mi a leonflix? Így töltheti le és használhatja

Kíváncsi vagy az IndoXXI helyébe lépő Leonflix film alkalmazásra? Gyerünk, először nézd meg, hogyan töltsd le és hogyan használd a Leonflix-et teljes egészében, banda.

Nagyon szerencsés vagy, hogy a jelen korszakban élsz, deh! Most könnyen hozzáférhet sok érdekes és hasznos tartalomhoz, beleértve a minőségi filmműsorok keresését.

Az alkalmazásból indulva olyan filmeket nézhet, mint pl Netflix, azoknak, akik jó vicces videókat akarnak találni a Youtube továbbá TikTok. Mindegyik közvetlenül elérhető az eszközön keresztül okostelefon vagy laptop, banda.

De sajnos a fenti alkalmazások némelyike ​​prémium kategóriájú, ezért előfizetési díjat kell fizetnie, hogy élvezhesse a bennük lévő tartalmat.

Alternatív megoldásként az utóbbi időben elfoglalt a Leonflix alkalmazás a film szerelmeseinek, amelyek ingyen használhatók. Akkor hogyan út Letöltés és használja a Leonflix-et?

Mi a Leonflix, és hogyan lehet letölteni és használni?

Miután a forgalmas blokkolása webhelyek nézni filmeket, mint IndoXXI, a Leonflix alkalmazás nevét nemrégiben vitatták meg az interneten, mert hasonló funkciókat kínál, és természetesen ingyenes.

A kibertérben folytatott sok beszélgetés közül a Leonflix fórumot kínál HD minőségű filmeket ingyen nézhet.

Ezért ebben a cikkben az ApkVenue teljes mértékben áttekinti a mi a Leonflix és hogyan kell használni azoknak, akik még mindig kíváncsiak és nem értik, banda.

Mi a Leonflix? Alkalmazás filmnézésre Az IndoXXI helyettesítője?

Leonflix egy filmnéző alkalmazás, amely úgy néz ki, hogy hamarosan a Netflix nyomdokaiba lép. Ez látható a sallangok utótagjaiból "-flix" amelyet használ.

Fotóforrás: leonflix.net (A Leonflix egy film és tévésorozat keresőmotor-alkalmazás, nyisson meg egy olyan alkalmazást, amely olyan filmeket közvetít, mint a Netflix.)

A Leonflix weboldalán (//leonflix.net/), az alkalmazás készítője elmagyarázza, hogy a szolgáltatás nem video- vagy filmtartalom-szolgáltató mint a Netflix.

De a Leonflix egy hasonló speciális keresőmotor Google kereső ami csak filmek és tévésorozatok, bandák tartalmának keresésére korlátozódik.

A keresésen kívül használhatja a Leonflix alkalmazást is játszani és filmeket és tévésorozatokat nézni közvetlenül az alkalmazásban.

Első pillantásra ez az alkalmazás is hasonló Pontszám, csak van egy felülete (felhasználói felület), ami egyszerűbb, így már nem kell vele vacakolni.

A Leonflix használata ingyenes filmek megtekintéséhez

Ahogy az ApkVenue fentebb említette, a Leonflix egyik fő értékesítési pontja a könnyű használat és az ingyenesen használható szolgáltatások.

A segítségedre itt az ApkVenue teljes körűen elmagyarázta, hogyan hogyan kell használni a Leonflix Windows rendszert számítógépére vagy laptopjára. Gyere, lásd teljes egészében!

1. lépés - Letöltés Legfrissebb Leonflix Windows

  • Először is Letöltés A Windows Leonflix alkalmazás legújabb verziója, amelyet az alábbi linken keresztül tölthet le.
  • Eközben a MacOS, Linux és Raspbian alapú eszközök felhasználói egyenesen léphetnek Letöltés a hivatalos honlapon.
Apps Entertainment Leonflix LETÖLTÉS

2. lépés - Telepítse a Leonflix alkalmazást PC-re / laptopra

  • Ha vanLetöltés, Itt maradsz telepítés a Leonflix alkalmazás és várja meg a folyamat befejezését. Ha igen, csak meg kell nyitnia az ikonon keresztül, az alábbiak szerint.

3. lépés - Válassza ki vagy keressen filmeket és tévésorozatokat a Leonflixnél

  • Ahogy az ApkVenue fentebb említette, a Leonflix használatához élsz válasszon filmet vagy tévésorozatot megjelenik a főképernyőn.
  • Használhatja a funkciókat is Keresőmező a tetején találd meg a kívánt filmeket és tévésorozatokat, banda.

4. lépés - Kezdje el nézni a filmeket a Leonflixnél

  • Ha filmet választott, megjelenik egy képernyő, amely tartalmazza a címet, a film besorolását, az adás dátumát, az időtartamot, műfaj, és a film rövid leírása. Egészen interaktív, igaz?
  • Ha azonnal filmet szeretne nézni a Leonflix alkalmazásban, akkor csak annyit kell tennie, hogy rákattint Play ikonra a csúcson.

5. lépés - Hogyan kell aktiválni Feliratok a Leonflixnél

  • Nem kell itt lenned felirat letöltése a Leonflixnél, mert egyes filmekben ez automatikusan elérhető, tudod. Csak meg kell koppintania ikon Feliratok alján a nyelv kiválasztásához.

6. lépés - Mentse el a Leonflix filmet vagy tévésorozatot

  • Sajnos nem lehet Letöltés filmek a Leonflix-en. De nem kell aggódnia, használhatja a funkciókat is Könyvjelző kedvenc filmjeinek és tévésorozatainak megjelölésére.

7. lépés - Későbbi filmek és tévésorozatok megtekintése

  • Ha megjelölte, a film vagy a tévésorozat kékre vált és megjelenik fülreKönyvjelző a Leonflix alkalmazáson. Nagyon könnyű, igaz?

GYIK: Gyakran Ismételt Kérdések Letöltés A legújabb Leonflix!

Az alkalmazás neve a legújabb filmek megtekintésére, természetesen sok lesz kérdések a Leonflixről akiktől sokat kérdeznek az interneten. Jaka néhányat közülük a következőképpen foglalta össze.

1. Elérhetők-e a Leonflix Android és iPhone alkalmazások?

Fotóforrás: play.google.com

Egyelőre a Leonflix alkalmazás még béta állapotban van. A pontos verzió Leonflix Beta 0.7.0, banda.

Maga a Leonflix is ​​csak PC és laptop eszközökhöz érhető el és még nem található meg a Google Play Áruházban valamint APK formájában az Android operációs rendszerhez.

Jelentés a hivatalos weboldalról, fejlesztő A Leonflix jelenleg még mindig a PC-s verzió fejlesztésére összpontosít.

De a jó hír az, hogy már kijelentették a Leonflix Android alkalmazás létrehozását tervezi a jövőben. Ha már van ilyen, érdekelLetöltés?

2. A Leonflix alkalmazás szabadon használható?

Fotó forrása: quora.com

Mivel ez még mindig új és béta verzió, használhatja a Leonflix alkalmazást díjmentes.

Ezenkívül nem kell aggódnia a bosszantó hirdetések miatt sem, például egy webhely elérésekor Letöltés filmek vagy más ingyenes alkalmazások.

Tehát azok számára, akik támogatni akarják a Leonflix fejlődését, párt fejlesztő adományszolgáltatást is nyisson, ha érdekel a részvétel.

Ja, igen, azt is meg kell jegyezni, hogy az a lehetőség, hogy a jövőben a Leonflix alkalmazás díjat is felszámít a felhasználóknak a további fejlesztések támogatására, tudod!

3. Biztonságosan nézhető a Leonflix alkalmazás?

Fotó forrása: medium.com

Jaka tapasztalatai alapján a filmnézés a Leonflixnél, még nem történt figyelemelterelés rosszindulatú stb. amelyet az alkalmazás használata okoz.

De jogilag a Leonflix alkalmazás továbbra is részt vesz illegális tartalom terjesztése hol egyeseken felület díjat kell fizetnie.

Szóval jó, ha biztonságban keres, és más alternatívákat keres megfizethető áron. Például a Netflix, amely jelenleg a legolcsóbb csomag, amelyet 50 000 IDR-től kezdődően lehet megvásárolni.

Nos, ez egy áttekintés arról, hogy mi a Leonflix és hogyan Letöltés valamint használja, banda. A Leonflix valóban csábítónak tűnik, de tisztázatlan állapota aggodalomra ad okot.

Az ApkVenue azt javasolja, hogy a mozi menetrendjére várva és a legújabb kedvenc filmjét nézve használjon legális filmeket, amelyek használata biztonságosnak és kényelmesnek bizonyult.

Kipróbálta már valaki közülük a Leonflix alkalmazást? Vagy esetleg további kérdéseid vannak? Gyerünk, ne habozzon írni az alábbi megjegyzés oszlopba, OK!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found