Az 5 legjobb koreai zombi film, amelyek a legizgalmasabbak és izgatják Önt!

A legjobb koreai zombi film thriller referenciákat keresi? Próbáld meg megnézni a legújabb koreai zombi-filmeket, amelyeket alább ajánlunk!

A zombikról szóló filmek valóban idegessé és izgatottá varázsolhatnak minket a film elejétől a végéig. Van egy félelmetes árnyalat a zombik hátborzongató megjelenése, az akció üldözés miatti izgalom miatt; mindig még kíváncsibbá teszi a közönséget.

Tudta, hogy a koreai zombi filmek nem kevésbé klasszok, mint a romantikus drámák? A Korea által készített zombi filmek nem kevésbé feszültek, mint a hollywoodi zombi filmek.

Tehát, ha jelenleg a legjobb koreai zombi film referenciákat keresi, próbálja meg megnézni az ApkVenue legújabb koreai zombi film ajánlásait!

A legjobb koreai zombi film, amelyet meg kell nézned

Mint általában a zombi filmeket nézi, érezni fogja a feszültséget, amikor a szereplőket a zombik támadása közepette túléli. A következő 5 koreai film a zombik témájával amelyet meg kell nézned!

1. Vonat Busanba (2016)

Ez a koreai zombi film azzal kezdődik Seok Woo (Gong Yoo) aki meghívja a fiát Soo An (Kim Su An) metróval ment Busanba.

Azonban váratlanul útközben a túlélésért kellett küzdenie, miután a vonat utasainak többsége zombivá vált. A helyzet még bonyolultabbá válik, amikor a vonat nem állhat meg, mert az egész ország már tele van zombikkal.

Busanig tartó vonat Állítólag ez a legjobb koreai zombi film szokatlan sztorija miatt, amely miatt ennek a filmnek más oldala van, mint a többi zombi filmnek.

Élő2016
RendezőSang-ho Yeon
ÖntvényGong Yoo, Jung Yu-mi, Ma Dong-seok, Choi Woo-sik
MűfajAkció, horror, thriller
Értékelés7,5 / 10 (IMDb)

2. Királyság (2019)

A mozikban sugárzó Busan vonatától eltérően Királyság valójában nem játékfilm, hanem egy sorozat, amelyet a Netflix mutat be. Ez a sorozat a Joseon-dinasztia zombikkal foglalkozik.

Annak ellenére, hogy a zombi karaktert ellenségnek veszi, ami megijeszti a közönséget, ez a sorozat egy egészen egyedi fantasy témát is hordoz. Sok ősi királyság volt, amely számos egyedi problémával szembesült a királyi családoktól kezdve a nagy háborúkig.

Ez a koreai zombifilm egy elnevezett koronaherceg történetét meséli el Lee Chang akit hazaárulással vádoltak, miután a király beteg volt. Maga a király halálos endémiás megbetegedést kapott és zombivá vált a kezelése során. Egészen addig, amíg pestis nem lett belőle.

A kialakult zombi-járványt politikai haszonszerzésre használta fel a család Cho, királyi áruló. Ha érdekelnek olyan történelmi szépirodalmi filmek, amelyeket zombikról szóló horrordrámákba burkoltak, ezt a Királyság-filmet nagyon érdekes követni.

Élő2016
RendezőSeong-hun Kim, In-je Park
ÖntvényJi-hoon Ju, Doona Bae, Kim Sungkyu, Hye-jun Kim, Suk-ho Jun
MűfajAkció, dráma, horror
Értékelés8,3 / 10 (IMDb)

3. Zombi iskola (2014)

Ezt a koreai zombifilmet egy igazi, 2010-ben Dél-Koreában történt eset ihlette az állatállomány vírusával kapcsolatban. Kezdve egy vírussal fertőzött disznóból, majd az iskola tanárát megharapva, hogy zombi legyen. Ezután a zombipestis elterjedt az iskolában.

Annak ellenére, hogy a zombi történet pusztán fikció, ki gondolta volna, hogy ez a film egy igaz történeten alapszik. Abban az időben több ezer állat fertőzött furcsa pestissel. Mivel igaz történeten alapszik, a koreai zombi film címmel Zombi Iskola ezt is nagyon feszült és izgalmas nézni.

Élő2014
RendezőKim Seok-Jung
ÖntvényEun-Seol Ha, Min Ji, Kyeong-ryong Kim
MűfajHorror, Thriller
Értékelés5.1 / 10 (IMDb)

4. Mad Sad Bad (2014)

Ennek a koreai zombifilmnek több külön része van a történetről. Ez a film a történet három részét tartalmazza, nevezetesen Szellem, Láttalak, és Piknik.

A Szellem részben a történet egy igaz történeten alapszik, ahol egy diákot meggyilkoltak Sinchonban. A Láttalak című részben ezúttal egy olyan jövőben játszódik a történet, ahol a zombik emberekkel élnek. A zombi azonban itt rabszolgaként viselkedik.

Míg az utolsó részben a Piknik egy nevű kislányról mesél Soo Min aki autista édesanyjával és testvéreivel él. Ideges, egyik nap egyedül ment az erdőbe. Amikor azonban odaért, szörnyű dolgokkal szembesült.

Ahogy a cím is sugallja, film Mad Sad Bad ezt meg kell néznie az egyedi történet miatt. Garantáltan feszültnek, meghatottnak és vidámnak érzi magát a film nézésekor.

Élő2014
RendezőHong Young-geun, Jang Yun-jeong
ÖntvényBae Ji-hun, Bae Yong-geun, Ha Eun-jung
MűfajVígjáték, Horror
Értékelés6,0 / 10 (IMDb)

5. A szomszéd zombi (2010)

A szomszéd zombi egy vírus okozta zombipestiről mesél. Attól tartva, hogy a járvány szélesebb körben elterjed, a kormány végül úgy döntött, hogy megöl mindenkit, akinek vírusa van.

Más filmekben a zombik általában szabadon barangolhatnak, de ez különbözik a filmben szereplő zombiktól. A zombi vírus által érintett embereket a kormánynak meg kell semmisítenie. Még inkább, ha a zombi sláger a saját családja. Szomorú, igaz?

Ezenkívül a filmben bemutatott vígjáték-nüanszok vicces és vidám hangulatot nyújtanak a zombikkal szembeni feszültség közepette. Meg kell nézned a Neighbor Zombie filmet az egyedi és vidám történet miatt.

Élő2010
RendezőHong Young-geun, Jang Yun-jeong
ÖntvényBae Ji-hun, Bae Yong-geun, Ha Eun-jung
MűfajVígjáték, Horror
Értékelés5,0 / 10 (IMDb)

Tehát ez az öt legjobb és legújabb koreai zombifilm, amelyet meg kell nézned. Melyik filmeket nézted? A fenti koreai zombi filmek minden bizonnyal feszülté és izgatottá teszik az egész filmet.

A fenti öt film közül melyik a kedvenced? Írja meg észrevételét a megjegyzések oszlopba, igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found