6 legjobb bokszjáték az android 2019-en

Ön bokszkedvelő? Itt található egy izgalmas androidos ökölvívó játék, amelyet offline és online is játszhat. (Ingyenes)

Neked, a sport és a harcművészetek szerelmeseinek ökölvívás vagy ökölvívás általában bokszmérkőzéseket nézve kedveljük magunkat idegesíteni, mert hősünk veszített.

Nos, ahelyett, hogy izgulnál, jobb, ha csak bokszos játékokat játszol Android okostelefonon.

Igen, itt Jaka gyűjtött 6 legjobb boksz játék vagy boksz játék Android és iOS rendszeren. Ezekben a játékokban felkérést kap, hogy saját harcosát hozza létre és képezze ki kemény ellenfelekkel szemben, és kövesse drámai történetét.

Gyere, nézd meg teljes egészében!

A legjobb ökölvívó játék az Android 2019-en

1. Igazi ökölvívó, Manny Pacquiao

A Real Boxing Manny Pacquiao a Voks Games S.A. által készített harmadik bokszjáték-sorozat. Az első játék a Real Boxing címet viseli, a második a Real Boxing 2 Rocky címet viseli.

Maga Manny Pacquiao profi ökölvívó világbajnok a Fülöp-szigetekről. Ideje felvenni a bokszkesztyűt, lépni a ringbe, hogy megnyerje a bajnokságot és bajnok legyen.

2. Igazi ökölvívás 2 ROCKY

Igazi ökölvívás 2 ROCKY az egyik legjobb boksz sport szimulációs játék az Android-on. Ön úgy fog játszani Rocky Balboa és vállaljon legendás ellenfeleket, köztük Apollo Creed, Clubber Lang és Ivan Drago.

Fejlessze ökölvívója erejét. Legyen szó állóképességről, gyorsaságról és javítsa harci stílusát.

3. Boksz - Út a bajnokhoz

A következő boksz sport szimulációs játék az Boksz - Út a bajnokhoz, ahol több mint 90 ökölvívót választhat, hogy bajnok legyen. Igen, ez egy nagyszerű box játék.

Edzhet az edzőteremben, új ruhákat vásárolhat, fejlesztheti képességeit és legyőzheti a kihívásokat, hogy pontokat szerezzen. Megnézheti a hirdetéseket is pénzt keresni játék közben játékon belüli tárgyak vásárlásához.

4. Utcai ökölvívó harcos

A következő legjobb offline bokszos játékok Androidon kissé eltérnek a fenti 2 játéktól. Utcai ökölvívó harcos van egy drámai történet, akkor lesz játssza a Joe karaktert aki politikailag erős családban született.

Miután tanúja volt szülei meggyilkolásának, gyermekként megfogadta, hogy bosszút áll a bűnözők ellen.

Joe fizikailag és intellektuálisan is kiképezte magát, hogy megbízható harcos legyen. Igen, a boksz elkerülhetetlen. Kétdimenziós grafikával és hangzással érezhetjük magunkat nosztalgikus érzés klasszikus játék

5. Torony boksz

Aki szórakozni szeretne, kipróbálhatja a játékokat Torony boksz. Igen, a Tower Boxing játék árkád összetört egy grafikus megjelenítési űrlappal pixel.

Ön szerepet fog játszani óriás bokszoló feladata felhőkarcolók megsemmisítése, aminek soha nem lesz vége.

Válassza ki a kedvenc karakterét, és nyomja meg balra vagy jobbra a torony falainak lebontását az akadályoktól függően. Itt kell tartsa a bokszoló fejét hogy ne ütközzön az erkélyek építésével vagy más tárgyakkal az égen.

6. Punch Boxing 3D

Azok számára, akik extra realisztikus ökölvívó játékot szeretnének izzadt verejtékekkel és zúzódásokkal, ki kell próbálniuk Punch Boxing 3D. Ez a játék sima animációkkal, részletes 3D grafikával és intuitív érintőképernyős vezérlőkkel rendelkezik, amelyek bokszszerű mozdulatokat hoznak létre jabs, horgok, és felső vágások ami természetesnek és szórakoztatónak érzi magát.

Ez a játék készen áll a harcra több mint 30 bokszoló Bangkok, Las Vegas, London, Montreal és Washington. Használjon gyors reflexeket, különleges mozdulatokat, heves ütéseket és trükkös kombókat, hogy legyőzze ellenfeleit és a boksz királyává váljon.

Ez az 6 legjobb ökölvívó játék androidon Egér utcai változat. Melyik tetszik? Reális, könnyű vagy akciódús? Vagy van saját választása? Beágyazza véleményét a megjegyzések rovatba!

Olvassa el a játékokkal kapcsolatos cikkeket vagy a cikkeket is Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found