Hogyan lehet megszabadulni a számítógépen lévő kémprogramoktól, reklámprogramoktól és előugró hirdetésektől

Az Adware fertőzésének általános jele általában az, amikor böngészés közben vannak olyan hirdetések, amelyek továbbra is megjelennek, vagy úgy tűnik, hogy ragaszkodnak a böngészőhöz, annak ellenére, hogy lefelé görgetett. Így lehet megszabadulni az adware-től.

Adware egy olyan vírus, amely elég idegesítő és idegesítő, mert mikor adware az eszközünk sikeres megfertőzésével mindenhol reklámok jelennek meg, amelyeket természetesen gyakran hirdetési vírusoknak neveznek. Adware általában több tényező, például idő miatt következik be telepítő program vagy amikor kiterjesztéseket telepít a böngészőbe. Nehézség adware Ezeket az eltávolítottakat általában a víruskereső nem tudja könnyen felismerni szoftver különleges ill eszközök kimondottan a törlésig adware vagy ez a reklámvírus. Az is nagy kereslet, hogy miként lehet megszabadulni a laptop adware-jétől. A megjelenő hirdetések szintén nem csak csatolva vannak, de néha előugró hirdetések formájában is, így sok böngésző felhasználó azt keresi, hogyan lehetne megszabadulni a böngészőben, PC-n vagy laptopon található automatikus felugró ablakoktól.

  • Az Android továbbra is biztonságos az OTG-t a vírusoktól?
  • 7 módja annak, hogy megvédje számítógépes böngészőjét a vírusoktól, a rosszindulatú programoktól és az adware támadásoktól

Közös jel, ha van fertőzött Adware-rel általában böngészés közben vannak olyan hirdetések, amelyek továbbra is megjelennek, vagy úgy tűnik, hogy ragaszkodnak a böngészőhöz, annak ellenére, hogy az már megtörtént tekercs amíg le nem fut. Így szabadulhat meg tőle adware laptopon, amelyet PC-n is alkalmazhat.

Adware eltávolítása

  1. Használat AdwCleaner, letöltheti az AdwCleaner alkalmazást a JalanTikus oldalról.

  2. Telepítse az AdwCleanert a szokásos módon, válassza a lehetőséget Egyetértek.

  3. Várjon néhány percet, amíg a letöltés befejeződik. Futtassa az AdwCleaner alkalmazást, és válassza ki Letapogatás.

  4. Zárjon be minden jelenleg használt alkalmazást. Megjelenik egy lista Iktató hivatal, törölje azokat, amelyeket nem gondol, hogy használ a gombbal Tisztítás.

  5. Ha elkészült, a számítógép megteszi újrakezd majd amikor visszatér az asztalra, megjelenik egy jelentés az Adware által végzett tisztítás eredményeiről AdwCleaner.

Használhatja ezt a módszert arra is, hogy megszabaduljon a böngésző automatikus felugró ablakaitól. Most a számítógépe mentes a adware, ha úgy gondolja, hogy egy álneves hirdetési vírussal fertőzött meg adware és vannak, akiknek nehéz a fenti lépéseket követni, kérjük, tegye meg észrevételeit alább.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found