A BBM-en való kapcsolattartás tesztelésének 8 legegyszerűbb módja

A csak a "sajnálom TC" üzenetet tartalmazó BBM gyakran idegesítő. Nos, az ApkVenue ezúttal el akar mesélni a BBM trükkjeiről, hogy a tesztkontakt ne érezze magát idegesítőnek.

Ha használja az alkalmazást BlackBerry messenger, ismernie kell a kifejezést Teszt kapcsolat álnév TC. Igen, a TC vagy a Test Contact üzenet küldésével történik adás az összes barátnak a BBM névjegyeiben, hogy megtudja, vannak-e olyan kapcsolatok, amelyek már nem aktívak vagy szükségük vanmeghívás Visszaállítás. De sajnos, adás BBM, amely csak a "TC", "bocs TC"vagy"kontakt teszt"Ez gyakran bosszantó érzés. Nos, az ApkVenue ezúttal el akar mesélni a BBM trükkjeiről, hogy a tesztkontakt ne érezze magát idegesítőnek.

  • 10 PING funkció a BBM-en, amit nem ismersz!
  • Hogyan olvassuk el a BBM-üzeneteket anélkül, hogy olvasási jeleket adnánk a feladónak
  • Hogyan készítsünk saját mozgó BBM DP-t alkalmazások és szoftverek nélkül

Alapvetően, amikor csinál teszt kontaktus, ugyanazt az üzenetet küldjük minden olyan barátnak, aki szerepel a BBM-kapcsolatainkban. Nos, az a bosszantó, ha az elküldött üzenet csak "bocs TCTudod, hogy millió olyan egyedülálló BBM-felhasználó létezik, akik izgatottak, amikor BBM-üzenetekről értesítést kapnak, de amikor kinyitják, csak teszt kontaktus. El tudod képzelni, mennyire fáj a szívük? Tehát ebben a cikkben az ApkVenue tippeket szeretne adni az üzenetek készítéséhez adás úgy hogy teszt kontaktus nem érzi idegesítőnek.

8 típusú sugárzott üzenet, hogy a teszt kapcsolattartó ne érezzen szívást

1. Bátorító és motiváló szavak

Ahelyett, hogy csak "bocs TC", jobb, ha elküldi biztató és motiváló szavak. Ki tudja, hogy egy barátod-e?le-", aztán izgatott lettem, hogy megkapom az életet adás A BBM motivációs mondatokat tartalmaz tőled.

2. Odaadó szavak

Majdnem ugyanaz, mint a motivációs mondatok, a reflexiókat tartalmazó szavak is alkalmasak üzenetként való használatra adás amikor megteszed teszt kontaktus. Ezekkel az odaadó szavakkal képes lehet arra, hogy barátját idegesnek érezze az életében, ezért türelmesebb és hálásabb lesz.

3. Vicces és vidám történetek

A mozgalmas tevékenységek közepette mindenkinek szüksége van szórakozásra, hogy egy pillanatra elfelejtse minden problémáját. Nos, a BBM-en keresztül küldött vicces és vidám történetek mosolyt csalhatnak, tudod! Próbáljon olyan történeteket találni, amelyek valóban viccesek és nem igazak üzenetként elküldeni adás pillanat teszt kontaktus. Garantáltan senki sem fogja neheztelni az üzenetre.

4. Fontos információk

Az ApkVenue itt fontos információja sokféle lehet. Különösen a legfrissebb hírek és információk a körülötted és a barátaiddal kapcsolatos eseményekről. Például földrengésekről, robbanó bombákról, balesetekről, lopásokról stb. Az olyan fontos információk, mint a forgalmi információk, segíthetnek a barátaidnak abban is, hogy kiválasszák az útjukat, ha valahová mennek.

5. Egészségügyi információk

Az internet világa ma nagyon hasznos egészségügyi információkkal van tele. Például a rák megelőzésére szolgáló egészséges ételekről, a különféle betegségek gyógyítására szolgáló természetes összetevőkről, a mérsékelt testmozgásról a kalóriák elégetésére stb. Ezzel az információval eredeti szándéka csak az volt teszt kontaktus egészségesebbé teheti barátai életét.

6. Állásajánlatok

Tagadhatatlan, hogy jelenleg nagyon nehéz munkát találni. Nos, mint te teszt kontaktus a szokásos módon jobb Ossza meg állásajánlatok barátoknak. Ki tudja, van, aki munkanélküli és munkára van szüksége. Teszt kontakt amit küld, az lehetõség lehet számukra, hogy munkát kapjanak és tisztességes életet éljenek.

7. Tippek és trükkök

Bármivel kapcsolatban megoszthat tippeket és trükköket. Például tippek az egészséges életmódról, tippek az élelmiszer-összetevők feldolgozására, tippek sebek és betegségek kezelésére, okostelefonos trükkök, üzemanyag-trükkök stb. Annak ellenére, hogy a tippek általános jellegűek, egy nap biztosan hasznosak lesznek másoknak. Csak a haszontalan "TC" helyett a tippek és trükkök hasznosabbak lesznek.

8. Prédikálás

Jelenleg az igehirdetés alkalmazásokon keresztül is történhet csevegés mint a BBM, tudod! Idézhet előadást vagy írhat idézetet szent versekből, majd elküldheti az összes BBM-kapcsolattartónak teszt kontaktus. Ez a módszer tökéletes azok számára, akik vallásosak vagy aktívak az igehirdetési tevékenységekben.

Ezek közül néhányat megtehet sugárzási teszt kapcsolat amit csinálsz, nem zavarja azokat, akik megkapják. Különösen, ha tipikus ember vagy, aki szorgalmas és rendszeresen csinálja teszt kontaktus minden BBM-kapcsolattartójának. Ha további hasznos információval vagy tippekkel rendelkezik a BBM és a teszt kontaktus, kérjük, írja be az oszlopba megjegyzés ez alatt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found