8 animációs videokészítő alkalmazás (android és pc)

Meg szeretné tanulni, hogyan készítsen animációs videót kezdőknek? Először próbálja ki a következő ingyenes animált videokészítő alkalmazást Androidra és PC-re (2021-es frissítés)

Szeretne megtanulni animációs videókat készíteni, de nem tudja, hol kezdje? Nyugodj meg, most annyi van, tudod, animált videó készítési alkalmazás könnyen ingyen.

Az animált videók készítése alternatívát jelenthet azok számára is, akik szeretnék őket elkészíteni csatorna YouTube, de nem magabiztos a kamera előtt.

Ebben a megbeszélésben az ApkVenue több olyan alkalmazást fog ajánlani, amelyeket PC-n, laptopon vagy Android mobiltelefonon is használhat. Az a jó, hogy a következő alkalmazások vannak nyílt forráskód és természetesen ingyen is használhatja.

Csak Indonéziában van néhány jó animációs YouTube-felhasználó, akik rendelkeznek velük nézetek százezrek és milliók, tudod. Csak mondd Pelo bábos, Animasinopal, vagy Hogy-hogy?

Nos, mindenképpen tudd ugyanezt csatorna A fenti YouTube, igaz? Azok számára, akik olyanok szeretnénk lenni, mint ők, itt az ApkVenue ad ajánlást az alkalmazás elkészíti a legjobb animációs videókat 2021-ben hogy megpróbálhatja.

1. FlipaClip (alkalmazás animált videók készítésére Androidon)

Fotóforrás: play.google.com

Először is FlipaClip amely még az egyik olyan Editor's Choice Alkalmazássá vált, amely animációkat készít Android-on, ami miatt nem kell kételkedni a képességében, bandában.

Felhasználói felület által kínált FlipaClip meglehetősen egyszerű, ahol vázlatokat készíthet, storyboard, és animáció benne.

A FlipaClip szinte minden eszközön támogatja a felhasználást okostelefon és tabletták, beleértve azokat is, akik használják toll mint Samsung S Pen.

Exportálhatja animációját MP4 vagy GIF formátumba, és megoszthatja bárhol, például TikTok, Instagram, YouTube és mások.

RészletFlipaClip: Rajzfilm animáció
FejlesztőVisual Blaster LLC
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret31 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Letöltés itt van a FlipaClip alkalmazás

Alkalmazások termelékenysége Visual Blasters LLC LETÖLTÉS

2. Rajzolj rajzfilmeket 2

Fotóforrás: play.google.com

Ha nem akarja magát a rajzolással fárasztani, használhatja az alkalmazást Rajzolj rajzfilmeket 2 amely változatosságot nyújt sablon karaktereket, amelyeket ingyen használhat.

A Draw Cartoons 2 alkalmazásban csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a beírni kívánt karaktert, és mindegyikhez igazítja a karakter mozgását. keret-övé.

Ezen kívül beléphet szinkronhang és a kívánt zenét, akkor konvertálhatod MP4 videó formátumba, bandába.

RészletRajzolj rajzokat 2
FejlesztőZalivka mobil rajzfilmek
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret75 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Letöltés Itt van a Draw Cartoons 2 alkalmazás

Apps Videók és hangok Zalivka Mobile Cartoons LETÖLTÉS

3. Stick csomópontok

Fotóforrás: play.google.com (Megteheti, hogy hűvös stickman animációs videókat készítsen a Stick Nodes alkalmazáson keresztül egy Android mobiltelefonon.)

Aki nem ismeri a karaktert pálcikaember? Ezt a karaktert különféle médiumokban adaptálták, például játékokban pálcikaember az animációig tudod.

Nos, animációt is készíthet pálcikaember nevű alkalmazás használatával Stick csomópontok amelynek meglehetősen összetett tulajdonságai vannak.

Csakúgy, mint korábban, csak meg kell mozgatnia a karakterét pálcikaember mindegyiken keretmozgalmat produkálni.

Itt exportálhatja az animációt GIF formátumban. Sajnos az MP4 formátumba történő, zenével történő exportáláshoz először itt kell fizetnie a Pro verzióért.

RészletStick csomópontok: Stickman Animator
FejlesztőForTheLoss Games
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret25 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Letöltés Itt van a Stick Nodes alkalmazás

Alkalmazások Videó és hang ForTheLoss Games LETÖLTÉS

4. Pencil2D animáció (egyszerű animációs videó készítő alkalmazás)

Fotó forrása: techjockey.com

A PC és laptop felhasználók számára van Pencil2D Animation ami a nevéből kitűnik, hasznos 2D-s animációs videók készítéséhez, más néven 2-dimenziósak és alkalmasak kezdők, bandák számára.

Azok számára, akik szeretik a képregények rajzát, most már tehetikképességek fejlesztése mozgó képpé alakításával tudod. Különösen, ha jól tudod használni toll tabletta.

A Pencil2D Animation programot teljesen ingyen használhatja anélkül, hogy egy fillért sem kellene fizetnie.

Sőt, ez az alkalmazás többplatformosan is elérhető Windows, MacOS és Linux felhasználók számára.

Minimális specifikációkPencil2D Animation
OSWindows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 (32 bites / 64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 2GHz vagy jobb
memória2 GB
Diagram1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Tárolás100 MB

Letöltés Pencil2D animáció itt

Apps Video & Audio Pencil2D Animation LETÖLTÉS

5. Animaker

Az ApkVenue következő animációs videóalkalmazásának ajánlása Animaker. Meg lehet kapni ezt az alkalmazást ingyen, és természetesen könnyen használható, banda.

Ezzel az alkalmazással 6 típusú animált videót hozhat létre. Infografikáktól kezdve, 2D animációtól, tábla, tipográfia, és mások.

Az Animaker tökéletes azok számára, akik rövid időn belül animációt szeretnének készíteni. Sőt, ez az alkalmazás FullHD és minőségi funkciókkal is fel van szerelve videó elrendezések amelyet csak választasz.

Minimális specifikációkAnimaker
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32 bites / 64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 2GHz vagy jobb
memória2 GB
Diagram1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Tárolás200 MB

Letöltés Itt van az Animaker

6. Synfig Studio

Fotóforrás: synfig.org (A Synfig Studio hivatalos oldalán bemutatót nyújt, amely még könnyebbé teszi az animált videók készítését a kezdők számára.)

Van egy hasonló mechanizmusa, mint az előző Pencil2D-nek, szoftver nevezett Synfig Studio Ezt ingyen és előfizetés nélkül is használhatja.

Bár panaszkodott, hogy felhasználói felület ami egy kicsit régi iskola, de a Synfig Studio video oktatóanyagokat kínál kiképzés hivatalos oldalán elérhető.

Alkalmas azok számára, akik csak úttörőek csatorna A YouTube olyan animációs történetmesélési koncepcióval, mint Dalang Pelo vagy Animasinopal, itt!

A Synfig Studios néhány legfontosabb jellemzője, nevezetesen Vektor Tweening, Rétegek és szűrők, és Csontmozgás a kép mozgatásához.

Minimális specifikációkSynfig Studio
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32 bites / 64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 2GHz vagy jobb
memória2 GB
Diagram1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Tárolás200 MB

Letöltés A Synfig Studio itt található

A videó- ​​és hangalkalmazások szinkronizálása LETÖLTÉS

7. OpenToonz

Fotó forrása: graphicmama.com

Aztán ott van OpenToonz amely egy alkalmazás fejlesztési álnevének testreszabása egy Toonz nevű 2D animáció létrehozásához, amely nyílt forráskód, banda.

Csak hogy tudd, néhány Studio Ghibli animációs film, például a "Mononoke hercegnő" és a "Arrietty titkos világa" az OpenToonz alkalmazással készült.

Sőt, az OpenToonz számos más funkciót is kínál, például GTS, Hatások, és KumoWorks amelyet ez a híres japán animációs stúdió is használt.

Csakúgy, mint a bázis, szoftver Az OpenToonz is nyílt forráskód így ingyenesen letöltheti Windows és MacOS felhasználók számára.

Minimális specifikációkOpenToonz
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 2,5 GHz vagy jobb
memória4GB
Diagram1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Tárolás500 MB

Letöltés OpenToonz itt

Apps Videók és hangok DWANGO Co., Ltd. LETÖLTÉS

8. Blender (legnépszerűbb és multiPlatform animációs alkalmazás)

Fotó forrása: blender.org

Azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan készítsenek 3D-s animációs videókat, kiderül, hogy vannak ilyenek is nyílt forráskódú szoftver amelyet ingyen használhat megnevezve Turmixgép.

A Blendert nemcsak kezdőknek használják a szakemberek, még mindig különféle igényekhez, például animációs videók készítéséhez.

A turmixgépek is készíthetők 3D modellezés, játékokat készíteni, mozgáskövetés, és mások. A Blender többplatformos, Windows, MacOS és Linux operációs rendszerektől elérhető.

Minimális specifikációkTurmixgép
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32 bites / 64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 2GHz vagy jobb
memória16 GB
Diagram4 GB VRAM
DirectXDirectX 10.0
Tárolás500 MB

Letöltés Keverj ide

Apps Photo & Imaging Blender Foundation LETÖLTÉS

Nos, ez az alkalmazás-ajánlás a legjobb 2020-as videoanimációhoz Android telefonokhoz és laptopokhoz, amelyet szükség szerint használhat.

Valóban, amikor először használja, akkor nehéz lesz. Ahogyan az ApkVenue áttekintette, hogyan lehet animált videókat készíteni egy androidos mobiltelefonon, banda.

Azonban, ha továbbra is tanulsz és kipróbálsz egy csomó klassz animációt, akkor készségeid minden bizonnyal tovább javulnak. Sok szerencsét és remélhetőleg hasznos!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.