Ez az 5 Dota 2 hős rendelkezik a legfelsőbb képességekkel, amelyek bántják ellenfelüket

Maga a DotA 2 113 hősnek nyújt különféle egyedi képességeket, amelyeket tetszés szerint kipróbálhat. Nos, ezen 113 hős között több olyan hős is van, akiknek képességei nagyon bosszantónak mondhatók.

A DotA 2 egy játék spin-off a Warcraft játékból, amely néhány évvel ezelőtt előtérbe került a játékmenet érdekes és szórakoztató játék közben felajánlani. Maga a DotA 2 egy MOBA műfaji játék, amely 5 vs 5 játékrendszert kínál, ahol a játékosok kiválaszthatnak egy karaktert vagy a Hős címet, amelyet más csapatok ellentétes szereplőinek legyőzéséhez használnak, mielőtt az ellenség fő bázisát elpusztítják a győzelem érdekében.

Maga a DotA 2 113 hősnek nyújt különféle egyedi képességeket, amelyeket tetszés szerint kipróbálhat. Nos, ezen 113 hős között több olyan hős is van, akiknek képességei nagyon bosszantónak mondhatók. Kíváncsi? Ellenőrizze alább.

  • A játékosoknak tudniuk kell! Ez az 5 meghatározó tényező a DotA 2 győzelméhez
  • Az 5 legjobb és leghalálosabb hős hordozás a DotA 2-ben
  • 7 Hero DotA 2, amelyet a legnehezebb megölni, hol van a hősöd?

5 Ez a DotA 2 hős rendelkezik azzal a végső készséggel, amely ellenfelének szívfájdalmat okoz

1. Törpe mesterlövész

Fotó: 1zoom.com

Törpe mesterlövész egy Agility típusú hős, aki arról híres, hogy bosszantó két képessége miatt, nevezetesen Célozz és Assasinate. A Take Aim készség növeli ennek a hősnek a lőterét 850 hatótávolságra, ami elegendő távolság ahhoz, hogy tornyokat vagy hősöket nagyon nagy távolságból megtámadhasson.

Míg az Assasinate készség a DotA 2 legtávolabbi távolságával járó képesség, amelyet gyakran használnak, amikor egy haldokló ellenség el akar menekülni és biztonságban érzi magát, de hirtelen egy nagy sebességű golyó szúrja át a hős fejét. Nagyon fáj, amikor eltalálja ezt a készséget, különösen akkor, ha biztos benne, hogy túlélte a csatát.

2. Bosszúálló szellem

Fotó: 7wallpapers.net

A Bosszúálló szellem egy Agility hős, akit gyakran használnak Támogatásként és hordozóként is. Ez a hős híres képességeiről Nether Swap sajátja, aki maga is fel tudja cserélni ennek a hősnek a helyzetét az ellenfél hősével vagy barátjával. Magát ezt a készséget gyakran visszaélik, hogy kicserélje magát a Bosszúálló Szellem hősét, amikor veszélyben van párjával úgy, hogy a társát megölik. Ezenkívül ezt a képességet néha arra is használják, hogy megakadályozzák az ellenség futását azáltal, hogy megtámadás előtt az ellenség helyzetét hősök tömegére változtatja.

3. Oroszlán

Fotó: deviantart.net

Az Oroszlán egy hírszerzési hős, akit gyakran félnek képességei miatt A halál ujja az övé. Ez a készség maga nagyon ijesztő, mert kár generált nagyon nagy, és egy pillanat alatt képes megölni az ellenség hőseit. Ez a készség nagyon idegesítő, mert néha előadásra használják ölni sebességet egy haldokló hősön. Amellett, hogy bántja ellenfelét, ez gyakran felidegesíti azokat a kollégákat is, akik ölni akarnak, mert zsákmányukat elveszik.

4. Zeusz

Fotó: steamcommunity.com

Zeus egy intelligencia típusú hős, aki híres nagyon fájdalmas képességeiről. A készségek kombinációja Villám és Thundergod haragja akár 800-at is képes biztosítani kár az ellenfélnek (425 közülük minden ellenséget eltalált, bárhol is volt). Természetesen ez a képesség nagyon bosszantó, amikor túlélted háború haldokló állapotban, de hirtelen villám jelenik meg az égből, amely befejez.

5. Vérkereső

Fotó: youtube.com

Vért kereső egy Agility típusú hős, aki hősvadászként híres. Skill Szomjúság ami hősenként akár 40% -kal is növelheti a mozgás sebességét a készségekkel párosítva Törés aki leszállít kár az ellenségnek, amikor mozognak, az ellenséget zavarba hozza, hogy fut-e, vagy hagyja, hogy a Bloodseeker megölje.

Néha, amikor helyzetekben háború, sok játékos akik panaszkodtak arra, hogy hősük miért hirtelen halt meg ok nélkül, annak ellenére, hogy hősük ténylegesen belehalt a megmozdulásba, amikor a Rupture képesség megütötte.

Ez volt az 5 DotA 2 hős, akik rendelkeznek a legidegesítőbb végső képességekkel, Remélem, hogy szórakoztató, és az öt hős közül melyik gondolja a legidegesítőbb képességeket? Maga Jaka nagyon gyűlöli Dwarven Sniper merénylő képességét és a Bloodseeker Rupture készségét.

, viszlát, és ne felejtsen el nyomokat hagyni a megjegyzések oszlopban, és ossza meg ezt a cikket barátaival.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found