A 10 legjobb fájlmegosztó webhely nagy fájlok küldéséhez

Könnyen szeretne nagy mellékleteket küldeni? Íme a 10 legjobb fájlmegosztó webhely nagy adatok küldéséhez.

Volt már valaha nehéz dolga, amikor muszáj volt nagy méretű fájlokat küldhet emailben? Eközben az e-mail fájlmellékletek maximális korlátja 25 MB. Nos, az egyik megoldás az, hogy lehetfeltölteni fájljait fájlmegosztó oldalak.

Manapság valóban növekszik az igény a nagy fájlok küldésére. Jelentés a Fossbytes-től, feltölteni a fájlok a felhőalapú tárolási szolgáltatásokhoz valóban praktikus alternatívát jelenthetnek, természetesen meg kell őriznie a fájl titkosságának biztonságát. Ezért az ApkVenue összefoglalta a 10 legjobb ingyenes fájlmegosztó webhelyet a nagy fájlok tömeges elküldéséhez online.

  • 5 Fájlmegosztó webhely, amelyet tudnia kell
  • 8 legjobb ingyenes felhőtároló alkalmazás az okostelefonok tárolásának bővítéséhez
  • A leghatékonyabb tippek a Google-fiók biztonságához

1. ShareByLink

ShareByLink egy fájlhely megosztása és feltölteni a legjobb fájl nagy fájlok küldéséhez, ingyenes, regisztráció nem szükséges, és nincs gond. Fájlokat közvetlenül feltölthet az internetre vagy a Windows, MacOS és Linux rendszerhez elérhető alkalmazásokon keresztül.

Érdekes, hogy amikor feltöltöd, megkapod egy link amelyet azonnal meg lehet osztani. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárnia, amíg a feltöltés befejeződik link a. Ó, igen, link 30 napig érvényes.

2. Droplr

Droplr egy népszerű fájlmegosztó webhely, amely megkönnyíti a nagy fájlok küldését. A Droplr minden fájltípust támogat, de a képfájlok megosztásához a legalkalmasabb, mert képes a fotók jegyzetelésére.

tudsz Belépés Google-fiók használatával, miután nagyon könnyen megoszthatja a fájlokat, maradjon fogd és vidd csak. A Droplr ingyenes verziójának egyetlen fő hátránya van, nevezetesen link ezen fájlok közül csak egy hétig tartott. A prémium változatban további további funkciókat kap, például védelmet Jelszó, jellemzők önpusztítóés rejtett URL-ek.

3. PlusTransfer

Webhelyfájlok megosztása A nagy fájlok küldésének következő legjobb módja a PlusTransfer. Használata szintén egyszerűbb és egyszerűbb, nem igényel regisztrációt vagy fiók létrehozását. Szüksége sincs szoftver telepítésére. Csak ki kell nyitnia feltöltő olyan módon online, kattintson nagy + gomb, válassza ki a fájlt, majd írja be az e-mail címet, és nyomja meg a Küldés gombot.

Ez a szolgáltatás 100% -ban ingyenes, és lehetővé teszi legfeljebb 5 GB méretű fájlok ingyenes feltöltését. Igen, a PlusTransfer valóban a legegyszerűbb módszert kínálja a nagy fájlok megosztására, és nincs szüksége semmilyen technikai ismeretre.

4. SendThisFile

Előnyök a fájlmegosztó oldalakról SendThisFile van biztonsági funkciók, amely lehetővé teszi a nagy fájlok biztonságos küldését és fogadását. Ettől eltekintve a SendThisFile funkciókban is gazdag, és alacsony költséggel előfizethet az összes elérhető funkció megszerzésére.

Akár magánszemélyek, akár vállalkozások számára biztonságosan és egyszerűen küldhet bármilyen méretű fájlokat, bárhol a világon. A biztonságos fájlmegosztás érdekében a SendThisFile 128 bites titkosítást használ. Feliratkozhat 500 GB tárhely megszerzésére online és 14 napos fájlelérés. Az ingyenes verzió esetében ez csak 2 GB-ra korlátozódik.

5. Dropcanvas

Dropcanvas egy weboldal online fájlmegosztás ami elég népszerű ahhoz, hogy sok fájlt megosszon másokkal. A felület egyszerű és interaktív, ami megkönnyíti a dolgokat. Csak csinálod drap and drop fájlok Ossza meg, te is láthatod előnézet a feltöltött fájlból.

A Dropcanvas lehetővé teszi, hogy adatfájlokat osszon meg maximum 5 GB-ig, 14 napos tárolással az ingyenes verzióhoz. Van egy fizetős verzió is, ahol a Dropcanvas akár 100 GB tárhelyet biztosít korlátlan tárolási idővel.

6. GE.TT

Előnyök GE.TT lehetővé teszi, hogy egyszerre több fájlt töltsön fel, megteszi fogd és vidd. Lehetőség van fájlok közvetlen megosztására a Facebookon és más közösségi médiában. A feltöltött fájlokat 30 napon belül automatikusan töröljük.

A regisztrációval 2 GB szabad tárhelyet kap. Ha nem, akkor dönthet úgy, hogy feliratkozik a következőre: frissítés prémium számlára, hogy több funkciót és tárhelyet kapjon.

7. Snaggy

Bütykös alapvetően a fotók megosztásának eszköze. Megosztani online fájlok és képernyőképek egyszerűen telepítés vagy letöltés nélkül szoftver. Néhány gomb megnyomásával átmásolhatja a képet ide vágólap és közvetlen paszta a webes felületen. Azonnal szerkesztheti képernyőképek mielőtt felosztaná.

8. Fájlok2U

Csakúgy, mint a fenti alkalmazás, Files2U az egyik legjobb ingyenes fájlmegosztó webhely nagy fájlok küldéséhez. A szolgáltatás használatához nem kell regisztrálnia. Csak adjon meg néhány címet, nevét, válasszon ki egy fájlt, és nyomja meg a feltöltés gombot. A Files2U PIN-kódot küld a címzettnek, amely felhasználható a fájl megnyitására. Tehát ellenőrizze, hogy a fájl biztonságos-e.

9. Wikisend

A következő az Wikisend vagyis egy ingyenes fájlmegosztó szolgáltatás, amely megoldja ezt az igényt online Ön. Web feltöltő Egyszerű interfésszel rendelkezik, amely maximális fájlméretet 100 MB-ot tesz lehetővé. Felhívjuk figyelmét, hogy a fájlok a élettartam 1-7 nap, teljes sebességű támogatást kap. Ezenkívül megadhat egy jelszót a fájlok védelméhez.

10. File Dropper

File Dropper egy egyszerű megjelenésű alternatív fájlmegosztó webhely. Interfész innen: webes feltöltő Ez meglehetősen tiszta, és csak arra kér, hogy válasszon ki egy fájlt és az elvégzendő munkát. Legfeljebb 5 GB méretű fájlokat tölthet fel, és azonnal kiszolgálhatja őket link hogy megosztható legyen. A fájl is 30 napig fog tartani. A feltöltés befejezése után kapsz egy kódot beágyaz weboldalakon és fórumokon való megosztáshoz. Még mindig hiányzik, maradjon frissítés prémium kategóriába tartozik, hogy akár 250 GB-os hozzáférést kapjon.

10 fájlmegosztó webhely A fenti nagy fájlok elküldésének természetesen vannak előnyei és hátrányai. Felvett ShareByLink a legteljesebb, mert ingyenes és elérhető az asztali alkalmazásban is feltöltő a háló. De az érdekes rész a forráskód miatt van nyílt forráskód, és használhatja szerver a biztonsági beállítások javítása érdekében.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found