hogyan lehet az androidot számítógépes monitorként (ingyen) 100% -ban működni!

Látta már, hogy egy barátja két monitorral rendelkező számítógépet használ egyszerre? Így készítheti el az Android-ot számítógép monitoraként.

Lehet, hogy látott barátokat, akik számítógépet használnak két monitor egyszerre. Igen, a Windows felhasználói több monitort is használhatnak.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a használatát asztalonszélesebb, de nincs további monitorja, miért nem próbálkozik csak egy Android okostelefon vagy táblagép használatával?

Azáltal, hogy egy Android-eszközt monitorként készít a számítógépére, természetesen lehetővé teszi, hogy egyszerre több dolgot is elvégezzen. Így készítheti el az Android-ot számítógép monitoraként. Figyelj igen!

  • Csak a Razer tud! 3 laptopos játék laptop
  • Áttekintés: ASUS MG279Q, a legjobb játékmonitor csak 9 millió!

Hogyan készítsünk Androidot számítógépes monitorként

A Spacedesk (távoli kijelző) letöltése

Annak érdekében, hogy az Android készülék egy további monitor legyen a számítógépen, támaszkodunk egy úgynevezett alkalmazásra Spacedesk. Telepítenie kell Android-eszközére, valamint számítógépére.

Töltse le a Spacedesk (MSI) telepítőfájlt 32 vagy 64 bites Windows rendszerhez

Datronicsoft Apps Utilities LETÖLTÉS

Az Android monitorré tételének lépései

Először te Letöltés és telepítse Spacedesk az Androidon és a számítógépen. A telepítés után győződjön meg róla, hogy az újrakezd a számítógéped. Így kapcsolhatja össze.

  • A kettő összekapcsolásához mi vagyunk támaszkodhat egy WiFi kapcsolatra. Tehát ellenőrizze, hogy mindkét eszköz ugyanazon a WiFi hálózaton van-e csatlakoztatva.

  • Most nyissa meg Androidon a Spacedesk alkalmazást írja be az IP-címet a számítógéped.

  • Az út nyissa meg a CMD-t, majd írja beipconfig", írja be az IP-t az alkalmazásba, és kattintson a gombraCsatlakozás'.

Több monitor beállítása

Most már sikerült további monitorként elkészítenie Androidját. Ezekkel a számítógépes tippekkel bizonyos módon áthelyezheti az ablakokat más monitorokra fogd és vidd. A működés ellenőrzéséhez kattintson rá a jobb egérgombbal asztalon >Képernyőfelbontás, úgy tűnik, hogy két monitort észleltek.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Előtte ezt tudnia kell monitor 1 egy számítógépes monitor vagy elsődleges monitor. Míg 2. monitor az Android képernyő vagy további monitor. A kényelem érdekében beállíthatja az 1 280 1 024 felbontást.

Van néhány választási lehetőség amelyet igényeihez igazíthat, nevezetesen:

  • Másolja ezeket a kijelzőket: Mindkét monitor fogja ugyanazt az asztalt jeleníti meg. Tehát ami az 1. monitoron van, az a 2. monitoron van.
  • Húzza ki ezeket a kijelzőket: Ez az opció fel fogja osztani az asztalt 2 monitorban. Lehetővé teszi, hogy filmnézés közben dolgozzunk.
  • Csak az asztal megjelenítése 1: Az asztal megjelenik az 1. monitoron, majd a többi monitoron felhasználatlan.
  • Csak az asztal megjelenítése 2: Megjelenik az asztal a 2. monitoron, akkor a másik monitort nem használják.

Így lehet az Androidot számítógép-monitorjává tenni. Hogyan? könnyű ugye. Igen, a Spacedesk alkalmazás még mindig béta állapotú. Tehát, kérjük, értesítse, ha még mindig létezik hibákat. Remélhetőleg hamarabb megjelenik egy végleges, stabilabb verzió. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found