35 fotószerkesztő alkalmazás 2016

2016-ban a fotószerkesztő alkalmazásokat nagyon elfoglalták az okostelefon-felhasználók. Az ApkVenue 35 legjobb 2016-os képszerkesztő alkalmazást nyújt Önnek

2016-ban az Android operációs rendszer alkalmazásai olyanok, mint a mindennapi ételek, beleértve a kategóriákat is fotó szerkesztése. Mivel minden az Android okostelefonoktól és az alkalmazástól függ.

Ezért ebben a cikkben az ApkVenue a 2016-os legjobb és legújabb képszerkesztő alkalmazások gyűjteményét nyújtja. Készen áll arra, hogy kiválassza, melyik új képszerkesztő alkalmazás lenne jó? Így, lásd az alábbi alkalmazást!

  • 5 legjobb kortárs képszerkesztő alkalmazás, amelyet KELL használnia!
  • 10 legkifinomultabb Android lebegő képszerkesztő alkalmazás 2018
  • 25+ Legjobb Android fotószerkesztő alkalmazás 2016

35 A legújabb fotószerkesztő alkalmazások 2016

1. PIP szelfi fotószerkesztő

Függő szelfi? Természetesen, főleg, ha barátaival lóg. Biztosan nem marad el a szelfizés pillanata. Ezért töltse le PIP szelfi fotószerkesztő hogy jobban teljesíthesse szelfi igényeit.

A Lyrebird Studio Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

2. Wonder Camera

Azonban nem sokban különbözik a fenti alkalmazástól Wonder Camera számos érdekes funkcióval rendelkezik, mint például szépít hogy az elkészített fotók simábbak legyenek. Tehát ez egy képszerkesztő alkalmazás, amelyet érdemes kipróbálni.

A Baidu inc Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

3. Artisto

Ha fotót szeretne készíteni egy videóból, használhatja az alkalmazást Artisto. Mivel ez az alkalmazás az Android legjobb videoszerkesztő alkalmazásának is nevezhető. Tehát most nem csak vagy post csak fotó be Instagram, de lehet videó is.

Apps Video- és audioeszköz LETÖLTÉS

4. Adobe Photoshop Mix

Ki ne ismerné az Adobe szoftverét? Igen, az egyik olyan termék, amelyet használhat Adobe Photoshop Mix. Ez az alkalmazás hasonló az Adobe Photoshop Express-hez, de teljesebb funkciókkal rendelkezik, és sokkal könnyebben használható.

Adobe Systems Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

5. Vicces kamera

Unod már a gyönyörű fotókat készítő képszerkesztő alkalmazásokat? Igen, csak letöltheti a Funny Camera alkalmazást. Mivel itt különféle egyedi és érdekes kereteket ágyazhat be, hogy a fotóid viccesebbek legyenek. Csak próbáld ki, de légy óvatos, ez addiktív.

Apps Photo & Imaging tndev LETÖLTÉS

6. Vonal pillanatai

Ez az alkalmazás, amelyet indonéz nyelven használhat, kellemesebbé teheti fényképeit a szem számára. Valójában, Vonal pillanatai funkcióval fényképeket és képeket készíthet. Lehetséges azonban, hogy a galériából is szerkesztheti a fényképeket. Valójában a meglévő képek és fotók közül egyesítheti őket videók sorozatává.

LINE Corporation Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

7. Video Maker Fotók dalgal

Szeretne fotósorozatot készíteni, amely gyönyörű zenével ellátott videót alkot? Használhatja az alkalmazást Video Maker Fotók Song. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a kép feldolgozását egy videóvá, amely egy történetet mesél el.

Ettől eltekintve különféle effektusok és témák, valamint több mint 1000 különböző hangulatjel áll rendelkezésre. Az audio támogatás, amelyet rögzíthet, az alkalmazás fő pontja az Ön számára. Szeretne kipróbálni? Ha igen, akkor menjen egyenesen Ossza meg a közösségi médiába huh srácok.

8. Ingyenes matrica - S Photo Editor

Ahogy a neve is mutatja, Ingyenes matrica - S Photo Editor egy képfeldolgozó alkalmazás, amely lehetővé teszi különféle matricák hozzáadását. A vicces matricák különféle választásokban állnak rendelkezésre, így egyedi kreativitást fejleszthet, hogy a fotók furcsábbnak tűnjenek.

Fotó- és képalkotó alkalmazások 2. TÉMA LETÖLTÉS

9. Halszemlencse

Szeretne egy hasonló fényképet készíteni lomo kamera? Könnyen! Most letölthet egy alkalmazást, amely képes megfelelni annak, nevezetesen Halszem lencse. Ez az alkalmazás hozzáférést biztosít a készítsen halszem fotót egyedi torzításokkal ingyen!

Valójában ez az alkalmazás szó szerint a legjobb kameraalkalmazás. De, ha ezzel szeretné kipróbálni a fényképek szerkesztését, akkor a galériából is készíthet egy képet, és művészibbé varázsolja. Csatlakoztathatja is retro szűrők vagy használja halszem szűrő a klasszikus.

Fotó- és képalkotó alkalmazások GRYMALA LETÖLTÉS

10. B612 kamera teljes effektus

Szeretne egy nem jó fényképet, amelyet felhasználhat az elkészítéséhez profil kép? Csak tegye a rendes fényképeket nagyon hűvösvé az alkalmazással B612 kamera teljes effektus. Szerkessze a meglévő képeket, adja hozzá őket keret, használjon vicces és klassz effekteket, és garantáltan még jóképűbb és szebb megjelenést mutat.

11. Kamera B912 effektusok

A barátja nyűgös egy fényképet, hogy gyönyörűnek és szexinek tűnjön? Nyugodj meg, ne kelljen pánikba esni, amíg könyörögve sírsz, nehogy elengedd. Csak telepíti az alkalmazást B912 kamera effektusok hogy valóra váljon.

A Camera B912 Effects egy képfeldolgozó alkalmazás, amelyet használatával használhat fejlett effektusok benne. Valójában vicces fotókat is készíthet aranyos matricák hozzáadásával, barátom!

Nomuratin Inc Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

12. Édes szelfi Halloween szelfi

Szeretne szelfit és jól akarna kinézni? Uh, nem kell bajlódnod a pózok megváltoztatásával! Bármilyen póz félelmetes lesz, ha használja az alkalmazást Édes szelfi Halloween szelfi. Nem hiszed el, hogy ettől rendben lehetsz?

Nos, ebben az alkalmazásban szerkesztheti az összes fotót érdekes effektekkel, például Elhomályosít, Címke, és még Retro. Tehát, ha ezzel az alkalmazással szerkesztik, akkor minden fotó garantáltan még elbűvölőbbnek tűnik.

Ufoto Photo & Imaging Apps LETÖLTÉS

13. Candy Camera

Minden elérhető szűrő elérhető Candy Camera természetesen ettől bájos lesz a bőre. Ha lány vagy, akkor biztos vagy abban, hogy a férfiak összeszorulnak attól a szépségtől, amelyet ez az egy fotószerkesztés létrehoz.

Ha férfi vagy, garantáltan kapsz egy gyönyörű lányt, aki megőrül a feldolgozott képeid miatt. Természetesen a kreativitás magas szintjét is megköveteli, hogy vonzóvá váljon. Gyerünk, próbáld ki!

JP Brothers Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

14. Retrica

Ha a fenti képszerkesztő alkalmazás kevésbé kihívást jelent az Ön számára, akkor kipróbálhatja Retrica. Ez az alkalmazás valójában egy Android kamera alkalmazás. De feltöltheti fényképeit a galériába, hogy feldolgozhassa ezt a kis alkalmazást.

Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTHETŐ retrica.co

15. Fisheye Pro

Nem sokban különbözik a Fisheye Lens alkalmazásától Fisheye Pro hozzáférést biztosít a szűrők használatához szüret egyedülálló monokróm opcióval vonzó. Valójában használhatja sablon aranyos kollázs, hogy összeállítsa a fényképeket, amelyeket az alkalmazás segítségével készít. Érdekelt?

Wombatica Labs Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

16. Polarr Photo Editor

Az egyik legfrissebb képszerkesztő alkalmazás a Polarr Photo Editor. Ez az alkalmazás különféle szűrőket biztosít, amelyekkel fotói hűvösebbé és vonzóbbá válhatnak. Valójában testreszabhatja is eszköztár aszerint, amit akarsz.

Ez a 2016-os legújabb alkalmazás számos olyan funkciót is bemutat, mint a Szín, világos, részlet, matrica, lencse, effektus, HSL, görbék, és Alakformálás. Vár, várjon egy percet, a legújabb, 2016-os Polarr Photo Editor alkalmazás minden funkciójának megvan a maga sajátossága. Szóval, próbálkozzon jól!

17.Photo Collage Maker

A következő 2016-os képszerkesztő alkalmazás Photo Collage Maker. Ez az alkalmazás felhasználható fényképek szerkesztésére különféle mágikus funkciókkal. Itt azt is megteheti, hogy fotói még viccesebbé váljanak a több mint 100 opcióban elérhető matricák választékával.

Ezután ez az alkalmazás bemutat egy olyan funkciót, amellyel annyi szűrőt alkalmazhat, amennyivel csak szeretné, hogy a fotói a szem számára kellemesebbek legyenek. Még egyszer érdekes, hogy te nem látja a hirdetéseket ebben az ingyenes Photo Editor alkalmazásban.

18. Fotószerkesztő: Aviary

Fotószerkesztő: Aviary egy olyan alkalmazás, amely minden bizonnyal hasznos a fényképek szerkesztésére. Nem sokkal ezelőtt a Photo Editor by Aviary most jelent megfrissítés. A hűséges felhasználók számára biztosított legfrissebb szolgáltatások közül többféle lehetőség közül választhat.

A fényképminőség javítása érdekében itt csak egyszer kell megérintenie a képernyőt. Aztán van különféle fotóeffektusok és keretek ami romantikusabbá teheti a rólad és a párodról készült fotót. Akkor megint mi lesz? Még mindig sok. Te csak próbáld ki magad!

19. Rookie Cam a JellyBus-tól

Rookie Cam a JellyBus-tól az egyik legújabb képszerkesztő alkalmazás, amely számtalan funkcióval rendelkezik. Itt létrehozhatja és szerkesztheti fényképeit olyan eredményekkel, amelyek nem sokban különböznek a professzionális szerkesztők munkájától. Szóval, ki akarja próbálni?

Türelmes, tesó. Emellett fényképkollázsokat is készíthet, és kombinálhatja őket különböző keretbeállításokkal elegáns. Valójában a legújabb verzióval ez az alkalmazás képes Visszavonás és Újra, egy olyan funkció, amely triviálisnak tűnik, de elég fontos ahhoz, hogy bemutatható legyen.

20. Szépség szelfi - Fotószerkesztő

Ha a legújabb és legjobb 2016-os képszerkesztő alkalmazást szeretné használni szelfi, akkor csak meg kell próbálni Beauty Selfie - Photo Editor. Miért? Mivel ez az alkalmazás magával ragadó fényképes érintést adhat Önnek.

Ezen kívül lehetősége lesz kipróbálni a funkciókat Varázs szépség, arcforma, szűrő, javítás, és így tovább. Tehát egyértelmű, hogy ez a 2016-os legújabb képszerkesztő alkalmazás az partner ami megfelelőszelfi boldog?

21. HÓ - Szelfi, Mozgás matrica

Megőrülsz? Ha igen, ne hagyja ki a legújabb, 2016-os alkalmazástfrissítés nevezett HÓ - szelfi, mozgás matrica. Mivel ennek az egy képszerkesztő alkalmazásnak a használatával garantáltan egyedi fényképeket készíthet.

Ettől eltekintve ez az egyedülálló képszerkesztő alkalmazás különféle funkciókat is kínál vicces effektusok arcszerkesztéshez, amelyek elképesztő eredmények. A szerkesztéseket ezen a legújabb, egyedi képszerkesztő alkalmazáson keresztül is megoszthatja. Érdekes igaz?

22. Noé kamera

Néhány ember számára szelfi ez számít. Valójában szinte minden szabadidejük van, mindenképpen megpróbáljákszelfi boldog. Ezért megpróbálhatja Noé kamera megoldásként szelfi legjobb.

Ez a 2016-os legújabb képszerkesztő alkalmazás tisztábbá és fényesebbé teheti Önt. Többet is kipróbálhat 100 szűrő elérhető ebben az alkalmazásban. Szeretne kipróbálni?

23. Photofy tartalomkészítő eszköz

Photofy tartalomkészítő eszköz az egyik legújabb képszerkesztő alkalmazás, amelyet ingyenesen letölthet. Ez az alkalmazás számtalan szűrőt mutat be több mint 90 betűtípust biztosít fotószerkesztéshez.

Ettől eltekintve a Photofy Content Creation Tool is nyújt több mint 50 000 grafikai elem. Tehát, hogy a fotókat hűvössé, érdekesé és lenyűgözővé tegyük, mindenképpen meg lehet csinálni ezzel a 2016-os legújabb képszerkesztő alkalmazással. Szeretne kipróbálni?

24. Deep Art Effects - Művészeti szűrők

Nevű fotószerkesztő alkalmazás Mély művészeti effektusok - művészeti szűrők számíthat arra, hogy megváltoztatja a fényképét, mint egy festmény. Tucatokat próbálhat ki szűrő elérhető és legyen kreatív, amennyire csak lehetséges. Készen áll arra, hogy olyan legyen, mint egy művész?

25. Color Splash Snap Photo Effect

Szerkeszteni szeretné fotóját, hogy klasszikusnak tűnjön? Ez egyszerű, csak le kell töltenie Color Splash Snap Photo Effect hogy ez megtörténjen. ** Ezzel az alkalmazással remekművet hozhat létre egyetlen érintéssel. Ezen kívül más effektusokat is használhat, és matricákat adhat hozzá. Nem érdekes?

26. Square Quick Pro-No Crop Photo

A következő legújabb képszerkesztő alkalmazás a Square Quick Pro-No Crop Photo. Ez a képfeldolgozó alkalmazás képes olyan fényképeket létrehozni, amelyekmainstream. Ennek oka, hogy matricákkal elkészítheti fényképét arc állat, háttérhatásokat és egyéb vicces matricákat.

27. Vázlatkamera

A hozzád hasonló fiatal lelkek mindenképpen különféle művészeti alkotásokat akarnak készíteni, amelyek büszkén jeleníthetők meg az összes közösségi média fiókban. Ehhez használhatja a legújabb 2016-os képszerkesztő alkalmazást, Vázlat kamera hogy megvalósítsák ezeket a műalkotásokat.

28. Cameringo Lite

Hallottál már a Lomography-ról? Igen, Lomográfia egy olyan fénykép, amelyet egy speciális analóg fényképezőgéppel készítettek, amely továbbra is filmet használ tároló adathordozóihoz. Ha szereted a lomo fotókat, nem kell bajlódnod egy lomo fényképezőgép megvásárlásával. Csak tedd fel Cameringo Lite csak. Garantáltan hatékony!

29. Szépség smink szelfi Cam

Igen, ha szereted és megőrülsz a fotók miatt szelfi, letöltheti Szépség smink szelfi Cam. Igen, ez a képfeldolgozó alkalmazás különféle szűrőket biztosít, amelyek garantáltan szépek vagy szépek, tiszták és aranyosak lesznek. Még mindig kíváncsi? Igen, csak töltse le srácok.

30. Color Splash Effect

Color Splash Effect az egyik legjobb képszerkesztő alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy fényképet készítsen, mint egy profi fotós. Tökéletesebbé teheti fényképeit. A háttérhatás az alkalmazás egyik előnye.

31. Fotószűrők és szelfikamera

Itt az ideje, hogy lenyűgöző fotókat készítsen, amelyek minden alkalmazásban megjelenhetnek csevegés az ami neked van. Használjon mindenféle szűrőt a fotószerkesztő alkalmazásokban Fotószűrők és szelfi kamera. Valójában effektusokat is hozzáadhat elhomályosít hogy lássák bokeh.

32. Rajzfilm fotó

Karikaturistaként szeretne látni? Könnyen! Letöltheti Cartoon Photo hogy valóra váltsd karikaturista álmodat. Ahogy a neve is mutatja, ez a fotóalkalmazás rajzfilmszerű hatást kölcsönöz minden később szerkesztett fényképnek. Hű, ki készen áll arra, hogy karikaturistává tegye magát, mi?

33. Fotószerkesztő szűrők és effektus

Photo Editor szűrők és effektusok az egyik legújabb fotószerkesztő alkalmazás 2016, amely effektusokat nyújt, mint pl Original, Improve, Daydream, Indiglow, Heatwave, Film, és így tovább. Ezenkívül képes feldolgozni a fényképeket, hogy azok pontosabbak legyenek. A lényeg klassz!

34. Olajfestési hatás

Valójában fiatal lelked soha nem válik el a művészet készítésétől. Ehhez le kell töltenie Olajfestmény hatása hogy a szerkesztett fotó úgy nézzen ki, mintha olajfestékkel festette volna. Wow, az eredmények biztosan nagyon jók lesznek!

35. Művészeti fotószűrők a Prismához

Tudtad már, milyen a Prisma alkalmazás? Ha még mindig nem elégedett ennek a képszerkesztő alkalmazásnak a használatával, akkor azt használnia kell Art Photo szűrők a Prismához alternatívaként. Így kipróbálhatja a legújabb szűrőket, amelyek érdekesebbek, mint a klassz Prisma képszerkesztő alkalmazás.

Ezek a 2016-os legjobb új, 2016-os fotószerkesztő alkalmazások az Android platformhoz. Melyik alkalmazás a legjobb az Ön számára? Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found