hogyan lehet eltávolítani a video hangot az összes androidon

Nem akarja, hogy kellemetlen pillanata legyen, mert az Ön által nézett felnőtt videót valaki más meghallgathatja? Így lehet megszabadulni a videohangtól az Android rendszeren.

Videó megtekintése okostelefonról a legmenőbb. A rugalmasság mellett bárhol megteheti, a videók okostelefonon történő nézése valóban kizárólagos, mert csak Ön élvezi a megtekintést a személyes okostelefonján.

Néha azonban problémák merülnek fel, ha elfelejted magaddal vinni a fülhallgatót. Ha a megnézni kívánt videó egy felnőtteknek szóló videó, más néven b * kep, és nyilvános helyen (például vonatúton) szeretné megnézni, akkor kínos lesz, amikor a videó hangja valaki más hallotta.

Ez nem ritka. Mi, mint okostelefon-használók, néha elfelejtjük beállítani a hangerőt a leglassabbra vagy akár a legkisebbre néma aka nincs hang. Minden bizonnyal zavarban lennénk, ha a videó hangját, amelyet másoknak nem kellene hallaniuk, nagyon hangosan sugároznák.

  • Brutálisabb! YouTube Az összes videofelvétel törlése
  • Szadista! A Daisy Destruction mély webes pedofil szexvideó története
  • 5 lehetőség a YouTube letöltésére további szoftverek nélkül (Frissítés 2019)

Hogyan lehet megszabadulni a videohangtól az összes Androidon

Annak elkerülése érdekében, hogy a fenti kínos dolog veled történjen, az ApkVenue ezúttal olyan tippeket oszt meg, amelyek megakadályozhatják ezt. Az ApkVenue tippeket fog megosztani a következőkkel kapcsolatban hogyan lehet némítani a videót az összes Androidon. Hogyan kell csinálni? Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  • Telepítse az alkalmazást Timbre: Vágás, csatlakozás, konvertálás MP3 amelyet ingyen vagy ingyen kaphat a Play Áruházban.
Termelékenység Xeus Apps LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az alkalmazást> Válasszon egy lehetőséget "Néma"a menün"Videó".
  • Válasszon egy videót hogy "biztosítani" akar.
  • A kiválasztás után az alkalmazás automatikus megkezdi a videó hangjának eltávolítását> A videó már állapotban van hang nélkül és ennek ellenére biztonságban lehet tanúja a tömegben.

Ez az hogyan lehet némítani a videót az összes Androidon. Noha ez a módszer hatékonyan „biztonságossá” teszi Önt felnőtt videók nézésekor, az ApkVenue személy szerint azt javasolja, hogy ne nézzen ilyen videókat gyakran. Jobb, ha gyakran nézel hasznos videókat a JalanTikus YouTube csatornán!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found