5 furcsa és titkos alkalmazás androidon

Furcsa és „titkos” alkalmazások, amelyeket nem talál a Play Áruházban? Van! Itt az ApkVenue elmondja közülük 5-et.

Milliónyi alkalmazás érhető el okostelefon-felhasználók vagy Android-alapú eszközök számára. A különféle igényeket kielégítő minden típusú alkalmazás mindig megtalálható az Android alkalmazásraktárban, a Play Store-ban.

Kiderült azonban, hogy nem kevés furcsa és titkos alkalmazás Androidon, amely nem érhető el, nem lehet letölteni a Play Áruházban. Kíváncsi vagy? Itt van öt alkalmazás.

  • 5 legjobb Photo Hide alkalmazás az Androidon
  • 7 tiltott Android-alkalmazás gazdagabbá teheti Önt
  • 15 nagyszerű billentyűzet alkalmazás Androidra, a csevegés még szórakoztatóbb!

5 furcsa és „titkos” alkalmazás az Androidon

A mindennap használt alkalmazásokon kívül kiderül, hogy még mindig sok furcsa és „titkos” alkalmazás használható okostelefonján vagy Android-eszközén. Ezek az alkalmazások furcsa tulajdonságokkal és „titkos” előnyökkel rendelkeznek.

Alkalmazások termelékenysége INFOLIFE LLC LETÖLTÉS

Sajnos nem találja meg könnyen, mert a következő alkalmazások nem érhetők el a Play Áruházban. De csak nyugodjon meg, ezúttal az ApkVenue öt furcsa és titkos Android-alkalmazáshoz ad ajánlásokat, linkekkel együtt Letöltés-övé. Itt van öt alkalmazás:

1. Kozawa

Az első alkalmazás a Kozawa. Amint az alábbi képen látható, ez az alkalmazás egy titokzatos alkalmazás, amely sok rejtett tartalmat (képeket / fotókat vagy videókat) tartalmaz, amelyeket egy szem szimbólum zár, vagy amelyek megegyeznek az illuminátus koncepcióval.

Egy kis szivárgás, amelyet az ApkVenue adhat, a Kozawa alkalmazás meghívja Önt, hogy oldja meg az egy szem szimbólum mögé rejtett „titkot”. Ha sikerül, akkor élvezheti az álnevet, és megnézheti a benne elrejtett tartalmat. Mi a tartalom tartalma?

Apps Utilities LETÖLTÉS

2. Binky

A második alkalmazás neve Binky. Ez az alkalmazás valójában egy közösségi média. Akkor miért nevezik a közösségi média alkalmazást furcsának vagy titkosnak? Mivel ez az alkalmazás különbözik a többi közösségi médiától, egyáltalán nem is önmagát tükrözi közösségi médiaként.

A Binky egy közösségi média alkalmazás, amely lehetővé teszi a közösségi média lejátszását a közösségi médiában történő szocializáció nélkül. Igen, ezzel az alkalmazással a takarmány vagy az idővonal mint a közösségi média általában. Csak annyit, hogy senki más nem fogja felismerni, hogy mit csinálsz, például milyen fotót vagy mint, Ki vagy te kövesse vagy milyen megjegyzéseket küldött post-számlán.

Alkalmazások letöltése

3. Gazdag vagyok!

Ha megnézi a címet, talán úgy gondolja, hogy ez az alkalmazás (lehet) illegális módon pénzt kereshet. Nem, az alkalmazás gazdag vagyok! van egy „titkos” funkciója, amely gazdaggá tehet.

Az alkalmazás megnyitásával nem kell semmit sem vásárolnia, sem pedig tennie semmit ahhoz, hogy engedélyhez jusson, vagy elismerje, hogy gazdag ember vagy. Az alkalmazás az egyetlen, amely azt állítja felhasználóinak, hogy bőséges anyagú, vagyonos személy.

Apps Utilities LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Fúvó

Ennek az alkalmazásnak van egy titkos trükkje, amely eltér a többi alkalmazástól. Egyikük képes eloltani a lángokat! Igen, a Blower egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy jegyzetekkel oltsa el a tűzeket, és ne nagy léptékű tüzeket.

Ez az alkalmazás az okostelefon vagy az Android készülék hangszóróit használja. Szuper erős hangot adva, amely levegőt generál és a hangszóró lyukain keresztül távozik, a levegő el tudja oltani a kis lángokat, például gyertyákat vagy gyufákat.

Alkalmazások letöltése

5. Semmi

Még egy furcsa és titkos alkalmazás, amelyben meglepetésnek bizonyul. A Semmi névre keresztelt alkalmazás meghívja a felhasználókat Letöltés, nyissa meg az alkalmazást, ne tegyen semmit, akkor ne kapjon semmit.

De ezzel még nincs vége, tudod! Annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy ez az alkalmazás csak egy haszontalan alkalmazás, és egyáltalán nincs haszna, kiderült, hogy van valami, amit meg lehet szerezni, ha meg tudja oldani az alkalmazás rejtelmeit.

Alkalmazások letöltése

Ez öt furcsa és titkos alkalmazás az Androidon amelyet szinte lehetetlen megtalálni a Play Áruházban. Találtál már, vagy tudtál más alkalmazásokat, amelyek nem kevésbé furcsák és sok „titkot” tartanak fent a fenti alkalmazásokon kívül? Ne habozzon elmondani a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.