A csevegősorok egyszerű mentésének számos módja 100% -ban működik!

Biztonsági mentést szeretne készíteni a csevegésekről a Line alkalmazásban, de nem tudja, hogyan? Fontolja csak meg az ApkVenue cikkét arról, hogyan készítsen biztonsági másolatot a következő csevegősorról!

Hasonló a WhatsApp-hoz, a Ginseng Ország által készített csevegőalkalmazáshoz, Vonal, lehetővé teszi a felhasználók számára szöveges üzenetek, videók, fényképek, hang stb. küldését is.

Nem csak ez az alkalmazás kínál egy Line matrica funkciót is, amely egyedisége miatt meglehetősen nagy figyelmet vonz a felhasználókra.

Annak ellenére, hogy különféle érdekes funkciókkal rendelkezik, amelyek nem sokban különböznek a többi csevegőalkalmazástól, az alkalmazás csevegési előzményei is elveszhetnek, ha nem készít biztonsági másolatot, bandát.

Ezért a probléma elkerülése érdekében ebben a cikkben az ApkVenue arról fog beszélni, hogyan lehet könnyen menteni a 2019-es soros csevegést.

Az összes névjegy csevegősorának biztonsági mentése

Biztonsági másolatot szeretne készíteni az összes csevegési vonalról az összes olyan névjegyről, akivel kapcsolatba lépett? Lehet, banda!

Ily módon már nem egyenként, hanem csak egy lépéssel kell biztonsági másolatot készíteni az egyes kapcsolattartók csevegéséről.

Kíváncsi tudni, hogyan? Gyere, nézd meg az alábbi teljes módszert!

1. lépés - Lépjen be a „Beállítások” menübe

  • A Beállítási sor menübe való belépéshez te vagy az első válassza a „Tovább” menüt a jobb alsó sarokban. Utána, válassza a „Beállítások” ikont.

2. lépés - Válassza ki a "Csevegések" menüt

  • A Beállítások menübe való belépés után, majd a részben Általános beállítások Ön válassza a 'Csevegések' menüt.

3. lépés - Válassza a „Csevegési előzmények mentése és visszaállítása” menüt

  • A következő lépésben válassza ki a menüt 'Készítsen biztonsági másolatot és állítsa vissza a csevegési előzményeket' majd válassza a menüt 'Készítsen biztonsági másolatot a Google Drive-ról'.
  • Ezt követően a mentési folyamat automatikusan lefut a vonalhoz csatlakoztatott gmail-fiókra.

  • Ha ez sikeres, akkor az állapot utolsó biztonsági mentés automatikusan frissül.

Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a meghatározott kapcsolattartók csevegési sorairól

A csevegősorok mentésén kívül az összes olyan kapcsolattartótól, aki kapcsolatban állt veled, megtehetsz bizonyos csevegőpartnerekről, biztonsági másolatról is beszélgetéseket.

Amellett, hogy több internetes kvótát és memóriát tud megtakarítani, ez a módszer lehetővé teszi olyan csevegések kiválasztását is, amelyek közül a legfontosabb a névjegyek biztonsági mentése.

Ehhez kövesse az alábbi ApkVenue lépéseket.

1. lépés - Válassza ki a menteni kívánt névjegyek csevegését

  • Első lépésként először azt kell kiválasztani, hogy melyik csevegést készíti el a névjegyek közül, amelyet biztonsági másolatot készít, bandázik.

2. lépés - Válassza ki a „Beállítások” menüt

  • A következő lépésben belép a menübe 'Beállítások'választásával nyíl ikonra a jobb felső sarokban. Azután, menü kiválasztása 'Beállítások'.

3. lépés - Válassza a „Csevegési előzmények exportálása” menüt

  • Ezek után te menü kiválasztása 'Export csevegési előzmények' azután válassza a Gmail lehetőséget médiumként a csevegéstörténeti fájl exportálásához.
  • Ezután a Gmail oldalára irányít, hogy elküldje a csevegési előzmények fájlt. Ebben a szakaszban megteheti adja meg saját vagy valaki más e-mail címét. Ha igen, akkor kattintson a 'Küldés' gombra.
  • Ebben a szakaszban a csevegéstörténeti fájlt sikeresen exportálták, és bármikor és bárhol, bandánként megnyithatja azt a Micrososft Word alkalmazáson keresztül a mobiltelefonján.

Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a csevegésről az adott csevegésekből

Nem csak a csevegések teljes tartalmáról készíthet biztonsági másolatot, hanem csak bizonyos csevegéseket is kiválaszthat, amelyeket biztonsági másolatként el kell készíteni.

Ami azt illeti, kövesse az alábbi ApkVenue lépéseket!

1. lépés - Válassza ki a csevegést

  • Először is, a csevegő oldalon válassza ki azt a kapcsolattartót, akinek egy vagy több csevegéséről biztonsági másolatot készít.

2. lépés - Válassza az 'Üzenetek szerkesztése' menüt

  • Továbbá, kattintson a nyíl gombra a jobb felső sarokban és te menü kiválasztása 'Üzenetek szerkesztése' hogy melyik csevegésről készítsen biztonsági másolatot. Ezután válassza ki a menüt 'Mentés a Keepben'.
  • Ebben a szakaszban te tegyen pipát azokról a csevegésekről, amelyekről biztonsági másolatot szeretne készíteni. Ha igen, akkor választógomb 'Tart'.
  • Ebben a szakaszban a kiválasztott csevegések a menübe kerülnek. 'Tart"amelyhez bármikor hozzáférhet.

  • Menü Tart a profilfotó alján található Otthoni profil sorban található. Nagyon könnyű, igaz?

Tehát néhány ilyen módon biztonsági másolatot készíthet csevegési előzmények a Line alkalmazásban banda. Könnyű?

Biztonsági másolat készítésével minimalizálhatja a veszteségeket csevegési előzmények fontos dolgok, amelyekre a jövőben szükséged lehet, banda.

Eközben az ApkVenue még mindig nem találta a módját annak, hogy miként készítsen biztonsági másolatot a saját laptopján a csevegősorokról, így egyelőre csak a fenti információkat lehet beküldeni.

Olvassa el a cikkeket is Biztonsági csevegés vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found