyszerre 2 whatsapp-ot használni 1 mobiltelefonon

A WhatsApp egyszerre történő használata 1 mobiltelefonon természetesen nagyon megkönnyíti azok számára, akiknek van 2 számuk, de nincs munkanélküli mobiltelefonjuk (Update 2020)

Az egyik oka annak, hogy a WhatsApp az egyik legnépszerűbb csevegőalkalmazás, mert van mód arra, hogy egyszerre 2 WhatsApp-ot használjon 1 mobiltelefonon, bandán!

Valójában közülük nem sokan két WhatsApp-fiókot használnak egyszerre egy mobiltelefonon, mert praktikusabbnak tekintik az üzleti és személyes ügyek intézését.

De már tudsz róla hogyan lehet egyszerre 2 WhatsApp-ot használni 1 mobiltelefonon, banda?

Nos, ha nem tudja és ki akarja próbálni, ebben a cikkben az ApkVenue elmagyarázza, hogyan hogyan lehet két WA-t használni egy mobiltelefonban ami minden bizonnyal nagyon hasznos lesz. Kíváncsi?

Gyűjtemény 2 WhatsApp egyidejű használatára 1 HP-n (1 HP 2 WA)

Azoknak, akiknek vállalkozásuk vantelepítés A dupla WhatsApp egyszerre egy mobiltelefonban minden bizonnyal nagyon megkönnyíti, huh.

Tehát, hogy valósággá válhasson, íme a módszerek gyűjteménye telepítés vagy 2 WhatsApp-fiókot nyit meg 1 androidos telefonon, amelyet megtehet.

1. Hogyan használjuk az 1 HP 2 WA-t a Dual Messenger alkalmazással

Számodra, Samsung mobiltelefon-használók, már ismered az ún Kettős Messenger?

Nos, ez a funkció önmagában lehetővé teszi a WhatsApp alkalmazás másolását a mobiltelefonon, hogy két különböző számhoz használható legyen.

Ennek a szolgáltatásnak a használatához a módszer nagyon egyszerű, mert nincs szüksége semmilyen alkalmazás-segítségre, csak a Samsung mobiltelefonjára.

 • 1. lépés: Az ApkVenue itt mutat be példát Samsung A8 2018 HP, ahol csak be kell lépnie az oldalra Beállítások> Speciális szolgáltatások> Dual Messenger.

 • 2. lépés: Ezt követően úgy fog kinézni, mint az alábbi kép.

Fotóforrás: JalanTikus (A Dual Messenger funkció használható azok számára, akik két WhatsApp alkalmazást keresnek egy mobiltelefonban, más néven 1 HP 2 WA).

 • 3. lépés: Ezt követően az 1 HP 2 WA módszer alkalmazásához csak arra van szükség váltás csúszka WhatsApp alkalmazás.

 • 4. lépés: Ha igen, akkor több folyamaton megy keresztül telepítés mint általában a WhatsApp telepítése. Arra is felkérést kap, hogy regisztrálja a másik számát, így két WhatsApp fiókot használhat egy mobiltelefonon.

Kész! Nos, azok számára, akik további alkalmazások nélkül keresik a WA másolatát, ez a módszer valóban elvégezhető az Ön számára, hogy megpróbálja bandázni.

2. Hogyan lehet kettős WA-t használni 1 mobiltelefonon egy alkalmazással

Ha a mobiltelefonod még nem rendelkezik funkcióval Kettős Messenger, nem kell csüggedned. A Play Áruházban számos olyan alkalmazás található, amely lehetővé teszi a kettős WhatsApp használatát.

Például egy hívott alkalmazás Párhuzamos tér az LBE Tech fejlesztette ki.

Az alkalmazás használata szintén nagyon egyszerű, csak néhány lépést kell végrehajtania a következő 1 HP 2 WA alkalmazásához:

1. lépés - Töltse le a Parallel Space alkalmazást

 • Először először töltse le a Parallel Space alkalmazást. Az alkalmazást az alábbi letöltési linken keresztül is letöltheti.
Apps Developer Tools Parallel Space LETÖLTÉS

2. lépés - Másolja a WhatsApp alkalmazást

 • Ezt követően megnyitja a Parallel Space alkalmazást, és a másoláshoz kiválasztja a WhatsApp alkalmazást, majd nyomja meg a gombot 'Hozzáadás a párhuzamos térhez'.

Fotóforrás: JalanTikus (A 2 WhatsApp egyidejű használatának alkalmazásához 1 mobiltelefonon használhatja a Parallel Space alkalmazást).

3. lépés - Érintse meg a WhatsApp alkalmazást

 • Végül megérinti a WhatsApp alkalmazást, és bejelentkezik egy másik mobiltelefonszám használatával. Kész! Most ennek az alkalmazásnak köszönhetően egyszerre élvezheti 1 HP 2 WA teljesítményét.

Fotóforrás: JalanTikus (Ezt a lépést azok gyakorolhatják, akik szeretnék tudni, hogyan készítsék el a WA 2-et egy Vivo HP-n vagy más márkán).

A nyilvántartáshoz, ha a mobiltelefon 64 bitesnek bizonyul, le kell töltenie egy további nevű alkalmazást Párhuzamos tér - 64 bites támogatás.

Igen, azok számára, akik keresik a készítés módját WhatsApp 1 szám 2 mobiltelefonhoz vagy 1 nincs WA 2 HP-n WhatsApp Web nélkül, sajnos ez az alkalmazás nem lehetséges tedd ezt, banda.

3. Hogyan kell használni a Dual WhatsApp alkalmazást a GBWhatsApp alkalmazással

Az ApkVenue következő javaslata a telepítés GBWhatsApp. Ez az alkalmazás nem érhető el a Play Áruházban, de letöltheti Jalan Tikus oldaláról.

GBWhatsapp Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Csak a szokásos módon kell regisztrálnia egy fiókot, így egy fiókja lesz a WhatsApp-on és egy fiók a GBWhatsApp-on.

Ez az alternatív módszer azok számára is nagyon alkalmas, akik 1 WA fiókot szeretnének használni 2 különböző mobiltelefonon, bandán. Tehát csak telepítenie kell a GBWhatsApp alkalmazást egy másik mobiltelefonjára, amely rendelkezik.

Nos, ha még mindig nem érted az alkalmazás használatát, elolvashatod az ApkVenue cikkét, amelynek címe a következő GBWhatsApp alkalmazás használata:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ebben a cikkben az ApkVenue mindent kihámozott abból a szempontból, hogy miként lehet elrejteni a második pipát, az állapotot gépelés, törölt üzenetek olvasása és még sok más.

4. Hogyan lehet használni a Dual WA alkalmazásokat további alkalmazások nélkül

Az ApkVenue fentiekben tárgyalt Samsung mobiltelefonok Dual Messenger funkciójának használatán kívül vannak más lehetőségek is azok számára, akik szeretnék telepítés két WhatsApp egyszerre egy mobiltelefonon.

Ez a módszer a Dual Apps nevű funkció használatát jelenti a Xiaomi telefonokon.

További részletekért itt az ApkVenue példát mutat be, hogyan lehet egy HP 2 WA-t megvalósítani, miközben a Dual Apps szolgáltatást használja egy mobiltelefonon Xiomi Redmi 7. megjegyzés.

Itt vannak a teljes lépések:

1. lépés - Lépjen a Beállítások oldalra

 • Először lépjen a Beállítások oldalra, majd válassza a menüt „Alkalmazások”.

Fotóforrás: JalanTikus (Két WA-fiók létrehozása a Xiaomi mobiltelefon Dual Apps szolgáltatásának használatával történhet).

2. lépés - Válassza a „Dual Apps” lehetőséget

 • A következő lépés az Alkalmazások oldalon kiválaszt egy lehetőséget 'Dual Apps'.

3. lépés - Másolja a WhatsApp alkalmazást

 • Ezt követően a WhatsApp alkalmazást keresi és másolja vele váltás csúszka oldalán.

 • Ha igen, akkor megjelenik Felugrik jóváhagyásához válassza ki a gombot 'Bekapcsol' így egyszerre 1 HP 2 WA-t használhat.

Kész! Most megtalálhatja az oldalon másolt WhatsApp alkalmazást kezdőképernyő és a szokásos módon jelentkezzen be a WhatsApp-ba.

De ne feledje, hogy csak a másik WhatsApp-fióktól eltérő mobiltelefonszámmal jelentkezhet be, huh!

Tehát többféle módon lehet egyszerre 2 WhatsApp-ot használni 1 HP-n (1 HP 2 WA), amelyet most megpróbálhat.

A fenti módszerek használatával nem kell költeni költségvetés többet egy új mobiltelefon vásárlásához, így teheti telepítés két WhatsApp. Ja, ha van más módod, Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah