hogyan lehet zsebpénzt szerezni okostelefonnal

Ahelyett, hogy okostelefont használna csak csevegésre, inkább próbáljon meg további zsebpénzt keresni. Így próbálhat meg zsebpénzt szerezni egy okostelefon segítségével.

Cieee aki új okostelefont használ. Valljuk be, ki vásárolt itt új okostelefont, amelynek tőkéje a THR? Gratulálunk. Remélhetőleg okostelefonja élettartamú lesz, és a jövőben előnyös lehet.

Ha már az okostelefonokról beszélünk, gondoltál már arra, hogy plusz pénzt keress a meglévő okostelefonnal? Ha igen, JalanTikusnak vannak tippjei, hogy csak okostelefonnal szerezzen extra pénzt.

  • 17 Android-alkalmazás nagy pénzkereséshez okostelefonjával
  • 13 leggyorsabb pénzkereső játék tőke nélkül 2021-ben, Cuan Ngalir!

Hogyan juthat extra pénzhez

Ha pénzt tud keresni a használt okostelefonon keresztül, akkor már nem fog aggódni a hitel- és kvótaproblémák miatt. Ennyi, ha sok pénzt kaphat, nem lehetetlen, hogy új okostelefont vásárolhat a jelenleg használt okostelefon helyettesítésére, igaz? Tehát szerezzünk további pénzt okostelefonon keresztül a következő módokon:

1. Használja a Mikroprocesszoros alkalmazásokat

Számos okostelefonos alkalmazás már kínál szolgáltatásokat mikro-feladat készpénz vagy hitel ellenében. Csak az adott alkalmazásban megadott speciális feladatok elvégzésével lehet pénzt keresni. Akar? Példa az alkalmazásra Snapcart aki megadja neked pénzvisszafizetés az elvett élelmiszerbevételről, vagy Cashtree ami hitelt ad, ha gyakran kinyitja okostelefonját.

Apps Produktivitás Snapcart LETÖLTÉS Termelékenységi alkalmazások VITI GLOBAL LIMITED LETÖLTÉS

2. Csepphajózás

Csepphajózás divatos kifejezés mások eladásának elősegítésére. A korszakban online bolt amely egyre inkább gombásodik, akkor valóban megnyithat egy üzletet anélkül, hogy eladási tárgyai lennének. A lényeg az, hogy a közösségi média fiókodban, vagy akár a fiókodban más üzletekhez tartozó árukat reklámozol online bolt egyedül.

Később, valahányszor vevő jön be hozzád, az a dolga, hogy kapcsolatba lépjen eladó annak érdekében, hogy árut küldhessünk az Öntől vásárló fogyasztóknak. Nem izgalmas? Csinálni dropshipping Használhatja BlackBerry Messenger, Facebook vagy Instagram fiókját.

BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

3. Szolgáltatások értékesítése

tudsz börtönbüntetés iPhone? Vagy jó az összes Android okostelefon problémában? Vagy tudod, hogyan lehet betörni egy iCloud-zárolt okostelefonra vagy Google-fiókra? Ha igen, adja el szolgáltatásait csatorna a közösségi médiában. A garantált zsebpénz tovább fog áramlani, ha szakértelme alapján értékesít szolgáltatásokat.

4. Legyen befolyásoló

A tárgyak internete korszakának közepén eladó és a gyártók az interneten keresztül kezdik keresni a vállalkozásokat. Nos, ha híresség vagy a közösségi médiában, és sok mindened van követői, valóban csak okostelefonnal kaphat zsebpénzt. Azáltal, hogy jóváhagyás termékek a közösségi média számláján, garantáltan további zsebpénzt kap.

5. Tehát a Hurrá csapat

Pszt, tudod-e, hogy közeleg események nagy, mint a választás, mindig külön csapat jön létre? Hűvös nyelve a „csapat hurrá”. Ahol ennek a csapatnak a feladata a nyilvánosság előtt felvetett kérdés élénkítése. Később ennek a csapatnak külön díjat kell fizetnie.

Követelmények ahhoz, hogy egy csapat hurrá legyen, sok kell, hogy legyen követői. Nyugodj meg, ha probléma van követői mah ezereket tudsz venni követői aktív az eladókban követői. Hogyan. Szeretne „hurrá csapat” lenni? Csak okostelefonnal és csak csatlakozzon a tömeghez tudod kaphat zsebpénzt.

6. Stock fotók eladása

Ha rendelkezik okostelefonnal, amely képes és saját kameratechnikával rendelkezik készség Elég fotózni, miért ne próbálná eladni Készlet fénykép? Akkor legyél szorgalmas a vadászat során a természetben és a környezetben feltölteni fotód a szolgáltató webhelyére Készlet fénykép. Ha a fényképed klassz, nem lehetetlen, hogy valaki üzleti célokra használja fel, nem igaz? És természetesen fizetniük kell a szerzői jogokért.

7. Legyen szabadúszó

Népszerűsít készség Ön a LinkedIn-en egy bölcs lépés, hogy fejlessze szárnyait a külvilágban. Nem lehetetlen, hogy valaki érdekelt abban, hogy téged felvegyen szabadúszó akik otthon dolgoznak, csak akkor rendelkeznek okostelefonnal, ha van készség érdekes a LinkedIn-fiókodban. Az egyik szolgáltatás szabadúszó Amit egy okostelefonnal megtehet, az az, hogy íróvá válik, mint például a JalanTikus közreműködője, ha írásonként 50 000 IDR díjat kap. És sok más szolgáltatás.

Közösségi és üzenetküldő alkalmazások Linkedin Corporation LETÖLTÉS

Hogyan lehet sokféleképpen további zsebpénzt szerezni ezen az okostelefonon keresztül? Egy új okostelefon helyett, amelyet csak megszokott csevegés vagy csak játszani, jobb, ha megpróbálja tőkeként felhasználni, hogy további pénzt találjon?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found