hogyan lehet konvertálni a pdf-t ppt ingyenes 2020-ra

A PDF-fájl PPT formátumba konvertálásának legteljesebb és legegyszerűbb módja: ki kell próbálni, ha azt szeretné, hogy az előadása nagy sikert érjen el!

A technológia gyors fejlődése sok mindent megkönnyített. Számos tevékenység vagy munka digitális dokumentumokat tartalmaz, például PDF formátumot.

Nos, általában sokuknak szüksége van PDF formátumú dokumentumokra, amelyeket más formátumokká alakítanak át. Például konvertálja a PDF fájlt Word formátumba tudományos célokra és írott munkákra.

A Word mellett az emberek a PDF-et is átalakították PPT (PowerPoint) formátumba. Általában ezt különböző okokból hajtják végre, amelyek közül az egyik prezentációs anyag hozzáadása vagy a PDF fájl szerkesztése.

Szóval, hogyan lehet a PDF-et PPT-re váltani? Csak nyugodj meg, banda. Az ApkVenue megtalálta a teljes útmutatót, amelyet mobiltelefonján, PC-jén / laptopján megtehet. Itt a teljes áttekintés!

Hogyan konvertálhat PDF-t PPT-be

Első lépésként az ApkVenue röviden el akarja mondani a bandának az információkat a PDF-ről, ami a PPT.

PDF (Portable Document Format) olyan formátum, amelyet meglehetősen gyakran használnak egy dokumentumhoz, egy készlethez PPT az alkalmazás fájltípusa Office PowerPoint amelyet prezentációs fájlok létrehozására használnak.

Most sok ember tudni akarja, hogyan lehet konvertálni a PDF fájlt PPT fájlformátumba, több okból is. Az emberek általában sok forrásból kapnak PDF-fájlokat, amelyek közül az egyik az e-könyveken keresztül található Google Könyvek amelyek befejezték a letöltést.

Ezen áttekintés révén az ApkVenue elmondja a PDF-fájl PPT-vé konvertálásának legegyszerűbb és legegyszerűbb módját. Itt egy sor útmutató!

Hogyan lehet PDF-et konvertálni PPT Online-ra PC-n

Először az ApkVenue megmondja, hogyan lehet konvertálni a PDF fájlt PowerPoint-ba online online. Csak meg kell nyitnia az oldalt ilovepdf.com amelyet az ApkVenue ajánl.

A módszer meglehetősen egyszerű, banda, csak kövesse az alábbi lépéseket!

1. lépés: Nyissa meg a webhelyet ilovepdf.com. A felső menüben válassza a lehetőséget PDF konvertálása, majd válassza a lehetőséget PDF a PowerPointba.

2. lépés: Feltöltés PDF fájl, amelynek formátumát módosítani kívánja.

3. lépés: Nyomja meg a gombot Átalakítás PowerPoint-ra ami alul helyezkedik el.

4. lépés: Várjon néhány másodpercet, amíg befejeződik, a PDF-fájlja automatikusan mentésre kerül PPT formátumban. Ha nem töltődik le automatikusan, akkor csak egy gombot kell megnyomnia Töltse le a PowerPoint alkalmazást. Kész!

Hogyan konvertálhat PDF-t offline PPT-re PC-n

Akkor mi van, ha egy PDF fájlt PPT-be akarunk konvertálni anélkül, hogy csatlakoznunk kellene az internethez, más néven offline? Természetesen az alkalmazás használatával, banda!

Ebben az oktatóanyagban az ApkVenue fogja használni az alkalmazást Adobe Acrobat Reader. Csak nézze meg itt a módszert!

1. lépés: Nyissa meg a PDF fájlt a Adobe Acrobat Reader.

2. lépés: Kattintson File> Convert to Word, Excel vagy PowerPoint. Helyzete a bal felső sarokban található.

3. lépés: Miután belépett egy új ablakba, az oszlopban Átalakítás ide, válassza ki Microsoft PowerPoint fájlformátumként.

4. lépés: Kattintson Exportálás a PowerPointba. Jó hír, ha a PDF fájlja az eredmény letapogatás, Az Adobe Acrobat elvégzi a folyamatot szövegfelismerés automatikusan.

- 5. lépés: Nevezze el a PPT fájlt, és mentse el a kívánt mappába.

Az alkalmazás hátránya, hogy licencet kell vásárolnia ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa az alkalmazását. Ezenkívül az Adobe Acrobat alkalmazás mérete nagy, több mint 800 MB.

Igen, az ApkVenue azt javasolja, hogy töltsön le egy jó és ingyenes PPT-t az ApkVenue által írt alkalmazások sorából. itt. Garantáltan nem kevésbé jó és klassz, tényleg!

Hogyan konvertálhat PDF fájlt PPT-re Android telefonokon

Végül az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan lehet konvertálni a PDF fájlokat PPT-be egy Android mobiltelefonon keresztül. Meg tudsz változni online az oldalon keresztül ilovepdf.com ugyanúgy.

De ha olyan Android alkalmazást keres, amely képes PDF fájlokat konvertálni PPT formátumra, akkor van egy alkalmazás PDF a PowerPointba elérhető a Google Play Áruházban. A módszer az alábbiakban ismerteti:

1. lépés: Nyissa meg az alkalmazást PDF a PowerPointba, válassza ki a PDF fájlt, amelynek formátumát módosítani kívánja.

2. lépés: A PDF fájlt ingyen megváltoztathatja, csak annyi, hogy több időbe telik (1 óra), és nem tud sok fájlba ugrani egyszerre.

Ha gyorsabb utat szeretne, meg kell vásárolnia a prémium verziót áron 49 000 Rp.

InformációPDF a PowerPointba
FejlesztőCometdocs.com Inc. 00
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (1.488)
MéretEszközönként változik
Telepítse100.000+
Android minimumEszközönként változik

Szóval ennyi, banda hogyan lehet konvertálni a PDF fájlt PPT-be olyan módon online továbbá offline. Most már nem kell bajlódnia, ha fájlokat szeretne konvertálni!

A PDF fájl méretét kisebbre is módosíthatja, ha úgy érzi, hogy a méret túl nagy. Szóval, sok megoldás van itt, banda!

Olvassa el a cikkeket is PDF vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found