Az 5 legjobb átlátszó WhatsApp alkalmazás, hogy a wa még hűvösebb legyen!

Unod már a lapos WhatsApp kijelzőidet? Változtassa meg a megjelenését az átlátszó WhatsApp alkalmazással, hogy sokkal hűvösebb legyen. Gyere, nézd meg az alkalmazást és annak beállítását!

Unja WhatsApp megjelenését?

Ne aggódjon, van mód arra, hogy a WhatsApp-ot vonzóbbá tegye egy beállítható kijelzővel.

Ehhez egy átlátszó WhatsApp alkalmazást használ, amely kisebbé teszi a WA űrlapot.

Gyere, nézd meg az alábbi alkalmazást!

A legjobb átlátszó WhatsApp alkalmazás

WhatsApp Messenger vagy amit gyakran WA-nak hívnak egy üzenetküldő alkalmazás az internetet használó okostelefonok számára.

A WA 2010-es megjelenése óta mindig a felhasználók választotta a családdal vagy a barátokkal való kommunikációt.

Nem kevesen használják médiumként üzleti tevékenységre más emberekkel. A WA egyszerű és tömör használata sok ember számára népszerűvé teszi.

A rendelkezésre álló különféle funkciók szintén nagyon hasznosak a felhasználók számára, hogy jobban kommunikáljanak más felhasználókkal.

Csak mondd hanghívás és videohívás amely lehetővé teszi a felhasználók számára a közvetlen kommunikációt annak ellenére, hogy a távolságok egymástól elkülönülnek.

A WA szabadon használható és jó teljesítményt nyújt. A ritkán változó megjelenés azonban néha unja a felhasználókat.

Sajnos a WA önmagában nem nyújt funkciót a WA téma szabad megváltoztatására. Kivéve, ha módosított alkalmazást vagy MOD APK-t használ a WhatsApp számára.

A WhatsApp MOD APK nagyon változatos, mindegyik érdekes tulajdonságokkal rendelkezik, és hűvösebbé teheti a WA megjelenését.

A WhatsApp alkalmazás megjelenítését átláthatóvá is teheti a kívánt kép hátterével.

A MOD APK használata azonban fiókjának betiltását vagy ideiglenes tiltását eredményezheti. A beállított időtartam WA-tól függ.

Itt található az átlátható WhatsApp alkalmazások listája, amelyeket letölthet:

1. GB WhatsApp Prime

Az első az GB WhatsApp Prime amelynek van egy funkciója, hogy a WA témát átlátszóvá változtassa a kívánt háttérképpel.

A WA átlátszóvá tétele mellett ez a módosított alkalmazás további szolgáltatásokat is képes nyújtani, például online állapot elrejtését és online kék kullancsok eltávolítását.

Ettől eltekintve számos más beállítás található az alkalmazásban, hogy vonzóbbá tegye a WA-t.

Töltse le ingyen a GB WhatsApp Prime alkalmazást.

2. FM WhatsApp

A következő az FM WhatsApp módosította Fouad. A MOD használata lehetővé teszi, hogy a WA bizonyos háttérrel rendelkezzen.

Tehát nem csak átlátszóvá teszi a WA-t, hanem különféle képekkel is rendelkezik, amelyeket tetszés szerint beállíthat.

Csakúgy, mint más WA módosító alkalmazások, az FM WhatsApp is számos érdekes funkcióval rendelkezik, amelyeket használhat.

Mint például a barát állapotának letöltése és a hangulatjelek formájának megváltoztatása, ha barátaival beszélget. Nagyon jó!

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

3. YO WahtasApp

A következő az YO WhatsApp aminek szintén van egy funkciója, hogy átlátszóvá tegye a WA-t. Természetesen úgy, hogy a hátteret megegyezik a mobiltelefon háttérképével.

Ezt a módosítást a Yousef Al Basha fejlesztette ki, amely különféle érdekes funkciókkal készült, amelyeket ingyen használhat.

Azok számára, akik 700 MB-ig terjedő méretű fájlokat szeretnének küldeni, ez az alkalmazás megfelelő. Ettől eltekintve számos más érdekes funkció található az alkalmazásban.

Yousef Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

4. ZE WhatsApp

Nem alacsonyabb a többi átlátszó WhatsApp alkalmazásnál, ZE WhatsApp különféle érdekes tulajdonságokkal is rendelkezik.

A WA háttér beállításán kívül különféle csevegési elemeket is módosíthat, hogy a kommunikációs élmény még érdekesebbé váljon.

A háttérkép megváltoztatásán kívül különféle témákat is találhat, hogy a WA űrlap az Ön választása szerint teljesen megváltozzon.

Töltse le ingyen a GB WhatsApp Prime alkalmazást.

5. Királyi WhatsApp

Utolsó az Royal WhatsApp amely alkalmas azoknak, akik burgonya mobiltelefonokat használnak, mert ez az alkalmazás viszonylag könnyű.

Ennek ellenére ez az alkalmazásmódosítás számos érdekes funkciót tud nyújtani az Ön számára, amelyek közül az egyik a WA-t átlátszóvá teszi.

További érdekes funkciókat is találhat az alkalmazásban, például a hordozórakéta megjelenésének megváltoztatására, az állapot időtartamának 2 napra történő meghosszabbítására, a témák megváltoztatására és egyebekre vonatkozó különféle funkciókat.

Töltse le ingyen a Royal WhatsApp alkalmazást.

Hogyan állítsuk be a WhatsAppot annyira átlátszóvá

A WhatsApp alkalmazás átláthatóvá tételéhez a módosító alkalmazásban állíthatja be. Sajnos nem alkalmazhatja ezt a módszert a hivatalos WhatsApp alkalmazásra.

Azoknál az alkalmazásoknál, amelyeknek a telepítés kezdetétől fogva nincsenek átlátszó beállításai, könnyedén beállíthatja azokat.

Ezúttal az ApkVenue az FM WhatsApp alkalmazást használja példaként. Gyerünk, lásd az alábbi módszert:

1. lépés - Nyissa meg az FM WhatsApp alkalmazást, majd írja be a Fouad Modokat

  • A Fouad Modok megadásához kattintson a három pontra a képernyő jobb felső sarkában, majd válassza a Fouad Mods lehetőséget.

2. lépés - Válassza az Univerzális, majd a Színek lehetőséget

3. lépés - Válassza a Háttér, majd a Fotó lehetőséget

  • Válasszon egy képet, amely megfelel a mobiltelefon háttérképének.

Az alkalmazás addig fog változtatni a hátterén, amíg nem működik. Könnyű, igaz!

Jogi nyilatkozat:


A JalanTikus csak az alkalmazásra vonatkozó ajánlásokat és annak használatát adja meg átlátszó WhatsApp alkalmazás. Mindenféle BLOKKOLÓ / TILOS A felmerülő WhatsApp fiók teljes mértékben a felhasználó felelőssége.

Ez az átlátszó WhatsApp alkalmazás és annak beállítása. Ne feledje, hogy egy módosított alkalmazás használatával blokkolhatja fiókját.

Tehát használja felelősen. Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found