hogyan lehet ingyenes online sms-eket küldeni az összes szolgáltatónak 2021

Ismét sürgős a feltétel, de nem tud SMS-t küldeni, mert nincs hitele? Pihenjen, az ApkVenue képes arra, hogy ingyenes online SMS-eket küldjön okostelefonjára. (2021. frissítés)

Hogyan küldhet ingyenes SMS-t online Természetesen akkor lehetsz segítő, ha a hiteled vagy a kvótád hirtelen elfogy, annak ellenére, hogy ez újra megtörténik sürgős valóban üzenetet kell küldenie.

Az okostelefonok legújabb generációjának létezése óta a legjobb online chat-alkalmazások továbbra is végtelenül megjelennek.

Valójában bizonyos helyzetekben még mindig szükségünk van SMS-re, mint a mindennapi kommunikáció eszközére. Valójában az ApkVenue is lusta feltölteni csak 1 vagy 2 SMS-t.

Tehát, hogy ne legyen pazarló hitel vásárlás csak az SMS-ekért, jobb, ha az SMS Online szolgáltatást használja, amely ingyenes! Hogyan kell csinálni? Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését!

Az online SMS előnyei a szokásos SMS-ekhez képest

Indonéziában az SMS küldésének tarifái átlagosan az üzemeltető házirendje szerint változnak 150 IDR - 350 IDR SMS-enként. Ha kiszámolják, legfeljebb 10 500 IDR-re van szükség, csak 10 rövid üzenet elküldéséhez.

Ez minden bizonnyal káros ebben a korban. Sőt, internetes csomagok csevegés-Most csak 5000 IDR-től kezdődően kaphatja meg.

Nos, az online SMS első előnye, egyértelmű nincs szükség hitelre hogy elküldje az SMS-t. Csak internetes hálózatra van szükség ahhoz, hogy SMS-t küldhessen online.

Eltérő, határok nélkül azt is, hogy mennyit küld SMS-t. Még te is küldjön sok különböző embernek viszonylag rövid idő alatt. Hűvös, igaz?

Ennek ellenére Jaka nem felelős ha ezt az útmutatót visszaélik, annak kizárólagos célja vészhelyzet. Érted, banda?

Hogyan küldhet SMS-t online alkalmazásokkal

Gondolhatod, - Mit üzensz?. Végül is használja az alkalmazást csevegés, ingyen cseveghetünk, amennyit csak akar, anélkül, hogy impulzusokra kellene gondolnunk.

De van, amikor ez az SMS fontos tudod, mert Indonéziában még mindig sok ember használ okostelefont, általában idősek.

Ha bármikor szüksége van SMS-re, de nincs hitele, akkor az ApkVenue megtudhatja, hogyan küldhet ingyenes SMS-t Android-on. Anélkül, hogy elidőznénk, itt van az útmutató!

 1. Töltse le az alkalmazást SMSin első. Ne aggódjon, ez az alkalmazás 100% -ban ingyenes és nem kerül semmibe! A letöltési linkhez az ApkVenue az alábbiakat adta meg:
Habibihza Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Vagy a következő linken keresztül:

>>> Töltse le az SMSin v2.4 verziót itt <<<

 1. A letöltés után nincsenek speciális beállítások az ingyenes SMS küldésének megkezdéséhez. Írja be a célszámot, az üzenetet és a megjelenő CAPTCHA-t. A számokhoz a névjegyekből veheti őket.
 1. Az SMSin alkalmazásból küldött minden SMS-t véletlenszerű számmal küldünk. Tehát ne felejtsd el megemlíteni a nevedet minden küldött üzenetben!

 2. Kész. Így küldhet ingyenes SMS-eket online az Android alkalmazáson keresztül. Nagyon könnyű, igaz?

Hogyan küldhetünk SMS-t online alkalmazás nélkül

Az alkalmazás használatán kívül ingyenes SMS-eket is küldhet alkalmazás nélkül. Később olyan oldalakat nyit meg, amelyek garantáltan megbízhatóak. Kíváncsi? Itt vannak a lépések!

1. Az indonéz online SMS webhely használata

A felhasználáson kívül offline chat alkalmazás, megbízható webhelyeket is használhat, amelyek ingyenes SMS-szolgáltatásokat nyújtanak.

Az online SMS-ek küldésére használt webhelyek egyike sms-online.web.id. Úgy gondolják, hogy ez a webhely az egyik olyan platform, amely lehetővé teszi az ingyenes SMS-ek küldését, amelyeket gyakran használnak vészhelyzetekben.

A késleltetés nélkül itt vannak az irányelvek:

 1. Nyissa meg a webhelyet sms-online.web.id.
 1. Csak írja be a mobiltelefon számát, amely az SMS küldésének célja, majd írja be az üzenetet, amelyet továbbítani szeretne.

 2. Ezt követően kattintson KÜLD. SMS-t küldhet az összes hazai GSM és CDMA szolgáltatónak.

 3. Ne feledje, hogy bár ingyenes, a webhelyen van egy gyengeség, vagyis az, hogy nem fogad el kódokat vagy számokat. Ez azért lehetséges, hogy elkerüljük a webhely visszaélését olyan dolgokkal, amelyek nem felelősek.

2. Az Afreesms webhely használata

Az indonéz online SMS-ek mellett az Afreesms webhelyet is használhatja, ha az előző webhely nem működik.

Ez a webhely a Google keresési listájának tetején található, más szóval ezt a webhelyet már sokan használják. Nem kell elidőzni, íme, hogyan küldhet ingyenes SMS-t Afreesms-en keresztül!

 1. Kérjük, nyissa meg az oldalt //www.afreesms.com/.
 1. Válassza ki a kontinenst és az országot ahová el akar menni az SMS küldéséhez. Ebben az esetben válassza Ázsiát, majd Indonéziát.

 2. Később azonnal megadhatja mobiltelefonszámát, megrendelését, kiegészítve az alábbi ellenőrző kóddal. Ezután kattintson a gombra KÜLD, pozíciója a hirdetés után alul található.

 1. Kész! A legmenőbb dolog ebben a webhelyben az, hogy az ingyenes online SMS-oldal azon kívül, hogy ingyenes és nem kell regisztrálnia, világszerte több mint 640 mobilhálózat-üzemeltetőnek is küldhet SMS-t.

3. Alternatív webhelyek ingyenes online SMS küldéséhez

A fenti 2 weboldalon kívül számos más webhely is rendelkezésre áll az ingyenes SMS online küldéséhez. Ha a fenti 2 módszer nem működik, kipróbálhatja az alábbi webhelyeket.

A használata nem különbözik más webhelyektől. Amellett, hogy ingyenes, az alábbi web használata szintén egyszerű, csupán néhány másodpercet vesz igénybe az ingyenes SMS küldés.

Nézd meg!

 • //www.sms-free.xyz
 • //www.freesms4us.com/
 • //www.kusms.com/
 • és még sok más.

Könnyű, igaz, a fenti két módon online és ingyen SMS-t küldeni? Az SMS küldéséhez csak adatcsomagra van szükség, nincs többé rendszeres hitel. Sok szerencsét!

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól