7 hatékony módszer a szivárgó Android mobiltelefon-akkumulátor kezelésére

Számos dolog okozhatja az okostelefon akkumulátorának szivárgását. Kezdve a töltéstől, amelyet nem távolítanak el, amikor az akkumulátor megtelt, hamis töltővel történő töltéssel, és természetesen még sok minden mást.

Ha olyan bosszantó dolgot tapasztalt, mint egy okostelefon, amely hirtelen kikapcsol magától, akkor előfordulhat, hogy okostelefonján akkumulátor szivárgás történt. Ez minden bizonnyal nagyon idegesítő, különösen, ha okostelefont játszik.

Számos dolog okozhatja az okostelefon akkumulátorának szivárgását. Kezdve a töltéstől, amelyet nem távolítanak el, amikor az akkumulátor megtelt, hamis töltővel történő töltéssel, és természetesen még sok minden mást.

Nos, ezúttal az ApkVenue ad 7 hatékony módszer a szivárgó Android HP akkumulátor leküzdésére. Kíváncsi a trükkös módszerekre? Nézzük csak meg a következő cikket.

  • Vigyázz! Ez az 5 dolog hajlamos arra, hogy az okostelefon akkumulátorai felrobbanjanak, nem. 5 Leggyakrabban!
  • Hogyan ellenőrizhető az akkumulátor lemerítő alkalmazásai Androidon ROOT nélkül
  • 4 technológia, amellyel az okostelefon akkumulátorai egy életen át használhatók

7 hatékony módszer a szivárgó Android HP akkumulátor leküzdésére

1. Az akkumulátor cseréje

Annak ellenére, hogy meglehetősen drága díjat igényel, az akkumulátor cseréje a leghatékonyabb megoldás a szivárgó akkumulátor kezelésére. Ha azonban okostelefonja beépített akkumulátort használ, akkor körültekintőnek kell lennie annak cseréjénél, mert ez extra és részletes erőfeszítéseket igényel. Tehát ki kell cserélni hivatalos zseblámpa szolgáltatás okostelefonjáról.

2. Ne játssza újra az okostelefont az akkumulátor töltése közben

Az okostelefon lejátszása az akkumulátor töltése közben nagyon veszélyes, mert megteheti forróvá teszi az okostelefont. Ezenkívül ez a módszer károsíthatja az akkumulátort és hosszabb ideig töltheti azt. Tehát próbálkozzon úgy, hogy az okostelefon akkumulátorát érintés vagy kikapcsolás nélkül tölthesse fel, így gyorsabb és meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát.

3. Töltés eredeti töltővel

Az eredeti töltő hivatalos töltő, amelyet meg fog tenni biztonságos ha az okostelefonon használják. Másrészt, ha hamis vagy hamis töltőt használ, az okostelefon gyorsan felmelegszik, és az akkumulátor is gyorsan elromlik vagy szivárog.

4. Ne használjon olyan alkalmazásokat, amelyek károsíthatják az okostelefont

Gyakran illegálisan töltünk le alkalmazásokat, mert a letölteni kívánt alkalmazás nincs a Google Play Áruházban. Ez valójában nagyon veszélyes, mert előfordulhat, hogy az alkalmazás letöltésére létrehozott webhely viszi el vírus ami természetesen árthat okostelefonjának.

5. Ne hagyja, hogy a HP teljesen meghaljon

Ha hagyja, hogy a HP teljesen meghaljon, vagy amíg el nem éri a 0% -ot, akkor mostantól le kell állítania. Ehelyett akkor kell tölteni, amikor az akkumulátor eléri 20% hogy az akkumulátorod tartósabb legyen és ne merüljön ki könnyen.

6. Ne játsszon játékokat töltés közben

Ha gyakran játszik játékokat töltés közben, az felmelegíti az okostelefont, így károsíthatja az akkumulátort és az okostelefont. Ezenkívül az akkumulátor töltése is nagyon lassúvá válik, egyes esetekben még azt is mondják, hogy vannak okostelefonok felrobbant amikor töltés közben játszik.

7. Power Bank használata

Ha az akkumulátora sokat lemerül, akkor utazás közben teheti meg a Power Bankot. Ezzel mondva, akkor te nem kell aggódni Az okostelefon kikapcsol, mert a Power Bankon keresztül töltheti, ha nem találja a konnektorot.

Nos, ott van 7 hatékony módszer a szivárgó Android HP akkumulátor leküzdésére. Ha vannak más módok, kérjük, írjon a megjegyzések oszlopba, és ossza meg ezt a cikket barátaival, rokonaival, családjával és közösségi médiaival, srácokkal is. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found