egyszerű módja kép- és fényképes vízjelek létrehozásának az androidon

A vízjel lehet annak jele, hogy egy fénykép vagy kép szerzői jogi védelem alatt áll. Annak érdekében, hogy biztonságosabbá váljon a közösségi médiában történő megosztás, itt van egy egyszerű módja a képek és fényképek vízjelezésére az Androidon.

Egy fényképen vízjel vagy a vízjel egy jel, ha a fénykép tulajdonosa, és engedélyével kell rendelkeznie, ha használni szeretné. Val vel vízjel nem kell haboznia megosztani a közösségi médiában.

PC vagy laptop használata helyett hozzon létre és adjon hozzá vízjel képek és fotók most egyszerűen elvégezhetők okostelefonon. Itt az ApkVenue megmondja, hogyan lehet egyszerűen elkészíteni vízjel képek és fotók az Androidon.

  • 10 fotó a valóságos eseményekről a jó fotók mögött
  • 5 legjobb kortárs képszerkesztő alkalmazás, amelyet KELL használnia!
  • 15 vidám fotó az Instagram-művészek fényképeinek másolásakor

Könnyű módszerek kép- és fényképes vízjelek létrehozására Androidon

  • Először töltse le az alkalmazást Add Watermark Free elérhető Google Play Áruház ingyen.
Fotó- és képalkotó alkalmazások AndroidVilla LETÖLTÉS
  • Ezután adjon hozzá egy fényképet Koppintson a ** + ** ikont, és a kép kiválasztásához válassza a ** Kép betöltése ** lehetőséget. Később keressen meg egy fényképet vagy képet a megfelelő könyvtárban Koppintson a ** RENDBEN **.
  • Akkor beállíthat vízjel amit el akarsz készíteni, az írástól a képekig. Ne felejtse el beállítani a vastagságát, méretét, forgatását és helyzetét vízjel bekapcsolásával csúszka.
  • Utolsó Koppintson a ** Küldés ** ikon, és válasszon egy könyvtárat a fénykép mentéséhez. Nyomja meg a jelet ellenőrzőlista a képernyő alján a hozzáadási folyamat megkezdéséhez vízjel.
  • A hozzárendelt fotók vagy képek automatikusan vízjel mentésre került, és mostantól megoszthatja azt a közösségi médiában.

Tehát ez egy egyszerű módja annak vízjel képek és fotók Androidon. Ne habozzon tehát tovább megosztani képeit a közösségi médiában. Garantáltan több slágerek oké! Mit gondolsz? Ossza meg véleményed a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Fénykép vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found