10 legjobb android labdajáték 2020 + letöltési linkek

A legjobb Android foci játékok mindig szórakoztathatják a játékosokat. Töltse le a 2020-as 10 legjobb Android-futballjátékot ebből a cikkből ingyen!

A jelenleg forgalomban lévő androidos futballjátékok grafikus minőségűek is játékmenet ami nem kevésbé jó, mint a futballjáték felület Egyéb.

Futball mindig is olyan sport volt, amelynek hatalmas rajongótábora van. A futballmeccsekhez hasonlóan a szurkolók is rendkívüliek.

A futballjátékokban az agilitásért versenyezni olyan szokás, amely szorosan kötődik a szélesebb közösséghez, és most ezeket az agilis küzdelmeket közvetlenül Android-telefonról lehet kivitelezni.

A futballmeccs élvezete azt képzeli belőlünk, hogy játékos vagy edző legyünk. Mindezek a fantáziák a következő Jka által ajánlott androidos focimeccsen keresztül terelhetők.

Ajánlott legjobb futballjátékok az Android 2020-hoz

A mobil játékpiac jelenlegi fejlõdésével sok futballjáték-fejlesztõ versenyez azért, hogy termékeiket az Android mobiltelefon-felhasználóinak forgalmazzák.

Jelenleg sok olyan focimeccs található a piacon, amelyeket letölthet és játszhat nem mindegyik kínál kellemes játékélményt.

Nem minden fejlesztő kínálja a labdajátékok élményét, például konzolokon vagy PC-ken, sokan ezt teszik gondatlanul tervezték játékukat.

A sok forgalomban lévő játék közül az ApkVenue kiválasztotta a 10 legjobb futballjátékot, amelyeket letölthet és játszhat az Android telefonján.

1. eFootball PES 2020, a legjobb labdarúgó játék

A foci játékok rajongói számára ismerniük kell a PES nevet. A játékhoz nem kell PC-vel rendelkezned, mert most van eFootball PES 2020.

A rendelkezésére álló nagy felbontással sokáig otthon fogja érezni magát a különféle elérhető módok játékában. Ehhez a játékhoz számos bajnokság került fel, például az orosz, a belga, a skót és a török ​​bajnokság.

Emellett a legendás futballistáit is játszhatja! Csak mondd Beckham, Zico, Romario, Cruyff, amíg Maldini. Felkelni végső csapat-ezzel a játékosokkal!

InformációeFootball PES 2020
FejlesztőKONAMI
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (4.954.393)
Méret94 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le az eFootball PES 2020 alkalmazást itt

LETÖLTÉS KONAMI Sport játékok

2. A legjobb Android-futballjáték Football Strike - Multiplayer Soccer

Ha megszállottja, hogy olyan komplett végrehajtó legyen, mint David Beckham vagy Christiano Ronaldo, ez az Android-foci játék úgy néz ki, mint az Ön számára.

Tovább Football Strike Multiplayer Soccer, akkor szabadrúgást kell végrehajtanod, hogy az célba érjen. Megváltoztathatja a használt lejátszó megjelenését.

Különböző módok állnak rendelkezésre ebben az Android-játékban, mint pl Lövészverseny mód és Karrier mód. Annak érdekében, hogy nagyobb legyen, játszhatsz a barátaiddal bent többjátékos mód.

InformációFootball Strike - Többjátékos foci
FejlesztőMiniclip.com
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (1.532.500)
Méret57 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum4.1

Töltse le a Football Strike - Multiplayer Soccer oldalt

Football Strike - Többjátékos foci

3. A legjobb FIFA foci játék

Ha rajongsz a FIFA játékért, próbáld ki FIFA foci ezt! Által kifejlesztett Electronic Arts, ez a játék érezni fogja a FIFA játékok PC-n való játékának érzését.

Ebben az Android labdajáték A játékkészség teszteléséhez PVP módot játszhatsz a világ minden tájáról érkező játékosok harcával. Ha nem vagy biztos benne, akkor is harcolhatsz a számítógéppel!

Gyakorlat készség hogy javítsák a játékosok képességeit. Emellett, sokféle klub és játékos választása esetén nem fog unatkozni könnyen, ha ezt az egy játékot játszod!

InformációFIFA foci
FejlesztőELEKTRONIKUS MŰVÉSZETEK
Vélemények (véleményezők száma)3.8 (6.601.901)
Méret80 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimumEszközönként változik

Töltse le a FIFA Soccer-t itt

FIFA foci

4. Soccer Star 2020 Top League

A labdajáték rajongóinak, akik el akarják képzelni az alakítást végső saját csapata, Soccer Star 2020 Top Liga egy Andorid játék, amelyet figyelembe kell venni.

A legjobb Android labdajáték jellemzői a következők lesznek érzését kelti abban, hogy edző és játékos is legyen. Tárgyalni kell a klubbal a legjobb megállapodás elérése érdekében.

A szerződés aláírása után megkezdődik a küzdelme annak érdekében, hogy csapata bajnoki bajnok legyen. Ha úgy érzi, hogy gyakorlásra van szüksége, van egy gyakorlási mód a játékkészség csiszolásához.

InformációSoccer Star 2020 Top Liga
FejlesztőGenera Games
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (856.515)
Méret77 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1

Töltse le a Soccer Star 2020 Top Ligát itt

Soccer Star 2020

Egy másik legjobb Android labda játék

5. Pontszám! Hős

Szeretne valami mást kipróbálni, mint a legtöbb legjobb foci játék? Pontszám! Hős a válasz.

A képernyő tájolásával potrait, nem tájkép mint a legtöbb játék, te is más érzést érezhet a játékban más foci játékokból.

Több száz szintet kell meghódítania, hogy trófeákat és különféle egyéb díjakat nyerjen. Játékmenetlehetővé teszi, hogy banánrúgásokat végezzen, hogy betörjön az ellenfél kapujába.

InformációPontszám! Hős
FejlesztőFirst Touch Games Ltd.
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (6.481.311)
Méret97 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum4.4

Töltse le a pontszámot! Hős itt van

Pontszám! Hős

6. Álom Liga Soccer 2020

Dream League Soccer 2020 egy offline futballjáték, hihetetlen számú letöltéssel, akár 10 millió emberrel többet.

Ön szabadon alkothassanak, változtathassanak és ellenőrizhessenek álomcsapat-a sajátod. Hívd ki barátaidat, hogy bizonyítsák, ki játszik ebben a játékban.

Ez az Android-játék hivatalos FIFPro licenccel is rendelkezik, így játszhat a kedvenc játékosaival. Akár saját álomstadiont is építhet!

InformációDream League Soccer 2020
FejlesztőFirst Touch Games Ltd.
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (1.115.593)
Méret349MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le itt a Dream League Soccer 2020 játékot

Sportalkalmazások Első érintés LETÖLTÉS

7. Football Manager 2020 Mobile

Azoknak, akik kedvet akarnak érezni magatokhoz menedzser labdarúgó-világcsapat, ez az egyetlen Android labdajáték valóban ki kell próbálni.

A Football Manager a franchise híres sportjáték, és az elmúlt években Android-telefonokon élvezheti termékeiket.

Bár fizetett, minőségi játékmenet és vitathatatlanul a Football Manager 2020 grafikája kiváló, így nem fog csalódni, annak ellenére, hogy rengeteg pénzt költött.

InformációFootball Manager 2020 Mobile
FejlesztőSEGA
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (22.554)
MéretEszköztől függően változik
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.4

Töltse le a Football Manager 2020 Mobile alkalmazást itt

Játékok letöltése

8. 2020 legjobb tizenegy

Az Android legjobb futballjátékaként A legjobb tizenegy inkább arra összpontosít, hogy a játékos hogyan válhat a legjobb futballmenedzserné. Készítse el saját stratégiáját és formációját, majd győzze le az ellenfeleket!

Szabadon nevezheti klubját. Ön irányíthatja a klub minden szempontját, kezdve az edzésektől, az átigazolásoktól, az osztagok kiválasztásától, az alapítás megszervezésétől, a klub pénzügyeitől a tervezésig mez csapatod.

Ha elégedett vagy egy csapat megalakításával, itt az ideje kipróbálni! Harcolhatsz más menedzserekkel a világ minden tájáról, hogy bebizonyítsd, ki a legjobb!

Információ2020 legjobb tizenegy
FejlesztőNordeus
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (3.977.577)
Méret97 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum4.1

A Dream Top Eleven 2020 letöltést itt töltheti le

Nordeus Sportjátékok LETÖLTÉS

9. Futball Világliga

A következő legjobb focimeccs, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl Futball Világliga amelyet több mint 100 millió alkalommal töltöttek le.

Ebben a játékban körülbelül 60 válogatott, 60 klub működik, 2000 játékossal. 4 mód van, amelyekkel játszhat, nevezetesen Kiállítás, Csésze, Liga, és Kiképzés.

Ha meg szeretné tudni a legjobb online játékok listáját, amelyek szórakoztatóak, olvassa el az alábbi cikket!

InformációFutball Világliga
Fejlesztőmobrix
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (1.634.097)
Méret46 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum4.0

Töltse le a Soccer World League-t itt

Mobirix Sportjátékok LETÖLTÉS

10. Győztes Soccer Evo Elite

Az utolsó ajánlott androidos labdajáték az Győztes Soccer Evo Lite, offline focimeccs, vagy internet nélkül is játszható.

Játékos kölcsönhatásba léphet más játékosokkal a világ minden tájáról. Különösen ebben a játékban a játékosok epikus pillanatokat spórolhatnak a mérkőzések során.

Számos játékmód létezik, például verseny, bajnokság és edzés. Ennek az Android-játéknak köszönhetően a futballrajongók rabjaivá válhatnak játékmenetkönnyen.

InformációGyőztes Soccer Evo Elite
FejlesztőTouchTao
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (511.177)
MéretKülönböző eszközök szerint
Telepítse100.000.000+
Android minimumVáltozhat eszközönként

Töltse le a Winner Soccer Evo Elite játékot itt

Győztes Soccer Evo Elite

Áttekintés: Mennyire jó az Android futballmeccs 2020-ban?

Labdarúgás általában dedikált konzolt vagy PC-t igényel, magas specifikációkkal hogy eljátssza. A játék grafikája jól ismert igényes.

A technológiai fejlődés, valamint az Android legjobb futballjátékai iránti növekvő piaci kereslet mellett sok fejlesztő elkezdte fejleszteni játékait ehhez a platformhoz.

Most Az Android futballjátékának minősége grafikák és játékok szempontjából nagyon jójáték. Annak ellenére, hogy megtapasztalta leminősítés a konzolos verziótól kezdve ezt a játékcsaládot még mindig érdemes játszani.

Azok számára, akik szeretik az ilyen sportjátékokat, ezúttal valóban kötelező letölteni a Jaka ajánlott focimeccset. Garantáltan nem fogja megbánni.

Ez a 10 legjobb javaslat az Android futballjátékokra, amelyeket barátaival játszhat. Melyiket szereted a legjobban a bandában?

Az ApkVenue által ajánlott játéksor funkciókkal, grafikákkal és játékmenet ami nagyon jó, hétvégén nagyon alkalmas játékra.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben még találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah