hogyan készítsünk egy whatsapp chatbotot, amely alkalmas azok számára, akiknek van üzletük!

A WhatsApp chatbot segíthet a beérkező üzenetek gyors megválaszolásában. Testreszabhatja az üzenetre adott választ mind személyes, mind üzleti célokra.

Most, WhatsApp váljon a mindennapi életben nagyon népszerű alkalmazások közé, mind személyes, mind üzleti célú bandák számára.

Ha online vállalkozása van, és a WhatsApp alkalmazáson keresztül kommunikál az ügyfelekkel, akkor túlterhelt lehet, ha egyesével válaszol az ügyfelek üzeneteire.

Ha túlterhelt, a beérkező üzenetek felhalmozódhatnak, és Ön hosszabb ideig válaszol az ügyfelek üzeneteire. Annak ellenére, hogy létrehozhat egy WhatsApp chatbotot az üzenetek automatikus megválaszolásához.

Hozzon létre egy WhatsApp Chatbotot

A funkciók használatához autómatikus válasz, próbáljon meg egy alkalmazással létrehozni egy WhatsApp chatbotot, bandát.

A WhatsApp chatbot egy harmadik féltől származó alkalmazás, amelynek segítségével válaszolhat a bejövő üzenetekből kapott minden szóra.

Miután beérkezett üzenetet kapott, a bot az adatbázisában szereplő szavaknak megfelelően válaszüzenetet küld.

Ezzel a bottal nemcsak az ügyfélüzenetekre válaszolhat, hanem közvetlenül válaszolhat a barátok vagy csoportok üzeneteire is. A WhatsApp válasza természetesen nagyon gyors, banda.

Az AutoResponder használata a WhatsApp alkalmazáshoz

Az egyik alkalmazás, amellyel létrehozhat egy WhatsApp chatbotot, az Automatikus válasz a WhatsApp számára.

Ez az automatikus válasz alkalmazás a feladó minden üzenetére egy válaszüzenettel válaszol a WhatsApp-tól.

Így nem áll fenn annak veszélye, hogy a WhatsApp alkalmazást betiltják, mert nem csevegési robbantásokat küld, hanem csak egy címzettnek, bandának küld üzeneteket.

  • 1. lépés: Telepítse az AutoResponder for WhatsApp alkalmazást.

  • 2. lépés: Nyissa meg az alkalmazást, kattintson a gombra Értesítési beállítások. Értesítési hozzáférés engedélyezése az AutoResponder for WhatsApp alkalmazáshoz. Kattintson a gombra Megengedett.

  • 3. lépés: Kattintson a plusz (+) gombra a képernyő jobb alsó sarkában. Írja be a kívánt szavakat vagy kulcsszavakat, kattintson a pipa gombra.

  • 4. lépés: Írja be azokat a válaszszavakat, amelyeket a bot elküld. Kattintson a pipa gombra.

  • 5. lépés: Győződjön meg arról, hogy mindkét gomb aktív az ábra szerint. Kész, deh.

Amikor a beérkező üzenetet a bot alkalmazásban megválaszolandó üzenetnek megfelelően fogadja, a WhatsApp azonnal elküldi a korábban megbeszélt választ.

Értesítést is lát a képernyőn, amikor beérkező üzenetet kap, valamint a WhatsApp bot, banda által küldött választ.

A Wabot használata

Kormányzó egy olyan alkalmazás, amellyel létrehozhat egy WhatsApp botot a Whatsapp alkalmazásban. Ezt az alkalmazást letöltheti a Playstore bandáról.

  • 1. lépés: Töltse le és telepítse a Wabot alkalmazást a Play Áruházba.

  • 2. lépés: Nyissa meg a Wabot alkalmazást, majd regisztráljon, hogy hozzáférjen az alkalmazáshoz.

  • 3. lépés: Jelentkezzen be a korábban megadott e-mail címmel és jelszóval. A sikeres bejelentkezés után kattintson a gombra Beállítások, majd aktiválja A Wabot hozzáférhetősége.

  • 4. lépés: Ezután válassza ki Telepített szolgáltatások, majd kattintson a Wabot kisegítő lehetőségre. Aktiválás, kattintson rendben.

  • 5. lépés: Menj vissza a Beállításokhoz, banda. Kattintson a gombra Autómatikus válasz, majd aktiválja Értesítések figyelése.
  • 6. lépés: Térjen vissza a Beállításokhoz. Ezután aktiválja az Állapot tömeges küldő, az Automatikus személyes válasz és az Automatikus válasz a cégeknek csoportot.
  • 7. lépés: Kattintson az ikonra hamburger, válassza ki Csoportos automatikus válasz. Kattintson a plusz gombra (+), töltse ki a csoport nevét és leírását. Mentés.
  • 8. lépés: Kattintson az ikonra hamburger ismét, majd válassza ki Autómatikus válasz. Kattintson a plusz gombra (+), majd írja be kulcsszó mint ravaszt mert autómatikus válasz.

  • 9. lépés: Válassza ki a korábban létrehozott csoportot, majd aktiválja az állapotot autómatikus válasz, banda.

  • 10. lépés: Írja meg a kívánt választ az üzenetre. Hozzáadhat személyre szabást is, hogy az elküldött üzenet ne úgy nézzen ki, mint egy bot válasza. Ha elkészült, kattintson a Mentés gombra.

A robot beállításának befejezése után a WhatsApp alkalmazás automatikusan üzenetválaszt küld minden beérkező üzenetre, amely tartalmazza a kulcsot, a bandát.

Ez egy banda volt, egy alkalmazás, amellyel létrehozhat egy WhatsApp botot. Könnyedén megszerezheted a Play Áruházban, bandában is.

A WhatsApp bot segítségével gyorsan válaszolhat minden beérkező üzenetre. Tehát a barátai vagy ügyfelei nem érzik úgy, hogy lassan reagálnak.

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found