nem a mélyháló, itt van a világ 10 legszörnyűbb tiltott webhelye!

A tiltott oldalakat ebben a szörnyű világban minden bizonnyal azok hozzák létre, akik felelősek és hibáztatják az internet működését.

Az interneten keresztül minden információ könnyen és gyorsan megszerezhető. Az internet még mindig nem csak információ-kereső eszköz, különféle digitális tranzakciókat kezdtek el lebonyolítani. El tudja képzelni, milyen lenne az életünk, ha ma nem lenne internet?

De ez nem mindig pozitív, az internet is szörnyű hely lehet. Ez azért történik, mert vannak felelőtlen felek, akik visszaélnek az internet funkcióival, például tiltott oldalakat biztosítanak a szörnyű világban.

  • 10 titkos webhely, amelyet a Google-felhasználók NEM TUDNAK
  • Hackerek, orgyilkosok pszichopatái, ezek 5 borzalmas tény a mély hálón
  • 5 fontos hely, hogy megszabaduljon a feladatok miatti unalomtól és stressztől

A világ legszörnyűbb tiltott webhelyei

A mély webbe való belépés nélkül is vannak olyan szörnyű webhelyek táblázatai, amelyekhez szabadon hozzáférhet. Némelyiket bezárták vagy blokkolták, de néhányhoz még mindig hozzá lehet férni. Vannak iszonyatos helyek, amelyek ...

1. Opentopia

Az Opentopia-nál több ezer megfigyelő kamera érhető el, több országban több helyen szétszórva. Annak ellenére, hogy nem fér hozzá az összes kamerához, kiválaszthatja, hogy megfigyelő kamerákat szeretne-e látni egy adott házban vagy épületben.

Val vel Opentopia, nyilván a magánélet korlátja egyre elfogultabb. El tudod képzelni, hogy ezt a hátborzongató oldalt felelőtlen emberek használják-e bizonyos emberek kémkedésére?

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Emberi bőr

A bőrből készült divatcikkek mindig drágák. De mi történik, ha emberi bőrből készül? Nos, az oldal Emberi bőr vannak emberi bőrből készült táskák, pénztárcák és cipők. Állítólag vannak olyan táskák, amelyek 395 millió IDR-ért kerülnek eladásra ezen a webhelyen. Elborzadt?

3. Öngyilkossági útmutató

Ideges vagy depressziós emberek számára szigorúan tilos megnyitni az oldalt Öngyilkossági útmutató. Ennek oka, hogy a név szerint ez a webhely készen áll arra, hogy útmutatást adjon önnek az öngyilkosság elkövetéséhez. Rémületemre ez a webhely még az öngyilkosság bizonyos típusainak százalékos kockázatát és sikerét is felvázolja. Őrült!

4. Pro Ana

Szinte ugyanaz, mint az Öngyilkossági útmutató, Pro Ana hátborzongató oldal, amely az öngyilkosság elkövetésének módjait kínálja. A különbség az, hogy a Pro Ana szelídebben kínálja, nevezetesen egy extrém életmódbeli étrenddel étvágytalan és bulimikus.

Ez az életmód lehetővé teszi, hogy napokig ne egyen, így gyorsan karcsúvá válhat. Állítólag van egy hozzáférője ennek a webhelynek, aki azért halt meg, mert betartotta a fórum irányelveit.

5. Hurtcore

Hurtcore hátborzongató webhely, amely készen áll arra, hogy különféle gore vagy undorító fotókat mutasson be, amelyek tele vannak erőszakkal és vérrel. Ez az oldal izgatott lett a japán nők kínzásáról készített videó miatt.

6. Cannibal Cafe

Tehát a legtöbb országban kritizált oldal, Cannibal Cafe amelyet 1994-ben alapítottak, a kannibálok különleges fóruma. Nem csak vita, hanem tranzakciók is gyakoriak ezen a tiltott oldalon!

A Cannibal Cafe-ban minden felhasználó online húst vásárolhat! Minél szörnyűbb, a felhasználó felajánlhatja magát, hogy mások megeszik. Elborzad, nem?

7. Creepypasta

Randizni Creepypasta a legnépszerűbb online horrortörténeti oldal. 2014-ben azonban egy 14 éves tinédzser elszúrt egy osztálytársát, mert túl aktív volt a világ tiltott webhelyén.

Ugyanebben az évben állítólag volt egy gyermek, akinek volt szíve elégetni a házat és az egész családot benne. Kiderült a Creepypasta látogatójáról is. Azóta ez az oldal még félelmetesebb és tiltottabbá vált.

8. Plane Crash Info

Ki ne rettenne el a lezuhant áldozatok legfrissebb felvételeitől? Nos, a hírek a helyszínen vannak Plane Crash Info Ez egy 1960 óta lezajlott repülőgép-baleset felvétele, amelyet meghallgathat. Merészel?

9. Rent-a-Hitman

Ahogy a neve is mutatja, megengedi bérelni bérgyilkos szolgáltatásait itt: Rent-a-Hitman. Különféle célokra bérelhet bérgyilkosokat, az áldozat megsebesítésétől a helyszíni megölésig. Tényleg szörnyű, igaz?

De az általa kínált szörnyű szolgáltatás mögött ennek az oldalnak jó oldala van. Mely orgyilkosokat nem szabad 16 éven aluli célpontokhoz és 10 népszerű figurához használni a világon.

10. Shaye Saint John

El tudta volna képzelni, hogy nézne ki egy régi iskola helyszíne? Csak nézd meg Shaye Saint John. Ami szörnyűvé teszi ezt az oldalt, az a történet, amely ennek a régi iskolának a mai napig fennmaradt.

Eszerint Shaye Saint John kitalált karakter, hátborzongató baba formájában, amelyet Eric Fournier készített. Azt mondják, Shaye egy szuper modell, aki balesetet szenvedett. Miután Fournier 2010-ben meghalt, ezt a helyet eddig elhagyták.

Hogyan, mersz korábban eljutni a világ legborzongatóbb tiltott oldalaira? Jobb, ha nem vagy vakmerő, félj attól, hogy ha rosszul lépsz, és nincs erőd önmagadhoz, az valóban negatív hatással lesz.

Gyerünk, légy óvatos az interneten!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found