7 módon válhat igazi számítógépes hackerré

Sokan hackereknek hívják magukat, annak ellenére, hogy a tudásuk még mindig kevés, most az ApkVenue megmondja, hogyan válhat igazi számítógépes hackerré?

Ha a hackerekről beszélünk, akkor talán van saját verziója a hacker definíciójáról. Általánosságban elmondható, hogy a hacker azt jelenti, akinek vágya van mélyrehatóan megismerni egy rendszer, számítógép vagy számítógépes hálózat munkáját. Tanulmányoznak, elemeznek, módosítanak, betörnek számítógépekre és számítógépes hálózatokra, akár profit érdekében, akár a kihívások motiválva. Akkor hogyan válhat igazi számítógépes hackerként?

Igen, a hackerek nagyon szoros kapcsolatban állnak velük kocka nevezetesen valaki, aki szintén nagyon lelkes a számítógépek világa iránt, és nagyon vágyik arra, hogy különféle dolgokat tanuljon meg a számítógépekről, hogy szakértője legyen ezen a területen. Sok ember, aki hackernek nevezi magát, annak ellenére, hogy a számítógépekkel kapcsolatos ismeretek még mindig nagyon rövidek. Tehát az ApkVenue elmondja a tudást, hogyan válhat igazi számítógépes hackerként?

  • 7 ok, amiért meg kellene tanulnod a kódolást
  • A 10 legjobb szövegszerkesztő jobb kódolást biztosít
  • 10 legkifinomultabb Windows PC Hacker alkalmazás ma, az Anti Found!

7 módja annak, hogy valódi számítógépes hackerké válj

Sok mindenben jónak kell lenned, hogy felhívhassák magad, vagy felhívhasd magad igazi számítógépes hacker. Ezért itt összefoglaljuk különféle forrásokból, 7 módja annak, hogy valódi számítógépes hackerké válhasson, hogy ne csak hackerként állítsa be magát, bár nem tehet semmit.

1. Jártas a programozási nyelvekben

Ebben a digitális korban fontos megtanulni a kódolást, ha szakértő hackerké akarsz válni. Számtalan számítógépes programozási nyelv tanulható. Kezdheti egy olyan programozási nyelv megtanulásával, mint a Basic vagy a Pascal, csak a logika gyakorlása és az algoritmusok megtanulása érdekében.

Ezenkívül megtanulhatja a világ legnépszerűbb programozási nyelveit, amelyeket a következő cikkben láthat: 50 legnépszerűbb programozási nyelv a világon. Hackerként való elismerés megszerzéséhez tudnia kell programozni kihasználni egy rendszer gyengesége.

2. Ismerje a számítógép hardverét és specifikációit

Hardver vagy a hardver a számítógép és az adathordozó fizikai összetevője, amely összekötheti a számítógépeket más adathordozókkal, vagy akár más számítógépekkel. Minden számítógépnek megvan a maga specifikációja. A forma és a ellenére hardverugyanaz, de a sorozat különbözhet. Egy hacker természetesen nem csak abban jó kódolás hanem érteni is kb hackerek és a számítógép specifikációi.

3. Képesnek kell lennie a számítógépek javítására

Amellett, hogy tudta hardver és a számítógép műszaki specifikációi, annál fontosabb, hogy meg kell tanulnia a számítógép javításának alapjait. Amikor egy hacker számítógép meghibásodik, természetesen megjavítja és maga állítja össze. Nem kell technikust hívni, ha van ilyen hiba mint nem csatlakozik a hálózathoz, vagy csak kisebb sérülés.

Emellett meg kell értenie a kérdéseket is sofőr amelyet a számítógép megkövetel. Természetesen ez nagyon hasznos lesz, ha újra szeretné telepíteni az operációs rendszert. Mert általában a telepítési folyamat befejeztével nem minden hardver a számítógép rendesen működik. Még jobb, ha van gyűjteményed szoftver ezekre a célokra.

4. Ismerje meg a különféle szoftvereket

A hardver után a szoftvereket is meg kell értenie. Szoftver ez az, ami a számítógépet futtatja, és lehet operációs rendszer, alkalmazás vagy egy jegyzőkönyv.

Minden hackernek természetesen több is van hack eszközök hogy fellépésüket segítse. Hack eszközök a Windows és a Linux operációs rendszerek esetében a virtuális térben már sok forgalom van, néhány hack eszközök speciális céllal lett megtervezve, amelynek mindegyikének vannak előnyei és hátrányai. Itt olvashat bővebben: 10 legjobb ingyenes hackereszköz-szoftver Windows és Linux számára, amelyeket kipróbálhat és megtanulhat.

5. Képesnek kell lennie 10 ujj gépelésére anélkül, hogy a billentyűzetre nézne

A számítógépen végzett munka hatékonyságának és termelékenységének növeléséhez 10 ujj gépelésére van szükség, anélkül, hogy a billentyűzetre nézne. Nem csak ezt, hanem a használatot is meg kell értenie parancsikon vagy kódok kombinációja a számítógépen.

A hétköznapi emberek természetesen szokásos módon használják a számítógépet, egérrel, majd csak kattintással. Eközben egy hacker természetesen hatékonyabban tudja használni a számítógépeket. Tehát mindannyian jobban tudnak dolgozni, összehasonlítva a hétköznapi számítógép-használókkal.

6. Tanulja meg a CMD használatát

Tanul Parancs sor számítógép (MS DOS Prompt / Command Prompt Windows rendszeren, Terminal vagy Console Linux rendszeren) nagyon fontos. A számítógépen végzett munka hatékonyságának növelése mellett a CMD hacker eszközök ami nagyon erős a hackerek számára. Íme 7 CMD parancs, amelyeket a hackerek gyakran használnak.

7. A nyílt forráskódú operációs rendszer használata

A legtöbb hacker nyílt forráskódú operációs rendszereket, például Linuxot fog használni, mert szabadon használható. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan dolgokat tegyenek meg, amelyeket egy hacker szokásosan megtenne, például létrehozhatnak programokat, futtathatnak szerver és a parancssori interfésszel (CLI) együttműködik a számítógépek és szerver-övé.

Emellett meg kell tanulni használni Tűzfal jól, hogy a számítógép védve legyen más emberek támadásaitól, akik megpróbálják irányítani a számítógépet és ellopják a fontos adatait. A hackereknek meg kell érteniük a vírusokról és azok megelőzésének és leküzdésének módjáról is.

Itt van egy cikk arról, hogy 7 módon válhat igazi számítógépes hackerré, és nincs mód arra, hogy gyorsan hackerré váljon. Valójában sok más dolgot kell elsajátítania, ha megbízható hackerké akar válni. Ne értsen félreértést a hackerekről sem. Az egyetlen igazi hacker áttör valakinek a biztonságán, hogy lopás nélkül megtalálja és kijavítsa a biztonsági rendszer gyengeségeit. Hogyan, készen állsz arra, hogy hackerré válj?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found