így készíthet saját térképet a Google Maps-en

A keresett helyet nem találja meg a Google Térképen? Csak adjon hozzá egy helyet a Google Térképen. Garantált, egyszerű!

Google Maps alkalmazás nagyon hasznos számunkra a helyszín vagy útmutató megtalálása. A kiváló funkciók mellett ez a szolgáltatás a legfrissebb helyeket és utakat is mindig frissíti a Google-tól.

Annak ellenére, hogy mindig frissítéseket kap a Google-tól, ez nem jelenti azt, hogy a Google által biztosított hely mindig teljes legyen a Maps szolgáltatásban. Van, amikor vagyunk nem talált sem utat, sem helyet amire el akarunk menni a Google Maps alkalmazásban.

  • A Google Earth borzalmas felfedezése 2017-ben
  • Miért érdemes használni a Google Maps szolgáltatást? Ez az oka és kiemelkedő tulajdonságai!
  • A 14 legabszurdabb objektum, amelyet a Google Maps valaha elkapott

Így készítheti el saját térképét a Google Maps-en

Annak ellenére, hogy teljes, biztosan talált olyan helyzetet, amikor a keresett utca és hely nem található meg a Google Térképen. De nyugodj meg, adhatod hozzá az utca nevét és a helyet, ahol elhaladsz hogyan hozhat létre helyet a Google Maps-en.

Ez nagyon egyszerű, csak a ** My Maps ** alkalmazást kell telepítenie Android-jára. Maga ezt az alkalmazást a Google fejlesztette ki azok számára, akik saját térképeket szeretnének készíteni, amelyek felhasználhatók a Google Maps alkalmazásban.

Ez hogyan készíthet saját térképet a Google Maps-en, csak kövesse azonnal, hogyan kell csinálni:

1. A Google My Maps alkalmazás telepítése után nyissa meg az alkalmazást, és koppintson a ikonra Elfogadás és folytatás, akkor csak hagyja ki a következő oldalt.

2. Szembe kell néznie az alkalmazás főoldalával. Új térkép hozzáadásához érintse meg a elemet plusz ikonra a jobb alsó sarokban.

3. Adja meg a létrehozni kívánt térkép címét és leírását.

4. Azután érintse meg a plusz ikont ismét a jobb alsó sarokban, és két lehetőség közül választhat. válassza Adjon hozzá egy új sort elérési út hozzáadásához, majd válassza a lehetőséget Adjon hozzá egy új pontot helyek, például házak, nyilvános létesítmények, standok és mások hozzáadása.

5. Ha úgy dönt, hogy hozzáad egy utat, akkor csak a vonalakat kell összekapcsolnia az utca nevének megjelölésére.

Ehhez adja meg a hozzáadni kívánt út kezdőpontját az X kurzor fölé viszi az egérmutatót, majd indítsa el nyomja meg a plusz ikont és húzza a kurzort a kívánt irányba. Addig végezze, amíg a kívánt útvonal be nem fejeződik.

6. Eközben egy hely hozzáadásához csak azt a pontot kell elhelyeznie, ahová szeretné, majd nyomja meg a gombot Válassza ki ezt a helyet.

7. Ezután belép az oldalra, hogy megadja a korábban létrehozott elem azonosítóját. Adjon nevet és leírást e két tétel közül.

8. Ha megadta az elem adatait, a térkép automatikusan el lesz mentve Google-fiókjába. Opciókon keresztül érheti el Készítette: Én vagy az alkalmazáson keresztül Google Maps> Saját hely> Térképek.

Ez az hogyan hozhat létre helyet a Google Térképen egyszerűen a Google saját Saját térképek alkalmazásával. Most már nem kell összezavarnia, ha nem talál utcát vagy helyet a Google Maps-en?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found