7 legjobb oktatási alkalmazás az Androidon, amelyek okosabbá teszik Önt

ez az egy dolog soha nem került a legkevésbé sem figyelmünkbe. Íme 7 legjobb Android-oktatási alkalmazás, amely okosabbá teheti Önt.

Nem csak játékért, a közösségi médiák eléréséért vagy szórakoztató szelfik készítéséért. Az okostelefonok tevékenységek támogatására is használhatók megtanulják, hogyan kell tanítani természetesen az iskolában, ha okosan használják.

Most rengeteg oktatási alkalmazás van az Androidon, amelyekkel támogathatja tevékenységeit tanuló / tanuló modell. Az idegen nyelvi készségek csiszolásának kezdetétől a tanulás szórakoztatóbbá tételéig.

Természetesen az okostelefonokon keresztül történő tanulás nagyon hatékony. Ennek oka, hogy ezt az egyetlen tárgyat soha nem választották el a figyelmünktől. Íme 7 legjobb Android-oktatási alkalmazás, amely okosabbá teheti Önt.

  • 10 Ingyenes angol tanulási alkalmazás 2020 | Android és iOS!
  • 5 Kötelező alkalmazások okostelefonokon az ENSZ résztvevői számára
  • 11 Ezeknek az Android-alkalmazásoknak a diákok tulajdonában kell lennie, van?

7 legjobb oktatási alkalmazás Android-on

1. Tanuljon kínaiul - ChineseSkill

Az iskoládban vannak órák Mandarin nyelv? Fél halálig szédülés? Pihenjen, kihasználhatja az alkalmazás előnyeit Tanuljon kínaiul - ChineseSkill.

Ez az oktatási alkalmazás, amely lehetővé teszi a kínai nyelv megtanulását egyszerű és szórakoztató módon.

Apps Utilities ChineseSkill - Tanuljon kínai nyelvoktatást LETÖLTÉS

A telepítés után nyissa meg az alkalmazást, és 3 fő szakasz található, nevezetesen a Tanulás, az Ellenőrzés és a Fedezze fel. Ne aggódjon a neheze miatt, mert a nulláról teljesen megtanulja a kínait.

Az Basic 1-től 3-ig kezdődően megtanulhat színeket, számokat, ételeket, időt, kérdéseket és még sok mást. Kérjük, próbálja ki azonnal, ne lepődjön meg, ha 100-as pontszámot kap.

2. Programozási központ, Tanuljon kódolni

A következő oktatási alkalmazás az alias programozási nyelv elsajátításához kódolás vagyis Programozási központ, Tanuljon kódolni. Ebben a digitális korban olyan érzés, mintha programozási készségeket és kódolás mindenki tulajdonában kell lennie, különösen azoknak, akik még diákok.

Töltse le a Neximo Labs segédprogramokat

Programming Hub, A Learn to code egy tanulási alkalmazás kódolás valamint a programozási nyelvek: HTML, CSS és Javascript. Ez az alkalmazás rendelkezik offline fordító tanulni és gyakorolni internetkapcsolat nélkül.

A programozási példák nagy gyűjteménye és kiterjedt tananyag található. Mindenkinek meg kell tanulnia kódolás ban ben-csomag a Programming Hub alkalmazásban tanulja meg a kódolást.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Duolingo - Nyelvtanulás

Az angol órák mindig alacsonyak? Vagy a barátaidat gyakran az angolod miatt csúfolják elkenődött? Változtassa meg sorsát és javítsa angol nyelvtudását a Duolingo segítségével.

Duolingo oktatási alkalmazások LETÖLTÉS

Duolingo egy oktatási alkalmazás az idegen nyelvek, különösen az angol nyelv tanulásához. Nem csak Android-on érhető el, hanem iOS-en és webalapú alkalmazásokon is használható a számítógép böngészőjén keresztül.

4. PhotoMath

A matematika, az egyik leggyűlöltebb és legkedveltebb tárgy. Ha matematikát szeretne tanulni, de zavart, amikor könyveken vagy az interneten keresztül kell megtanulnia? Vedd fel PhotoMath aja.

Töltse le a Microblink Productivity Apps alkalmazást

A PhotoMath a legjobb oktatási alkalmazás az Androidon, amely sikeresen ötvözi a kamerát egy számológéppel. Tehát, ha nehéz matematikai probléma van, akkor csak meg kell nyitnia ezt az alkalmazást, és a kívánt problémára kell irányítania a kamerát.

A válasz automatikusan megjelenik a képernyőn, és akkor kell pontosnak lennie, ha minőségi kamera támogatja. A PhotoMath használatáról további útmutatásokat a következő cikkben olvashat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Utazás - Napló, folyóirat

Manapság kifinomult, az anyag felvételének vagy az órarendnek nem kell szerepelnie könyvekben. Használhat digitális jegyzetfüzetet, és az egyik legjobb Utazás - Napló, folyóirat.

Az Utazás - Napló, Napló alkalmazás hasznos az osztály bélyegzőinek rögzítésére és az elvégzendő tevékenységek menetrendjének emlékeztetésére. Az alkalmazás használata nagyon egyszerű és egyszerű azok számára, akik nem akarják bonyolítani.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök 2 App Studio LETÖLTÉS

Ez az alkalmazás tökéletes azoknak a hallgatóknak a modelljéhez, akik elfoglalt menetrenddel rendelkeznek, és szeretnék a lehető leghatékonyabban kezelni az idejüket, hogy a feladatok teljesüljenek és más fontos dolgokat elvégezzenek.

6. Irodai objektív

Ha a tanár / előadó hosszasan elmagyarázta a leckét a táblára, akkor azt mondják, hogy írja le, itt található az alkalmazás alapvető használata Irodai lencse.

A Microsoft által az Office Lens nevű alkalmazás használatával valóban segítséget nyújt a hallgatóknak és a hallgatóknak a különféle dolgok jegyzetelésében, az anyagtól, a bejelentéstől kezdve a szalaghirdetésekig / plakátokig.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS

Csak egyszerűen lefotózza a táblát, és mindent egyértelműen rögzít. EMLÉKEZIK! Ez nem egy közönséges fényképezőgép-alkalmazás, különféle szögekből készíthet képeket anélkül, hogy aggódnia kellene minden szó elvesztése miatt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

7. Ruangguru Learning Solutions

Tanári szoba az egyik legjobb online tanulási alkalmazás az Androidon. A Ruangguru alkalmazással segítséget kérhet olyan kérdések feltöltésével, amelyekről Ön szerint nehéz Android-okostelefonját használni.

Ruangguru Productivity Apps LETÖLTÉS

A Ruangguru online tanulási alkalmazás segíthet megválaszolni a matematika, a fizika kérdéseit általános, középiskolai és középiskolai szinteken. Egy másik kiváló tulajdonság, hogy az Audio Call segítségével közvetlenül megbeszélheti tanárával, sőt órákat is tarthat.

Ez a 7 legjobb oktatási alkalmazás az Androidon, amelyek támogatják a felzárkózás elsajátítását, és okosabbá tehetnek. Remélhetőleg ez hasznos, ne pazarolja az idejét és tanuljon mostantól. Ossza meg véleményét is!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.