Az Opera Max Android rendszeren történő használatának 4 előnye

Az Opera Max androidos használatának 4 előnye mind az internethez vagy az adatkvótához kapcsolódik. Minél hatékonyabb a felhasznált adat, annál hosszabb ideig használhatja az internetet.

Opera Max egy olyan alkalmazás, amelyet az Opera Software hozott létre, az adatkvóta mentésének funkciójával, amelyet böngészéskor vagy más, internetkapcsolatot használó dolgok elvégzéséhez használnak. Ha be van kapcsolva Opera Mini, a felhasználók érezni fogják a böngészés során használt hatékony internetes adatkapcsolatot. Tehát az Opera Max-en ezúttal a felhasználók gazdaságosnak érzik majd az internetes adatokat bármilyen alkalmazás használatakor. Az Opera Max nem csak mobiladatokat takarít meg, hanem a WiFi-n is. Íme néhány előny az Opera Max Android rendszeren történő használatáról.

  • Opera Max Android-frissítés, most mentse el a kvótát, amikor a YouTube-ot nézi
  • Mobiladatok mentése vs WiFi kvóta Ala Opera Max

4 Az Opera Max használatának előnyei Androidon

1. Mentse el a mobiladatokat és a WiFi kvótát

Ez a funkció, amelyet mindenképpen figyelembe vettek, és amely az Opera Max előnye, sokak számára letöltötték az Opera Max alkalmazást. A menthető mobil adat- és WiFi-kvóta elérheti a 30–50% -ot. Képzelje el, ha 1 nap alatt felhasznált 1 GB kvótát, akkor akár 300 MB-ot is megtakaríthat, sőt 500 MB-ot is megtakaríthat.

2. VPN

Az Opera Max VPN-je közvetlenül csatlakozik az alkalmazáshoz. Tehát, amikor az Opera Max segítségével több letiltott webhelyet hoz létre Indonéziában, az Opera Mini aktiválásával elérheti őket.

3. Blokkolja az internetkapcsolatot titokban használó alkalmazásokat

Tapasztalta már, hogy az internetes kvótája hirtelen elfogy, annak ellenére, hogy nem különféle dolgokra használják fel? Most az Opera Max használatával kikapcsolhatja ezeket az alkalmazásokat az Opera Max használatával.

4. Nézd meg a YouTube-ot és a Netflix-et

Youtube a Netflix pedig video szolgáltatás folyam amely ma népszerű. De érte folyam a videókhoz természetesen nagy kvóta szükséges. Az Opera Max használatával minimalizálhatja az internetes kvóta felhasználását. Élvezze a YouTube-videókat anélkül, hogy aggódna a kvóta lemerülése miatt.

A következtetés a használat 4 előnye Opera Max Androidon minden az internethez vagy az adatkvótához kapcsolódik. Minél hatékonyabb a felhasznált adat, annál hosszabb ideig használhatja az internetet. Ha más előnyei vannak az Opera Max használatakor, kérjük, tegye meg észrevételeit alább.

Opera szoftver Böngészőalkalmazások letöltése

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found