hogyan lehet szuper varázslatos ládát szerezni az összecsapás királynőjében

Ebből az alkalomból Jalan Tikus megosztja, hogyan lehet egy szuper varázsládát szerezni a Clash Royale-ban, amely ingyenesnek bizonyult hatékonynak. Nézze meg az értékeléseket ..

Clash Royale egy nagyon népszerű mobil játék, a felhasználók száma napról napra növekszik, így a Clash Royale a Top Download címkével ellátott játékok közé tartozik. Google Play Áruház vagy mindegy Alkalmazásbolt.

A Clash Royale játékosai számára természetesen a mellkas nevű dolog (Mellkas) nagyon akarták a játékosok. Eddig van 7 típusú mellkas vagyis a Clash Royale-ban van, vagyis Ingyenes mellkas, Korona mellkas, Ezüst láda, Arany mellkas, Óriás mellkas, Varázslatos mellkas, és Szuper varázslatos mellkas.

  • Hogyan szerezhetünk ingyen 1200 drágakövet a Clash Royale-ban
  • Hogyan lehet megnyerni a Battle Clash Royale-t epikus kártyák nélkül

A hét mellkas közül Mellkas amely az összes mellkas közül a legjobb kártyával rendelkezik, a szuper varázsláda 360 kártya benne. Legalább megkapja 12 Epic kártya és 72 Ritka kártya ban ben Szuper varázslatos mellkas ez. Remek, igaz?

Hogyan lehet szuper varázsládát szerezni a Clash Royale-ban

Íme néhány tipp, amellyel könnyedén és gyorsan beszerezheti a szuper varázsládát, és természetesen egy fillér sem kell.

1. Nyerjen 5 egymást követő csatát (Streak Win)

Nehéz. De nyeréssel csata Ötször egymás után, akkor az esély, hogy kapsz Szuper varázslatos mellkas A Clash Royale minden bizonnyal növekszik, soha ne féljen kísérletezni Battle Deck te, mert természetesen az ellenségekkel, akikkel szembe kell nézned, különböző támadási stílusok vannak.

2. Minél többet szerezz 3 koronát a Battle Arénában

Szupercella nagyon értékelem azokat a játékosokat, akik elpusztíthatnak Király torony ellenfelet és szerezz 3 koronát a Battle Arénában. Így a szuper mágikus láda megszerzésének esélye széles körű lesz. Ennek ellenére lehetséges, hogy az 1 koronát kapó játékosok megszerezhetik Szuper varázslatos mellkas, de nagyon ritka lesz.

3. Győződjön meg arról, hogy a Szabad Mellkas és a Korona Mellkas "Next in:" állapotban vannak.

A következő feltételek egyike az ürítés rések tovább Ingyenes mellkas és Korona mellkas. Ez a módszer hívogatónak bizonyulhat Szuper varázslatos mellkas gyorsabban, mint máskor.

4. Próbáljon kincsesládákat vásárolni

Nem kötelező, de olyankor, hogy ilyet vásárol Kincsesládák természetesen létező Szupercella jobban értékelni fogja, ha hajlandó pénzt költeni. Így a Supercell nem fog habozni adni Szuper varázslatos mellkas neked.

5. A lehető legnagyobb mértékben kerülje a hirtelen halált

Annak ellenére, hogy menőnek tűnik, de Hirtelen halál erősen nem ajánlott, ha szeretne Szuper varázslatos mellkas gyorsan. Jó lenne befejezni csata mielőtt a normál idő lejár, hozzáadott értéket kap, ha 3 koronát kap.

6. Teljesítsd az eredményeket

Clash Royale rengeteg Eredményekkel rendelkezik, amelyeket teljesíthet. Ha sikeresen teljesíted az összes létező teljesítményt, akkor nemcsak drágaköveket kapsz, hanem akár is Szuper varázslatos mellkas.

7. Ne fukarkodj az adományokkal kapcsolatban

Ne vedd természetesnek Adomány, mert az adományozás fontos dolog, ha csatlakoztál egy klánhoz a Clash Royale-ban. Az adományozás fontos tényező az Ön számára a szuper varázsláda megszerzésében. Töltse le a Supercell stratégiai játékát

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found