a telefonszámok és személyazonosságok legpontosabb követésének módja

Meglepően könnyű megtalálni az Önt hívó telefonszámot! Itt megtudhatja, hogyan ellenőrizheti az ismeretlen mobiltelefonszámot alkalmazással és alkalmazás nélkül!

Néha valóban meg kell oldani, hogy kinek a telefonszámát hívja, különösen, ha a hívás folyamatosan történik, és végső soron zavarja a nyugalmát.

Valójában megteheti, azonnal letilthatja a telefonszámot, és a letiltott mobiltelefonszám megnyitása nagyon egyszerű.

De az íze hiányzik afdol, igen, ha nem tudjuk, ki az a személy, mert más számmal hívhatna, igaz?

Az biztos, hogy itt az ApkVenue bemutatja, hogyan lehet nyomon követni a mobiltelefon számát, és hogyan lehet felismerni az Önt hívó névtelen hívásokat. Garantáltan nem lesz többé kíváncsi.

Hogyan lehet nyomon követni egy ismeretlen telefonszámot egy alkalmazás segítségével

Az egyik módja annak, hogy megtalálja valakinek a leginkább kiválasztott telefonszámát, természetesen egy alkalmazás segítségével történik. Akár az felület Android vagy iOS.

Amellett, hogy praktikusabbak és gyorsabbak, az ilyen típusú alkalmazások általában nagyon komplett szolgáltatásokat és kielégítő felhasználói élményt nyújtanak.

A manapság leggyakrabban használt és legnépszerűbb telefonszámkövető alkalmazások Truecaller is Vegye fel a kapcsolatot.

A következő beszélgetés során megtudhatja, hogyan használhatja ezt a két alkalmazást egy telefonszám tulajdonosának ellenőrzésére.

1. Hogyan lehet nyomon követni egy telefonszámot a Truecaller használatával Androidon

Truecaller egy olyan alkalmazás, amely képes azonosítani azokat a számokat, amelyek telefonon vagy SMS-ben lépnek be az Android vagy iOS mobiltelefonba.

Ez az alkalmazás több millió előre azonosított telefonszám-adatbázissal rendelkezik, így megtudhatja az esetleges nem fogadott hívásokat is, és szükség esetén letilthatja azokat.

Az alkalmazás használatát szintén nagyon könnyűnek minősítik. A következő lépéseket követheti.

 1. Töltse le és nyissa meg a Trucaller alkalmazást a mobiltelefonján.
Alkalmazások Termelékenység Valódi szoftver Skandinávia AB LETÖLTÉS
 1. Érintse meg az alkalmazás hozzáférési engedélyét Lehetővé teszi.
 1. Írja be telefonszámát, és érintse meg a gombot Folytatni.

 2. Hozzon létre egy Truecaller-profilt az FB, a Google-fiók segítségével, vagy írja be manuálisan a nevet.

 1. A megjelenő hívás- és SMS-napló listában tekintse meg a hívó számot.
 1. Nyissa meg a menüt Névjegyek, írja be a keresési mezőbe a követni kívánt telefonszámot.

A beírt szám egyeztetésre kerül adatbázisTruecaller több mint 5 milliárd számmal regisztrálva adatbázis ők.

Az, hogy miként lehet megtudni egy telefonszám tulajdonosát az alkalmazás segítségével, az egyik legegyszerűbb és legpraktikusabb, mert akkor a hívásait és az üzeneteit automatikusan észleli.

2. Hogyan ellenőrizhető a telefonszám-információ a Truecaller segítségével az interneten

Az Androidon kívül a Truecaller programot közvetlenül a hivatalos webhelyről is használhatja, amelyet a PC vagy laptop böngésző alkalmazásban nyithat meg.

Ezzel a módszerrel ellenőrizheti ezt a telefonszámot, ha nem akarja, hogy bonyolultabb legyen, telepítenie kell az összes alkalmazást. A megadott végeredmények nem kevésbé pontosak, mint ugyanazon mobiltelefonkövető alkalmazás eredményei.

Kíváncsi arra, hogyan lehet a Truecaller szolgáltatás segítségével közvetlenül a weboldalról megtudni egy mobiltelefonszám tulajdonosát? Itt további információk találhatók.

 1. Látogassa meg a Trucaller hivatalos weboldalát a címen //www.truecaller.com/.
 1. Válassza ki Indonézia országkódját.
 1. Jelentkezzen be Google vagy Microsoft fiókkal.
 1. Írja be a keresési mezőbe a követni kívánt telefonszámot. Kattintson az ikonra Keresés.

Várjon néhány percet, amíg a Truecaller befejezi a szám keresését és hozzáillesztését adatbázis van nekik.

Truecaller maga svéd vállalat, több mint 85 millió felhasználóval rendelkezik világszerte. Ebben a szolgáltatóban a világ számos országában megbíznak.

Sok hasonló szolgáltatás létezik, de a Truecaller az egyik legmegbízhatóbb és a valós személyazonosságon alapuló korrekt információkat nyújt, valamint képes megjeleníteni a hívó nevét.

Ezenkívül a True Caller másik jellemzője, hogy blokkolhatja az észlelt számok hívásait levélszemét, lásd a felsorolt ​​számokat levélszemét, és blokkolja a rejtett számokat.

3. Hogyan lehet nyomon követni egy telefonszámot a Getcontact segítségével

Ezenkívül van mód ismeretlen telefonszámok megismerésére a GetContact alkalmazás segítségével. Ezt az alkalmazást gyakran használják arra is, hogy megtudják a WA névjegyeket az emberek mobiltelefonjain.

Eltekintve attól, hogy érdekes funkciók vannak, mint pl azonnali blokkolás, valós idejű hívó fél azonosítása, és spam-védelem, Vegye fel a kapcsolatot nagyon könnyen használható a mobiltelefonján.

Csak kövessen néhány lépést, egyenesen megy képes legyen ellenőrizni a titokzatos telefonszámokat ami a mobilodra megy. Kíváncsiság helyett íme néhány lépés, amelyet követhet.

 1. Töltse le és nyissa meg a Getcontact alkalmazást a mobiltelefonján.
Apps Social and Messaging Getverify LDA LETÖLTÉS
 1. Adja meg az alkalmazás hozzáférési engedélyeit a kiválasztásával Lehetővé teszi.
 1. Kérjük, ellenőrizze a telefonszámot.
 1. Írja be a keresési mezőbe a követni kívánt telefonszámot.
 1. Tekintse meg a megjelenített telefonszám adatait.

Így találhat meg egy telefonszámot a Getcontact alkalmazás segítségével. Ez az alkalmazás nagyon könnyen használható, és a keresési eredmények nagyon pontosak.

Ennek ellenére nem kevesen választják a Getcontact-fiókok törlését biztonsági és adatvédelmi okokból.

Hogyan lehet nyomon követni a csaló telefonszámát a Kredibel.co.id webhely használatával

Nos, ha korábban az ApkVenue biztosította a módját annak ellenőrzésére, hogy kinek a telefonszáma vette fel Önnel a kapcsolatot az alkalmazás segítségével, akkor alternatívaként is ellenőrizheti alkalmazás nélkül.

Itt használhatja az oldalt, hogy ellenőrizze a meglehetősen népszerű csaló telefonszámának adatait Kredibel.co.id. Magának az oldalnak van egy adatbázisa, amely felsorolja azoknak a telefonszámokat, akiknek rossz a nyilvántartása.

Mivel azonban online történik, gyors és zökkenőmentes internet-kapcsolattal kell rendelkeznie, hogy a folyamat tökéletesen menjen, na.

Kíváncsiak helyett nézzük meg az online telefonszámok ellenőrzésének lépéseit a következő teljes alkalmazás nélkül.

 1. Látogassa meg a Kredibel.co.id webhelyet (www.kredibel.co.id).

 2. Írja be a feltételezett csaló telefonszámát, majd kattintson a gombra Jelölje be.

 1. Nézze meg a megjelenített eredményeket.

Ha azonban a keresett telefonszámnak nincs rossz adatai a Kredibel.co.id webhely adatbázisában, akkor nem fog tudni részletes információt szerezni a szám tulajdonosáról, bandáról.

Igen, azoknak, akiknek több listája van azokról a telefonszámokról, akiket ellenőrizni akarnak ezen a webhelyen, először be kell jelentkezniük.

Mivel azoknak a felhasználóknak, akik nem jelentkeznek be, a keresési korlát csak egy keresésre korlátozódik.

Ez néhány módszer a telefonszám felkutatására a hívó személyének megismerése érdekében. Az ApkVenue által megosztott telefonszám ellenőrzésével már nem kell kíváncsi lenni arra, hogy ki kereste meg Önt.

Használja ezt az alkalmazást jó célokra, banda, ne hagyja, hogy rosszul használja rossz célokra.

Remélhetőleg az a cikk, amelyet az ApkVenue ezúttal megosztott, mindannyiuk számára hasznos. Sok szerencsét, és ne felejtsd el Ossza meg Ön szerint!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.