A 2017-es 50 legjobb és fenomenális videojáték

2017 folyamán számos játék jelent meg különböző platformokról. Kezdve a PC-s játéktól, asztali vagy hordozható konzoloktól és akár okostelefonoktól is. Az egyedülálló játékmenet és a sajátosságai alapján íme a 2017-es ötven legjobb és legjelenségesebb videojáték. Melyik a kedvenced?

2017 folyamán sok mindent megtalálhat videójátékok amelyeket különféle kiadták felület. Kezdve a számítógépektől, asztali vagy hordozható konzoloktól kezdve a mobil eszközökig, például az okostelefonokig és a táblagépekig.

Az egyedülálló játékmenet és a sajátosságai természetesen a videojátékot a játékosok iránti nagy érdeklődés alá vonják. Jelentés a Poligon, itt van 50 legjobb videojáték és a legjelenségesebb 2017 folyamán.

  • 7 legjobb játék keresőmotor a szuper játékok megtalálásához
  • Minden idők 7 legjobb PSVR-játéka
  • 10 legjobb idegen témájú játék az Android számára

A 2017-es 50 legjobb és legjelenségesebb videojáték

1. A Legend of Zelda: Breath of The Wild

Fotó forrása: Fotó: zelda.com

Azoknak, akik érzik rajongó A Nintendo természetesen ismeri majd franchise Zelda. A legújabb és fenomenális konzolon ez a Nintendo Switch, valamint a Zelda is a sorozat legújabbjával érkezik A Legend of Zelda: A vad levegője.

Ez a legjobb játék azoknak is ajánlott, akik szeretik a kalandműfajt. Emellett a játékmenet még izgalmasabb a rejtvények és a különféle küldetések jelenlétének köszönhetően, amelyekkel szembe kell néznie.

2. PlayerUnknown csataterei

Fotó forrása: Fotó: gamezone.com

PlayerUnknown csataterei (PUBG) valójában elég felhívni a játékosok figyelmét a világ minden tájáról. Annak ellenére, hogy elég sokat kell költeni a játékhoz, ez a fenomenális játék még a DoTA 2 népszerűségét is képes legyőzni.

DoTA 2, ami valójában játék szabadon játszható kevésbé volt népszerű, mint a PUBG, az egyszerre aktív játékosok száma akár 3,1 millió játékos volt. A DoTA 2 csak 1,29 millió játékost képes behatolni.

3. Super Mario Odyssey

Fotó forrása: Fotó: nintendo.co.uk

Te vagy a Nintendo Switch konzol tulajdonosa, úgy tűnik, hogy valóban ezt a játékot kell játszanod. Az okot most adták ki, a játékot Super Mario Odyssey tökéletes pontszámokat érhet el a világ különböző játékértékelőitől.

Hogyne ne, ebben a legjobb játékban már nem csak vízvezeték-szerelő vagy. Felfedezheti és felfedezheti Mario tágabb világát Cappy srácokkal.

4. NieR: Automaták

Fotó forrása: Fotó: uk.gameplanet.com

NieR: Automaták legyen műfaji játék akció-kaland nem hiányozhat a játék. Mivel a legjobb 2017-es játék a Square Enix és fejlesztő a híres Platinum Games.

Az 11945-ben beállított turbulens háborús géppel kell szembenéznie. A grafikus minőséggel és a nagyon szexi karakterekkel együtt továbbra is el akarja hagyni ezt az egy játékot?

5. Resident Evil 7

Fotó forrása: Fotó: gameworld.com

2017 elején játékok Resident Evil 7 a siker új feszült légkört hoz magában franchise ez a legnépszerűbb horror játék. Az ok már nem egy fogalom felvétele harmadik személy lövész az előző sorozathoz hasonlóan a Resident Evil 7-nek is sikerült egyre feszültebb légkört teremteni.

Mivel a Resident Evil 7 hoz koncepciót első személyű lövöldöző tudod. Még a producer szerint is Masachika Kawata, egy ilyen koncepció használata még epikusabbá teszi a horror játékokat, és libabőrös lehet. Mersz játszani?

6. Személy 5

Fotó forrása: Fotó: playstation.com

Persona 5 egy RPG játék, amelyet fejlesztett fejlesztő Az Atlus kifejezetten a PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokhoz készült. Ez a játék maga a hatodik a sorozatban franchise Az első személy megjelent.

A játék, amely minden idők legjobb RPG játékának számít, 2016. szeptember 15-e óta jelent meg Japánban. A nemzetközi verzió azonban csak 2017. április 4-én jelent meg, srácok.

7. Zsákmány

Fotó forrása: Fotó: playstation.com

A horror elemeivel kombinálva készítsen Áldozat legyen a legjobb játék, amelyet most el kell játszanod. Az E3 2016 esemény óta lopni kezdi a figyelmet, Prey bemutat egy ábrát Morgan Yu megpróbálta kezelni az óriási csillaghajó, a Talos I. elleni támadást.

Nos, ha megnézed vagy lejátszod, rájössz, hogy Prey-nek vannak közös részletek franchise Becstelenül. Nyugodtan, mert ez a két játék egyaránt kifejlesztve van Arkane Studios tudod.

8. Horizon Zero Dawn

Fotó forrása: Fotó: ebgames.com.au

Nem tagadható, hogy a Sony és a Guerilla Games által készített játékok tökéletes pontszámokat kaphatnak a különféle játékértékelőktől. Horizon Zero Dawn új játékmenetet és grafikai kínálatot nyújt, amely elrontja a szemed.

A Horizon Zero Dawn Aloy életére összpontosít, aki Rostot emlegeti a Metal World közepén, ezt a világot robot alakú állatok uralják, ahol hódítania kell.

9. Minden

Fotó forrása: Fotó: everything-game.com

Ahogy a neve is mutatja, Minden ez lehetővé teszi a játék szinte összes elemének lejátszását. Az állatoktól, rovaroktól, baktériumoktól kezdve akár a bolygókig is. Nem rossz csak a pihenés.

A David Oreilly és a Double Fine Productions által kifejlesztett játék magában foglalja a _ Minden játék mindenki számára _ azt jelenti, hogy bárki játszhatja ezt a játékot.

10. Wolfstein 2: Az új kolosszus

Fotó forrása: Fotó: monstervine.com

1961-ben az Egyesült Államok hátterét figyelembe véve nem sikerült Wolfstein 2: Az új kolosszus ősi fegyverekkel és puskákkal. Valójában kifinomult fegyvereket talál, amelyek időnként meghaladják az eszét, srácok.

Ebben a játékban úgy fogsz viselkedni BJ Blazkowicz, egy amerikai titkosügynök, aki saját erejéből áll szemben a náci erőkkel. Azok számára, akik szeretik az FPS játékokat nagyfokú brutalitással, próbálkozzon a játékkal!

A fenti 10 legjobb játék mellett még mindig számos videojáték létezik, amelyeket megérdemel. Van valami? Gyerünk, lásd a teljes listát a következő táblázatban.

Nem.2017 legjobb videojátékai
11Pillangó leves
122. sors
13Mi maradt Edith Finch-től
14Cuphead
15Az Assassin's Creed eredete
16Loathingtól nyugatra
17XCOM 2: A kiválasztottak háborúja
18Magányos visszhang
192. Gravitációs rohanás
20Tűz embléma hősök
21A gonosz belül 2
22Halotti máglya
23Éjszaka az erdőben
24Hellblade: Senua s áldozat
25Blackwood Crossing
26Emily is távol van
27Kis rémálmok
28DiRT 4
29Sonic Mania
30Metroid: Samus visszatér
31YS 8
32Rakuen
33Mario + Rabbids: Kingdom Battle
34Újabb elveszett telefon
35Gorogoa
36Túljutni rajta
37Univerzális gemkapcsok
38Június utolsó napja
39Kérlek, kopogj az ajtómon
40Fegyver
41Rejtett emberek
42Nioh
432. Splatoon
44Yakuza 0
45A Szexi Brutale
46Megfigyelő
47Uncharted: Az elveszett örökség
48Snipperclips - Vágd ki, együtt!
49Madden NFL 18
50Motikus mese

Tehát ezek a 2017-es ötven legjobb és legjelenségesebb videojáték Poligon. A fenti játékok soraiban játszottál valamit? Vagy akár csak be akar lépni a listába Kívánság lista Ön? Na gyere Ossza meg a megjegyzések rovatban srácok!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found