13 leggyorsabb pénzkereső játék 2021-ben tőke nélkül

Meg kell próbálni ezt az ingyenes és tőke nélküli pénzkereső játékot! Garantáltan a pénz gyorsan egyenesen a számlájára kerül!

A pénzkereső játékok 2021-ben már nem csak fantáziák. Tudod, hogy pénzt szerezhetsz, ha csak tőke nélkül játszol játékokat, tudod!

Korábban a videojátékokat gyakran haszontalan hobbinak tekintették. De most a videojátékok nagyon jövedelmező jövedelemforrássá váltak!

Keresztül pénzkereső játékok 2021 amelyet az ApkVenue itt fog megvitatni, nem lehetetlen, hogy csak videojátékokkal játszhat karriert. Nézd meg!

NYILATKOZAT:

1. Piaci dicsőség

Az első játékajánló az Market Glory. Egy városépítési szimulációs játék, amely valódi pénzzel jutalmazza Önt.

Ebben a játékban felépíti saját városát, gazdaságot és katonai rendszert. Később, amit építesz, segít valódi pénz beszedésében.

Itt okos stratégiák alkalmazásával pénzkereséshez játszhat, és a legjobb gazdasági rendszert építheti ki ellenfelei legyőzéséhez.

Később ez a játék valódi pénzzé konvertálja a virtuális pénznemet, amely átutalható bankszámlára vagy PayPal-ra. Csak annyi, hogy további türelemre van szüksége!

InformációMarketGlory
FejlesztőEurosoft rendszer
Vélemények (véleményezők száma)3.2 (2.499)
Méret3,4 MB
Telepítse100.000+
Android minimum4.0

Töltse le a Market Glory-t az alábbi linken keresztül:

Eurosoft Rendszerstratégiai Játékok LETÖLTÉS

2. Fortnite

Az egyik játék csata royale A legjobb Android, biztosan ismeri az úgynevezett pénzkereső játékot Fortnite.

Ennek a játéknak sikerült streamet készítenie Tyler 'Ninja' Blevins lesz milliomos, és lehetséges, hogy a nyomába ered.

Epikus játékok mivel a fejlesztő támogatta a játékosokat is Teremtő szakemberek a program révén Támogasson egy alkotót amely jutalékrendszert használ.

Mellékesen: játékok Fortnite PC-n is elérhető és ingyen játszhatsz. Csak folytasd tovább, deh!

InformációFortnite
FejlesztőEpic Games, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (354.160)
Méret385 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum7.1

Töltse le a Fortnite-ot az alábbi linken keresztül:

Epic Games Shooting Apps, Inc. LETÖLTÉS

3. PlayerUnknown csataterei (PUBG)

Mint a fő riválisa Fortnite a játék világában csata royale, PlayerUnknown csataterei (PUBG) szintén nagyon érdemes játszani.

Ahhoz képest Fortnite, PUBG legyen vizuális stílusa és játékmenet ami reálisabb, de sajnos valamivel erősebb eszközt is igényel.

Az is meglehetősen egyszerű, hogyan lehet pénzt szerezni a PUBG Mobile-tól, például folyam PUBG vagy nyissa meg a zsoké szolgálatot szintezni.

Mint Fortnite, ez a játék PC-n is elérhető, de sajnos nem ingyenes, ezért hajlandónak kell lenned egy kis tőkét költened, ha PC-n, bandán szeretnél játszani.

RészletPUBG Mobile
FejlesztőTencent Games
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret47 MB
Letöltés100 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.4/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a PUBG Mobile alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Lövöldözős játékok Tencent Mobile International Ltd. LETÖLTÉS

Kiderült, hogy nem csak játékokkal, bandákkal lehet pénzt keresni. De vannak olyan webhelyek is, amelyek segítenek pénzt keresni. Csak ellenőrizze alább!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Szabad tűz

Külföldön, játékok csata royaleGarena szabad tűz nem biztos, hogy nagy hírneve van PUBG vagy Fortnite ami sokkal népszerűbb.

Ez a játék azonban nagyon jól ismert Indonéziában. 2019-ben az FF sikeresen belépett YouTube visszanézés, még a népszerűséget is sikerült legyőznie PUBG ban ben felület a videó.

Ez a játék, amely pénzt generál közvetlenül egy tőke nélküli számlára, számos eSports tornán is megjelent, mint pl Elnöki Kupa és MINDEN milliárdnyi rúpia összdíjjal.

Indonéziában a Free Fire népszerűsége kihagyhatatlanná teszi. Pénzt kereshet az FF-től versenyeken való részvétellel, zsokeszolgáltatások megnyitásával és tartalomalkotóvá válással.

RészletGarena szabad tűz
FejlesztőGARENA NEMZETKÖZI PRIVÁT RENDELKEZÉS
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret40 MB
Letöltés500 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.2/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Garena Free Fire-t az alábbi linken keresztül:

Töltse le a Garena lövöldözős játékokat

5. Mobil legendák: Bang Bang

Rengeteg MOBA játék van az Android számára, amelyeket játszhatunk. De jelenleg nincs senki, akinek népszerűsége versenyezhet Mobil legendák: Bang Bang (ML).

A hivatalos bajnokság megnyerésétől kezdve streamer Az ML, a jockey szolgáltatás megnyitása vagy a számlák értékesítése számos módon megpróbálhat pénzt keresni ebből a játékból.

Valójában a hivatalos bajnokság nyereménye ML milliárdokat ért el Indonéziában. Szóval, nincs kétség a játékban rejlő lehetőségekről!

Sajnos mindez a játékképességétől függ. ML szintén nagy elkötelezettséget igényel, ha ki szeretné aknázni ennek a leggyorsabb pénzkereső játéknak az előnyeit.

RészletMobil legendák: Bang Bang
FejlesztőMoonton
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret99 MB
Letöltés100 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.4/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Mobile Legends: Bang Bang linket az alábbi linken keresztül:

Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS

6. Valor Aréna

A megjelenésnek köszönhetően ML, népszerűség Arena of Valor (AoV) nagyon homályos. De AoV még mindig jelentős pénzpotenciállal rendelkezik.

Randizni, Garena Indonézia mivel ennek a játéknak a kiadója továbbra is szorgalmasan tartja a hivatalos versenyeket AoV összdíjazása legfeljebb 1 milliárd IDR.

Azok számára, akik játszani akarnak, hogy pénzt szerezzenek, AoV lehet opció, mert viszonylag alacsonyabb szintű verseny ahhoz képest ML ami nagyon népszerű.

Minimális verseny mellett ebben a PayPal pénzkereső játékban még nagyobb az esélye arra, hogy pénzt szerezzen ezen a játékon keresztül!

Ahhoz, hogy pénzt szerezzen ebből a játékból, kiképezheti képességeit profi játékossá, emellett megnyithatja a zsoké szolgáltatásait, streamerré válhat stb.

RészletArena of Valor
FejlesztőMOBA Games Private Limited
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret409 MB
Letöltés10 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés3.6/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Valor Arénát az alábbi linken keresztül:

Garena RPG játékok LETÖLTÉS

7. Dota Underlords

Műfajauto csatár amely a játékkal kezdődik Dota Auto Sakk meglehetősen új, de népszerűsége az elmúlt hónapokban robbant.

Látva ezt a lehetőséget, fejlesztő Szelep fejlesszék a koncepciót játékává, amelynek címe Dota Underlords a MOBA játékok szereplőivel DOTA 2.

Ezért most sokan vannak streamer és a YouTuberek, akik elkezdtek készíteni Dota Underlords mint olyan játék, amely pénzt keres tőke, banda nélkül.

Annak ellenére, hogy ez a játék már nem túl népszerű, még mindig sok hazai és külföldi verseny van, amelyeken részt vehet, hogy pénzt kapjon ebből az egy játékból.

RészletDota Underlords
FejlesztőValve Corporation
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret49 MB
Letöltés1.000.000 és több
MűfajStratégia
Értékelés3.9/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Dota Underlords-ot az alábbi linken keresztül:

Játékok letöltése

Több ...

8. Ragnarok M: Örök szerelem

A 90-es évek generációjának ismernie kellett az MMORPG-ket Ragnarok Online ami vitathatatlanul a legkeresettebb internetes kávézójáték a 2000-es évek körül.

Korábban sok játékosnak sikerült pénzt keresnie a játékból, és ez a ciklus újrakezdődött az Android verzióban Ragnarok M: Örök szerelem, banda!

Csakúgy, mint régen, ebben a játékban, amely valódi pénzt keres közvetlenül erre a számlára, csak jockey szolgáltatásokat vagy értékesítési szolgáltatásokat kell nyújtania zeny jövedelemforrásaként.

A Ragnarok Mobile mint a legtöbb pénzt termelő online játékban rejlő lehetőségek meglehetősen magasak, és versenytársai sem dübörögnek.

RészletRagnarok M: Örök szerelem
FejlesztőGravity Interactive Inc.
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret71 MB
Letöltés1.000.000 és több
MűfajSzerepjáték
Értékelés3.3/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Ragnarok M: Örök szerelmet az alábbi linken keresztül:

RPG játékok Gravity Interactive Inc. LETÖLTÉS

9. Fekete sivatagi mobil

Most a sikerhez vezető gyors út nem egy versenyképes valóságsorozat útján zajlik Indonéz bálvány, hanem az MMORPG játékok révén Fekete sivatagi mobil.

Ez a játék a mobil verziója Fekete sivatag online, egy népszerű MMORPG dél-koreai fejlesztőktől, Pearl Abyss.

Úgy gondolják, hogy képes sok cuan közvetítésére, ez a játék a „legforróbb”, mert hírek szerint egy játékos áron árult egy karaktert 22 millió IDR, banda!

Használhatja ugyanazt a stratégiát a játékhoz, hogy pénzt keressen, vagy más stratégiákat is végezhet, mint például tárgyak eladása és más hasonló dolgok.

RészletFekete sivatagi mobil
FejlesztőPEARL ABYSS
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret87 MB
Letöltés5 000 000 és több
MűfajSzerepjáték
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Black Desert Mobile alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Pearl Abyss RPG játékok LETÖLTÉS

10. Pro Evolution Soccer

Ha hobbija van focizni, akkor természetesen követni fogja a játékot Pro Evolution Soccer álnév PESjobb?

Ez a legjobb labdajáték a meccs egyik ága is esport a 2018-as Ázsiai Játékokon, és népszerűsége ma is növekszik.

A PES minden évben kiadja a legfrissebb verziót különböző platformokon. Ez bizonyítja, hogy ez a pénzkereső játék mennyire népszerű, banda.

Sok PES indonéz sportoló, aki gyakran döntőssé válik, még nemzetközi Pro Evolution Soccer tornákat is nyert és innen pénzt szerez. Kihívás kipróbálni?

RészleteFootball PES 2020
FejlesztőKonami Digital Entertainment
KiadóKonami Digital Entertainment
Kiadási dátum2019. szeptember 11
MűfajFutball
Értékelés6.7/10 (Gőz)
ÁrIngyenes (Gőz)

Töltse le az eFootball PES 2020 alkalmazást az alábbi linken keresztül:

LETÖLTÉS KONAMI Sport játékok

11. Dota 2

A. Dedikálásaként műfaj MOBA, népszerűség DOTA 2 nem kell többé kérdőjelezni, mert mindenki ismeri ennek a játéknak a nevét.

DOTA 2 egyike a a legnépszerűbb eSport játék és olyan játék, amely szinte biztosan megjelent a szerencsejáték-versenyeken.

Ezen kívül ennek a játéknak is nagyon sok van ritka tárgyak amelyen eladhatja Steam közösségi piac hogy extra pénzt kapjon.

Több pénzért játszhatja a Dota 2-t olyan játékként, amely pénzt keres a Facebookon azáltal, hogy emberré válik streamer vagy tartalom létrehozója.

RészletDOTA 2
FejlesztőSzelep
KiadóSzelep
Kiadási dátum2013. július 9
MűfajMOBA
Értékelés8.5/10 (Gőz)
ÁrIngyenes (Gőz)

Töltse le a Dota 2-t az alábbi linken keresztül:

Valve stratégiai játékok LETÖLTÉS

12. League of Legends

Bár egy MOBA játék legendák Ligája sokakat a Dota ihletett, ez az egy betét nélküli pénzkereső játék most népszerűsége csúcsán áll, tudod!

De egy ideje ez a játék nem volt túl ismert Indonéziában, 2019-ben pedig indonéz szervereken legendák Ligája által bezárva Garena mint a kiadó.

Érdekes módon most letöltheti a League of Legends alkalmazást Androidra, amely el van nevezve Vad hasadék. Így több lehetőséget kaphat a pénzkeresésre.

Számosféleképpen próbálhatja meg kihasználni a játék előnyeit, például azzal, hogy tartalomalkotóvá válik, szolgáltatásokat nyit meg coaching, számlák eladásához.

Részletlegendák Ligája
FejlesztőRiot Games
KiadóGarena
Kiadási dátum2009. október 27
MűfajMOBA
ÁrIngyenes (Gőz)

Töltse le a League of Legends-t az alábbi linken keresztül:

RPG játékok Riot Games, Inc. LETÖLTÉS

13. Domino QiuQiu: Domino 99

Csakúgy, mint a neve, Domino 99 egy kaszinó témájú Android játék, a Qiu Qiu kártyamodellel, amely egy hagyományos kártyajáték, banda.

Ebben a pénzkereső kártyajátékban versenyeznie kell, hogy a kapott négy kártya közül a legnagyobb számot rendezze a legnagyobb értékkel 99 vagy Qiu Qiu.

Akkor hogyan szerezhet pénzt ebből a játékból? Kiderült, hogy ebben az online kártyajátékban megszerzett pontokat készpénzre vagy hitelre cserélheti. Könnyű, igaz?

RészletDomino QiuQiu: Domino 99
FejlesztőSurge Cell
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret33 MB
Letöltés1.000.000 és több
MűfajKártya
Értékelés3.9/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Domino QiuQiu: Domino 99-t az alábbi linken keresztül:

Töltse le a TopFun kaszinó játékokat

Nos, van néhány pénzkereső játékok 2021 növelni a zsebpénzt, vagy akár az állandó munkád is lehet, banda.

Igen, légy óvatos, ha pénzt ígérő játékokat választasz, huh! Ennek oka az, hogy van egy csalási mód is, amely használja, tudja.

Szeretne egy képes laptopot feladatokhoz, játékhoz és munkához? Nézze meg az alábbi videót!

Ne felejtsd el megírni véleményedet az alábbi megjegyzés oszlopban, és találkozunk a következő JalanTikus.com cikkben, OK!

Olvassa el a cikkeket is Pénz vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found