A 10 legjobb anime játék a legjobb PC és Android telefonokon 2020

A legizgalmasabb anime témájú játékot keresi? Itt vannak a legjobb anime játékok PC-n és Android-telefonokon, amelyeket most kipróbálhat!

Unod már az anime filmek nézését, és át akarsz váltani anime játékokra?

Természetesen a banda figyelése nem elég, főleg, ha az animével kapcsolatos dolgok kedvelője vagy. Maga az anime játékok számtalanak és sok konzolra terjednek.

Hasonlóképpen a HP srácoknál is megtalálhatja a legjobb Android játékokat anime témákkal, amelyek ingyenesen játszhatók és természetesen szórakoztatóak.

Nos, az ApkVenue regisztrált ajánlásokat írt anime játékokhoz PC-n / laptopon és a legjobb 2020 Android mobiltelefonokhoz, amelyeket ingyen játszhat! Bármi? Gyere, nézd meg a teljes listát!

2020 legjobb anime játék

Az animéket széles körben használták játéktémaként, nemcsak aranyos benyomást keltve, hanem kalandokkal és problémamegoldásokkal teli fantáziát is. Ezért íme a legjobb anime játékok, amelyeket szíved szerint játszhatsz!

A legjobb anime játékok PC-n / laptopon 2020-ban

A legtöbb anime témájú játék optimálisan fejlődik PC-ken és laptopokon. Élvezheti az izgalmas cselekményt és játszhatja kedvenc karaktereit a játékban.

Azok számára, akik a japán rajzfilm témájú játékok ajánlásait keresik PC-n, íme a lista!

1. Támadás a Titan 2-re

A 2018-ban megjelent legjobb PC-játék az első sorozat folytatása, amely szintén hatalmas sikert aratott a piacon. Később megtalálja a legjobb animéhez hasonló történetszöveget Támadás a Titán ellen 2. évad (2017).

A játékosok szerint ez a kiadás vitathatatlanul meglehetősen nehéz, mint az elődje, tekintve, hogy új típusú agresszívebb és erősebb titánokkal fogsz harcolni. Nevezzük vadállatnak, kolosszálisnak és páncélos titánnak.

Ez a PC-játék egyjátékos és többjátékos módokat tartalmaz. Így játszhat a barátaival.

RészletTámadás a Titan 2-n
FejlesztőKOEI Tecmo Games Co., Ltd.
KiadóKOEI Tecmo Games Co., Ltd.
Kiadási dátum2018. március 15
MűfajAkció
Értékelés9.1/10 (Gőz)
Ár859 000 IDR (Gőz)

2. Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition

A 2017-ben megjelent Sword Art Online egy akció-RPG játék, amely epikus és nagyon klassz csatái miatt nem fog unatkozni.

Később itt, az RPG rendszer segítségével különféle halálos támpontokat használhat az ellenség elleni harcra.

Különböző harci stratégiákat is választhat az érdeklődésének megfelelően, legyen szó dogdéről vagy pártrendszerről. Mindhárom olyan tevékenységek végrehajtására irányulhat, mint például: gyógyítani, ügyesség kombináció és menekülés.

RészletSword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition
FejlesztőAQURIA
KiadóBANDAI NAMCO Szórakozás
Kiadási dátum2017. október 27
MűfajAkció, kaland, alkalmi, RPG
Értékelés9/10 (Gőz)
Ár560 000 Rp (Gőz)

3. SÁRKÁNY BALL FighterZ

Ismerős vagy és szeret harci játékokat játszani? Nos, ez az egy játék csak neked való. A DRAGON BALL FighterZ játékban tetszés szerint 24 hős és gazember körül játszhatsz.

Tartalmazza a játék számát Dragon Ball a legjobb, használhat olyan klassz karaktereket, mint Goku, Bezita, Frieza, Cell és még sokan mások ..

Megtapasztalhatja az ikonikus Szuper-Saiyan változásokat, valamint agresszív és pusztító csatákat is. A hűvös audio látványnak köszönhetően ez a játék magas minősítést kap Gőz vagyis 9/10.

RészletDRAGON BALL FighterZ
FejlesztőArc rendszer működik
KiadóBANDAI NAMCO Szórakozás
Kiadási dátum2018. január 27
MűfajAkció, harc
Értékelés9/10 (Gőz)
Ár590 000 IDR (Gőz)

4. Naruto Shippuden: Végső Ninja Storm 4

A 2016-ban megjelent legjobb anime játék a 4. ninja világháború hátterét öleli fel. Később harcolni fog Obito és Madara Uchiha, pontosan úgy, mint a manga és anime sorozatban.

Ebben a játékban kiválaszthatja a neked tetsző játékmódot Történetmód nak nek Ingyenes csata, nagyon szórakoztató, ha a barátaiddal játszol.

Nem csak ez az anime témájú játék nagyon könnyen érthető és nem bonyolult. Nem csoda, hogy sokan szeretik ezt a harci játékot játszani.

RészletNaruto Shippuden: Végső Ninja Storm 4
FejlesztőCyberConnect2 Co. kft
KiadóBANDAI NAMCO Szórakozás
Kiadási dátum2016. október 5
MűfajAkció, kaland
Értékelés9/10 (Gőz)
Ár30 000 Rp3 (Gőz)

5. Sors / Extella kapcsolat

Emlékszel még erre az animére? Így van, az az anime grafikai minőség és CGI nagyon jó, hogy van játék változata!

Tegnap hivatalosan 2019-ben jelent meg Gen Urobuchi könnyű regényén alapuló legújabb anime játék. Itt Nagy Károly szerepét fogja játszani, aki a SE.RA.PH nevű virtuális világban él.

Az Ön feladata, hogy megvédje a virtuális világot, valamint fejlessze erejét, hogy hevesebbé és erősebbé váljon a SE.RA.PH védelme. Egy érdekes történetszöveggel ez az ApkVenue játék garantálja, hogy igazán szórakoztató!

RészletSors / Extella link
FejlesztőMarvelous Inc.
KiadóXSEED Games, Marvelous USA, Inc., Marvelous
Kiadási dátum2019. március 19
MűfajAkció
Értékelés9/10 (Gőz)
Ár209 000 Rp (Gőz)

A legjobb anime játékok Android telefonokon 2020-ban

A PC-n vagy laptopon kívül különféle legjobb anime játékokat is találhat Android telefonokon. Különösen a mobileszközökön növekvő számú online és offline játék miatt könnyen megtalálhatja őket. Anélkül, hogy elhúzódna, itt van a lista!

1. Végső Ninja lángoló

A 2016-ban megjelent Ultimate Ninja Blazing az egyik legjobb Naruto anime játék, amelyet Android-telefonján játszhat, tekintve, hogy ennek az animének a népszerűsége még mindig meglehetősen magas.

Itt később kiválaszthatja a szerepét a bálványa szerint, kezdve Narutótól, Sasuke-tól Kakashiig. Ez a játék műfaj Arcade RPG érdekes játékmenettel.

Az Ultimate Ninja Blazing játékban teljesítheti az elérhető izgalmas küldetéseket. Számos lehetőség van, missziós történet vagy esemény küldetés. Mindkettő ugyanaz megéri kész lenni!

RészletVégső Ninja lángoló
FejlesztőBANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret94 MB
Letöltés10 000 000 és több
MűfajAction RPG
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le a játékot Végső Ninja lángoló ez alatt:

Játékok Arcade BANDAI NAMCO Entertainment Inc. LETÖLTÉS

2. Sárkánylabda Z Dokkan csata

Ki szereti igazán a Dragon Ball anime-t? Azok számára, akik szeretik a Dragon Ball-ot, el kell játszaniuk ezt az egy játékot.

Ebben az offline anime játékban kijelölik, hogy megakadályozza a katasztrófát egy dimenziós torzítás miatt. A cselekmény érdekes, és a hűvös grafika minősége otthon fogja érezni magát a játékban.

A tipikus Dragon Ball karaktereket is eljátszhatod, hogy nosztalgikus benyomást kelthessen, ha gyerekkorod óta Dragon Ball szerető vagy.

RészletDragon Ball Z Dokkan csata
FejlesztőBANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret85 MB
Letöltés5 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a játékot Dragon Ball Z Dokkan csata ez alatt:

>>> Dragon Ball Z Dokkan csata <<<

3. SWORD ART ONLINE: Memória töredezés

Szereted a kalandjátékokat? Talán ki kellene próbálnia ezt az egy játékot. A SWORD ART ONLINE franchise részeként olyan légkörbe kerül, amely annyira hasonlít az eredeti animéhez.

Nem csak ezt a játékot úgy tervezték, hogy a lehető legközelebb legyen az animéhez. Kezdve a látványtól, amely tele van hűvös és csodálatos színekkel, az eredeti karakterek kialakításáig.

Ezt a játékot egyedül vagy barátaival együtt játszhatod. Három karakterből álló párt is alkothat. Csak későbbi harc esetén csak az egyiket tudja kordában irányítani.

RészletSWORD ART ONLINE: Memória töredezés
FejlesztőBANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret33 MB
Letöltés1.000.000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le a játékot SWORD ART ONLINE: Memória töredezés ez alatt:

Játékok BANDAI NAMCO Entertainment Inc. LETÖLTÉS

4. RPG Asdivine Cross

Ezt az RPG műfaji játékot kell játszanod, bandázni. Ha összekevered a kalandot a fantáziával, akkor érezni fogod a játék érzését, mint más RPG játékok Suikoden.

Karakterét saját ízlése szerint is testre szabhatja. Tanulmányozni fogja az ellenséges karaktereket, és megtalálja a gyenge pontjaikat, hogy legyőzze őket.

Ebben a játékban 2 verzió létezik, nevezetesen az ingyenes és a fizetős verzió. A különbség valójában csak a benne lévő bónuszokban rejlik. Érdekelt?

RészletLegendás Hősök MOBA
FejlesztőKEMCO
Minimális OSAndroid 4.5 és újabb
Méret45 MB
Letöltés100 000 és több
MűfajSzerepjáték
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a játékot RPG Asdivine Cross ez alatt:

>>> RPG Asdivine Cross <<<

5. Pokemon GO

Ki ne ismerné a legjobb és legnépszerűbb anime játékot ezen? Ellentétben a játékokkal általában, játszhatsz játékkal és testedzhetsz is, tekintve, hogy ez a játék rendszert használ virtuális valóság.

A legjobb dolog az, hogy később ki kell menned a szabadba, miközben elkapod kedvenc Pokemonodat a meghatározott helyeken.

Ennek ellenére maga a Pokemon GO elég veszélyes ha a körülötted lévő környezeti feltételektől függetlenül játszik. Ahelyett, hogy Pokemont kapna, akár el is akadhat, mert nem látja az utat!

RészletPokemon GO
FejlesztőNiantic, Inc.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret86 MB
Letöltés100 000 000 és több
MűfajKaland
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le a játékot Pokemon GO ez alatt:

Apps Utilities Spegeli LETÖLTÉS

Ez a legjobb anime játék PC-n / laptopon és Android-mobiltelefonon, amelyet megpróbálhat mellette játszani, vagy anime sorozatokat nézhet.

Amellett, hogy szórakoztató vagy, elkényezteted az arcú karakterekkel is kawai és szép anime stílusban is.

Melyik játék a kedvenced? Írja meg véleményét a megjegyzések oszlopban, ne felejtse el lájkolni és megosztani. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Anime játékok vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found