4 módszer a 2021-es smartfren szám ellenőrzésére

Szeretné tudni, hogyan ellenőrizheti Smartfren számát, mert elfelejtette saját számát? Gyere, nézd meg, hogyan találhatja meg a legújabb Smartfren 2021-es számot itt! ⬇️

A Smartfren szám ellenőrzése valóban nagyon egyszerűen elvégezhető. Csak annyi, hogy sok felhasználó nem tudja, vagy elfelejtette, hogyan kell csinálni.

A Smartfren erről az egy távközlési szolgáltatóról beszél szolgáltató amelyet sokan használnak. A fő ok, főleg, ha nem a Smartfren internetes csomag ára van, ami nagyon megfizethető.

Az általa kínált internetcsomagok meglehetősen változatosak, és egyes csomagok nagyon hosszú érvényességi idővel rendelkeznek, és automatikusan meghosszabbíthatók.

Ez a kényelem néha arra készteti a felhasználókat, hogy elfelejtsék saját számukat, vagy azért, mert túl sokáig tart a feltöltése, vagy más okok miatt.

Akkor hogyan találja meg újra a használt számot? Ezúttal az ApkVenue magyarázza el hogyan ellenőrizhető a Smartfren száma önmagát azoknak, akik véletlenül elfelejtik.

A Smartfren szám ellenőrzése Online A MySmartfren alkalmazás használata

Indonéziában szinte az összes szolgáltató megkönnyítette a felhasználók számára a saját alkalmazások biztosítását.

A Smartfren sem marad el, mert már van saját alkalmazásuk MySmartfren, amely felhasználható a Smartfren-szám ellenőrzésére Korlátlan vagy más!

Ezután hogyan látja Smartfren számát az alkalmazáson keresztül? Vessen egy pillantást az alábbi lépésekre!

  1. Letöltés és telepítés MySmartfren alkalmazás keresztül link következő:
Termelékenység Smartfren Apps LETÖLTÉS
  1. Nyissa meg a MySmartfren alkalmazást, amely már telepítve van a mobiltelefonra.

  2. Lásd Smartfren számát az alkalmazás főoldalán.

Azon kívül, hogy megtudhatja saját számát, ez az alkalmazás a Smartfren kvóta ellenőrzésének módjaként is használható.

Az alkalmazás funkciói meglehetősen sokfélék és fontosak, így ez az egyik kötelező alkalmazás a Smartfren felhasználók számára, ne felejtsd el telepíteni, OK!

Az alkalmazás mérete nem túl nagy, és nem is fog létrehozni mobiltelefon Az Androidod lassabbá és ilyené vált.

Hogyan lehet ellenőrizni az új Smartfren szám használatát Tárcsáz USSD

Nem látja a Smartfren számát, mert mobiltelefonján nincs szabad hely új alkalmazások telepítéséhez? Ne csüggedjen!

A helyzet az, hogy van egy módja a Smartfren modem és prímszámok ellenőrzésére, amelyet a módszerrel megtehet tárcsáz praktikusabb.

A könnyű út mellett a szolgáltatás tárcsáz Ezt szintén nem terhelik további díjak és ingyenes. Nézze meg az alábbi részleteket!

  1. Nyissa meg a telefon alkalmazást a mobiltelefonon.

  2. Írja be az USSD kódot *999# és érintse meg a gombot Hívás.

  1. A megjelenő információs ablakban tekintse meg Smartfren SIM-kártya számát.

Amint az a fenti képen látható, ez az egy módszer egyúttal Smartfren aktív periódusának ellenőrzésére is szolgál, huh!

Ezenkívül azt is tudnia kell, hogy kezdetben az ebben a módszerben használt USSD-hívószám volt *995#. Ezt azonban később megváltoztatták a legújabb Smartfren szám ellenőrző kódjával.

Hogyan tekinthető meg a Smartfren szám SMS-ben

Az alkalmazások széles körű használatával csevegés, Az SMS szolgáltatásokat egyre kevésbé használják kommunikációra.

Valójában az SMS-szolgáltatásoknak továbbra is megvannak a maguk funkciói, például a módszerek hogyan lehet SMS-ben megnézni a Smartfren számot amelyet az ApkVenue az alábbiakban tárgyalni fog!

  1. Nyissa meg az alkalmazást Üzenetek ami a mobiltelefonon van.

  2. Üzenetek küldése a következővel: JELÖLJE BE és küldje el 995.

  1. Várja meg a Smartfren válaszát.

Szerencsére hogyan ellenőrizheti Smartfren számát ezzel az SMS-sel is egyáltalán nincs terhelve, tudod. A Smartfren valóban nagyon barátságos, ha a költségekről van szó, banda!

Hogyan lehet megtalálni a Smartfren számot az üzemeltetői szolgáltatáson keresztül

Az előző három módszer áttekintése mellett Smartfren számát az alias operátor szolgáltatáson keresztül is megtudhatja Vevőszolgálat.

Mivel azonban a telefonszám bizalmas, általában arra kérnek Önt, hogy adjon meg néhány kiegészítő információt, például KTP-t annak igazolására, hogy valóban Ön a szám tulajdonosa.

Nem ritkán számos más kérdéssel is szembe kell néznie. Most, hogy megtudja a Smartfren számot az üzemeltetői szolgáltatáson keresztül, felhívhatja a számot 995 vagy 500.

Ez az 4 módszer a Smartfren 2021 számok ellenőrzésére teljes Jakától, banda! Mindennek nincs szüksége hitelre, és bármikor megteheti!

Azok számára, akik túl lassúnak érzik a Smartfren internet sebességét, nézze meg hogyan állítsuk be a Smartfren APN-t hogy amikor internetezek, még gyorsabb lesz.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben még találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Szám vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.