2017 legjobb 13 toronyvédelmi játék

A legjobb toronyvédelmi játékok 13 gyűjteménye tartalmazza a szenteste kitöltését. A Tower Defense egy játék, amely nagyjából védelmi játék. Tartsa fenn a bázist vagy a tornyot, amely a védelmi erő központja.

Torony védelem nagyjából védelmi játék. Tartsa fenn a bázist vagy a tornyot, amely a védelmi erő központja. Az alábbiakban felsoroljuk A legjobb toronyvédelmi játékok 13 gyűjteménye a szenteste kitöltésére.

Tower Defense játék ami már ismerős név, nevezetesen a Plants vs Zombies 2 például, ahol a lövőt a ház őrzésére vagy más témákra helyezzük, amelyeket székhelynek gondolunk. Képesnek kell lennie a stratégiára azáltal, hogy lövészeket vagy őröket helyez el, akik készek megakadályozni az ellenség belépését a bázisodba.

  • 10 legnézettebb játék a videókról a YouTube-on

13 legjobb toronyvédelmi játék a szenteste kitöltésére

1. Galaxy Defense

Galaxy Defense az Android rendszerhez most ingyen játszhat az Android telefonján. A Galaxy Defense az év legjobb Tower Defense játékát jelenti. Megköveteli, hogy természetesen erős védekezéssel meg tudja védeni a bázisát. A Galaxy Defense számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével védheti bázisát.

DH játékok LETÖLTÉS Stratégiai játékok

rendszerkövetelmények

  • Android 3.0+
  • 512 MB RAM +

2. Csillagok háborúja: Galaktikus védelem

Csillagok háborúja galaktikus védelme a legjobb Tower Defense játék 2015-ben, és a legtöbbet letöltött Tower Defense játék ebben az évben. Úgy gondolják, hogy a Csillagok háborújából származó Tower Defense játék 2016-ban tovább fog növekedni. Nem sokban különbözik a többi Tower Defense játéktól, amelyek ragaszkodnak a bázis védelméhez és az őrző egyes tornyok védelmének fokozásához.

A DeNA Corp. stratégiai játékai. LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 3.0+
  • 512 MB + RAM

3. Sugárzó védelem

Egyszerű megjelenésű Sugárzó védelem adni játékmenet ami nagyon addiktív számodra. A Hexage legjobb Tower Defense játék a PC-s Steam Store-ban is megtalálható. Csakúgy, mint más Tower Defense játékok, amelyek megkövetelik, hogy megvédje erődjét vagy bázisát az előbb-utóbb bekövetkező támadásoktól.

Hexage stratégiai játékok LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 2.3+
  • 512 MB RAM +

4. Toronyvédelem

Készítsen bázis sokat és pusztítson el minden ellenséget. Nagyon vastag védekezéssel kell védekezni a legnagyobb támadás ellen. A Com2us USA Tower Defense játékával együtt természetesen még izgalmasabban élvezheti karácsony estéjét. A Tower Defense a megfelelő stratégiát is megköveteli, hogy a beérkező ellenséges csapatok ne könnyítsék meg a védekezését.

Com2uS USA stratégiai játékok LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 2.3+
  • 512 MB RAM +

5. Védelmi Technica

Érezzen új élményt a legnépszerűbb Tower Defense játékban Defense Technica, csodálatos 3D-s grafikát és új szolgáltatásokat kínál, mint például ösvényforgatás, toronyépítés, toronyfrissítés, valamint kártyák és kombinációk gyűjteménye. Ban ben játékmenet ami nagyon interaktív, mint a forgatás mappába a kívánt pozíciónak megfelelően, tehát töltse be a karácsony estéjét az idei legjobb Tower Defense játékokkal.

Com2uS stratégiai játékok LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 2.3+
  • 512 MB RAM +

6. Diponegoro - Toronyvédelem

A játék fejlesztő a helyi játék, a WALI Games, bemutatva a Tower Defense stratégiai játékot, amelyet természetesen az Android okostelefon-használói egyre inkább támogatnak. Maga Diponegoro herceg egy indonéz hős nevét használja. Meg kell próbálni, milyen szórakoztató játékmenetDiponegoro - Toronyvédelem.

Stratégiai játékok a WALi játékstúdió LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 3.2+
  • 512 MB RAM +

7. Harci tornyok

A Game Insight játékmenete más légkört biztosít a Tower Defense vagy az úgynevezett Tower Defense játékban. A Tower Defense egy stratégiai játék, ahol meg kell védenie a bázisát, vagy egy erődöt vagy egy zászlót kell védenie az ellenségeivel szembeszálló tornyok ellen.

Game Insight stratégiai játékok LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 2.3+
  • 512 MB + RAM

8. Tower Defense Evolution 2

Az egyik legjobb Tower Defense játék az Android Store-ban. Ez egy TD stílusú játék, fejlettebb és kreatívabb funkciókkal. Hatékony stratégiával épít és fejlesztfrissítés tornyok az ellenséges invázió megállítására. Harcoljunk az utolsó leheletig a palotád védelme érdekében.

Abi játékok stratégiai játékok LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 2.3+
  • 512 MB + RAM

9. Kis parancsnok - második világháború TD

A csapatok vezetője lesz, hogy megvédje a bázist. Az a képesség, hogy meglátja a biztonsági réseket, amelyek könnyen megsérthetők, az a feladata, hogy ezeket letakarja és védőtornyot telepítsen, így biztosíthatja bázisának biztonságát. Tower Defense játék Kis parancsnok az Android okostelefon-felhasználók is nagy keresletet kaptak.

Paint Studio HK stratégiai játékok LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 2.3+
  • 512 MB RAM +

10. Mentsd meg a barlangot: Tower Defense

Utazzon vissza az időben az izgalmas Tower Defense játékhoz, ahol meg kell védenie a Goa törzset az őskori állatoktól, amelyek ellopják az ételét. Hívjon meg minden barátot, és fejlessze képességeit a goai törzs központjának megvédésében.

Stratégiai játékok Kooapps Games LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 2.3+
  • 512 MB + RAM

11. Királyi lázadás 2

Királyi lázadás 2 Szállj be lista az év legjobb Tower Defense játékát. Csatlakozzon MOST a Royal Revolt 2 UTALOS TRONHOZSÁGÁHOZ. Építsen birodalmakat, tökéletesítse védekezését, szövetségeket kössön és hódítson játékosokat szerte a világon.

Stratégiai játékok LETÖLTHETŐ flaregames

rendszerkövetelmények

  • Android 4.0+
  • 512 MB + RAM

12. Gonosz védők

A Crazy Panda Mobile legjobb Tower Defense játékának sok mély funkciója van játékmenet-övé. Gonosz védők 6 választást kínál a játék szintjéről, több száz is van eredmény, több nyelv, frissíthető torony és még sok más.

Őrült Panda Mobil Stratégiai Játékok LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 4.0.3+
  • 512 MB + RAM

13. Növények vs. Zombik 2

Aki nem ismeri ezt a Tower Defense játékot, Növények vs Zombies 2 nagyon kedvelték az aktív Android-felhasználók. Ez a játék megfelelő stratégiát követel, honnan, mikor, mennyit helyez el őröket a zombi támadásoktól. Ezt a játékot több száz millió felhasználó töltötte le, és ez az első számú Tower Defense játék a világon. Próbálta már ezt a Tower Defense PvZ2 játékot?

Svájci Earl EA stratégiai játékai LETÖLTÉS

rendszerkövetelmények

  • Android 3.0+
  • 1 GB + RAM

Annyi cikk a Tower Defense játékok több gyűjteményéről, amelyeket karácsony estéjéhez ajánlunk. Más Tower Defense játékokat és még sok mást is talál a címen forma keresés.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found