a cashback nem kedvezmény, tudod! ez a különbség, amit tudnia kell!

Zavart a különbség a diszkont és a cashback promók között? Az alábbiakban az ApkVenue vitatja a cashback és a kedvezmények különbségét.

Mostanában tetszik zavart vagy nem, különféle promóciókkal, amelyek sokféleséget kapnak Fintech vagy kereskedő? Kíváncsi nem igazán jövedelmezőbb pénzvisszafizetés vagy kedvezmény?

Nos, azoknak, akik ezen kíváncsiak, az ApkVenue válaszol, tudod!

Miután elolvasta ezt a Jaka cikket, többé nem fog összezavarodni, ha meg tudja különböztetni pénzvisszafizetés és kedvezmények.

Nézzük meg az ApkVenue következő magyarázatát, nézzük!

Mi az a kedvezményes cashback? Ugyanaz vagy más?

Különösen a közgazdaságtan világában fintech, kedvezményes feltételek és pénzvisszafizetés ez felkapottkései ez.

Ennek oka, hogy több olyan fintech cég, mint az Ovo, a Go-Pay vagy a Dana versenyez a promócióért készpénz nélküli társadalom engedmények adásával és pénzvisszafizetés.

Néhány ember számára, aki nem igazán érti, ill világi a diszkont futamidejével szemben és pénzvisszafizetés, valóban kötelező elolvasni ezt a magyarázatot.

Az ApkVenue magyarázata Nem fogom bonyolult vagy nehéz gazdasági kifejezéseket használ, igazán.

Mi az a kedvezmény?

Egyszerűen, engedmény kedvezményt jelent online és offline kereskedők biztosítják.

Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mely elemeket lehet és nem lehet diszkontálni. Bármely tétel kedvezményt kaphat.

Általában a kedvezményeket bizonyos időn belül adják vagy tartják, ez lehet 1 nap, 1 hét, 1 hónap vagy akár 1 óra.

Minden azon a bolton vagy eladótól függ, aki kedvezményt adott neked.

Például, ha elektronikus termékeket szeretne vásárolni az online vételi és eladási alkalmazások valamelyikében, ha van promóció, akkor a megadott kedvezmény százalékát mindenképpen meg kell írni.

Például szeretne vásárolni egy USB HUb-t 45 000 IDR-ért, és 53% kedvezményt kap. Ez azt jelenti, hogy csak 21 250 IDR-t kell fizetnie!

Az ApkVenue biztos abban, hogy ismernie kell a kedvezményrendszert, igaz? Könnyen érthető, igaz?

Mi az Pénzvisszafizetés?

Mi lenne pénzvisszafizetés? Ismeri ezt a kifejezést? Nem értem, mi az pénzvisszafizetés?

Pénzvisszafizetés visszatérítés (akár készpénzben, készpénzben, utalványokban, pontokban és másokban) a megvásárolt árukért.

Mint az ApkVenue említette, ha a kedvezmény közvetlen kedvezményt jelent, akkor cashback-et KELL fizetnie az árukért teljes akkor kap egy "cserét" a megvásárolt árukról.

Például a GOPAY promót tart pénzvisszafizetés 40% kedvezmény az élelmiszer-vásárlásoktól a Yoshinoyánál pénzvisszafizetés 20 000 IDR.

Nos, ha ételt vásárol a Yoshinoya-nál, 80 000 IDR teljes áron, a GOPAY megadja pénzvisszafizetés 20 000 IDR utalvány formájában.

Tehát nem fizet 60 000 Rp-t levonásért pénzvisszafizetés 20 000 IDR. Még mindig 80 000 Rp-t fizet a Yoshinoyában vásárolt ételekért.

Hogyan? magyarázza el, mi ez a magyarázat pénzvisszafizetés?

A kedvezmények és a cashback egyenlete

Általánosságban elmondható, hogy a diszkont és a cashback között számos hasonlóság van, amelyeket tudnia kell!

  • Mindkettő kedvezményt kap előre meghatározott összegben.

  • Különböző üzletekben található online és offline, beleértve az online vételi és eladási webhelyeket is e-kereskedelem.

  • Mindkettőnek van egy bizonyos ideje a promócióban. Kedvezmény és pénzvisszafizetés általában nem mindig érvényes.

A diszkont és a cashback különbsége

Ha továbbra is zavart a cashback és a kedvezmények miatt, kérjük, olvassa el az alábbi táblázat magyarázatát a kettő közötti különbségekről.

KedvezményPénzvisszafizetés
Azonnal megérezte a kedvezménytA vágás utánad adódik először teljes egészében fizessen
Mindaddig, amíg a kívánt terméket kedvezményes címkével látják el, addig kedvezményt kapBizonyos esetekben pénzvisszafizetés kötelező. Például kap egy utalványt pénzvisszafizetés az A boltban, akkor az utalványt csak az A boltban használhatja
A kedvezmény általában egy bizonyos minimális költés után érvényes. A második vásárláshoz hasonlóan 30% kedvezmény járMivel először teljes egészében ki kell fizetnie, általában időbe telik a megszerzése pénzvisszafizetés igért
A kedvezményeknek általában nagyobb, korlátozás nélküli vagy maximális kedvezmény nélküli kedvezményük van. Például 90% -os engedmény, akkor a cikket 90% -kal levonják az eredeti árbólA legtöbb pénzvisszafizetés rendelkezik egy maximális határértékkel. Például, pénzvisszafizetés 60% maximális 30 000 IDR. Ez azt jelenti, hogy akár 1 milliót is költ, pénzvisszafizetés akkor is csak 30 000 Rp-t kap
A kedvezmények mindig kedvezmények formájában történnekpénzvisszafizetés A más néven visszatérítések lehetnek különböző formák, például utalványok, pontok, vagy más formák, például hüvelyesek. Ez a vállalati politikától függ pénzvisszafizetés

Még mindig zavart nem, srácok, a cashback és a diszkont közötti különbség? Valóban, a kettő közötti különbség vékony alias nem nagyon különbözik.

De nem rossz tudni, hogy mi a különbség a kedvelt promók között újra és újra átadni a közösségi médiában?

Ez az ApkVenue beszélgetése a cashback és a kedvezmények különbségeiről, amelyeket eddig hallott és látott.

én csináltam nem ismét zavart, most mi a különbség? Te vagy a diszkont csapat vagy pénzvisszafizetés itt?

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Fintech vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found