7 ajánlás a legjobb nézhető életrajzi filmekhez, inspiráló!

Olyan életrajzi műfajú filmet szeretne nézni, amely nem kevésbé izgalmas? Itt az ApkVenue ad néhány ajánlást a legjobb életrajzi filmekhez, amelyek lehetnek opciók, bandák.

Nem csak horror vagy dráma műfaji filmek, amelyek sok rajongóval rendelkeznek, filmek egy karakter élettörténetéről vagy arról, amit általában név szerint ismerünk életrajzi film az emberek nem kevésbé keresettek, tudod, banda.

Általában azok a szereplők, akiknek történeteiből életrajzi filmeket készítenek, olyanok, akiknek inspiráló történeteik vannak, a közvélemény széles körben ismeri őket vagy nagy befolyással bírnak.

Nos, azok számára, akik a legjobb életrajzi vagy életrajzi filmet keresik, ebben a cikkben az ApkVenue néhány ajánlást ad, banda.

A legjobb életrajzi film

A nem kevésbé érdekes és izgalmas történetet kínálva itt talál néhány ajánlást a legjobb életrajzi filmekhez, amelyek lehetőséget kínálhatnak a nézésre.

1. Bohém rapszódia (2018)

A film címéből talán néhányan már tudják, ki volt az a karakter, aki inspirálta ezt a filmet.

Igaz történeteken, filmeken alapuló hollywoodi filmek közé tartozik bohém Rapszódia az egyik legendás brit együttes, a Queen utazásának portréjáról mesél.

Ez a film nemcsak a Queen együttes utazásának történetét mutatja be, hanem az énekes, Freddie Mercury, mint energikus figura történetét is, de később AIDS-ben meghalt.

Információbohém Rapszódia
Vélemények (véleményezők száma)8.0 (379,540)
Időtartam2 óra 14 perc
MűfajÉletrajz


Zene

Kiadási dátum2018. november 2
RendezőBryan Singer
JátékosRami Malek


Gwilym Lee

2. Az utánzás játék (2014)

Az Alan Turing nevű brit matematikai géniusz igazi élettörténete ihlette Az utánzás játék egy történelmi dráma életrajzi film, amelyet 2014-ben adtak ki.

Ez a film maga mesél Alan Turing (Benedict Cumberbatch), a Cambridge-i Egyetem végzőse, aki szenvedélyesen törte a titkos kódokat.

1941 körül, amikor kitört a második világháború, Turing titkos küldetésbe kezdett, hogy dekódolja a német Enigma üzenetgépet.

Magát az Enigma gépet kódolt üzenetek küldésére használták a náci katonák számára, akik abban az időben Nagy-Britannia fő ellenségei voltak.

De sajnos az üzenetgép kód kombinációja minden nap változik, így lehetetlen emberi sebességgel megtenni.

Ezért jött elő Turing egy olyan gép létrehozásának ötletével, amely képes feltörni az Enigma kódot, amely a mai széles körben alkalmazott számítástechnika előfutára.

InformációAz utánzás játék
Vélemények (véleményezők száma)8.0 (630,421)
Időtartam1 óra 54 perc
MűfajÉletrajz


Krimi

Kiadási dátum2014. december 25
RendezőMorten Tyldum
JátékosBenedict Cumberbatch


Matthew Goode

3. A Wall Street farkasa (2013)

Megjelent 2013-ban, A Fal üdvözlet farkasa egy amerikai bűnügyi vígjáték életrajzi film, amely Jordan Belfort azonos című könyvén alapul.

A hollywoodi színészek és színésznők főszereplésével készült film az élet történetét meséli el Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), egy sikeres volt tőzsdeügynök, akinek beceneve A Wall Street farkasa.

Azonban az 1987-ben bekövetkezett Wall Street-i válság miatt Jordan végül a penny részvények üzletében dolgozott, és találkozott Donnie Azof (Jonah Hill), új barátja.

Donnie-vel együtt Jordan alapított egy csaló brókercéget Startton Oakmont néven, és egy részvény tranzakciós jutaléknak köszönhetően meggazdagodott.

InformációAz utánzás játék
Vélemények (véleményezők száma)8.2 (1,057,595)
Időtartam3 óra
MűfajÉletrajz


Dráma

Kiadási dátum2013. december 25
RendezőMartin Scorsese
JátékosLeonardo DiCaprio


Margot Robbie

4. Minden elmélete (2014)

Érdekel a híres fizikus, Stephen Hawking élettörténete felől? Akkor filmezz Minden elmélete ezt valóban kötelező nézni, bandázni!

Ez a film világosan ábrázolja Hawking életének történetét kezdetektől fogva az egyetemen, míg végül elképesztően elképesztő elméleteket tudott létrehozni.

Nem csak ez a film Hawking savas kapcsolatáról egy elnevezett nővel is mesél Jane Wilde (Felicity Jones) és hogyan romlott lassan az egészsége.

Című filmet adaptálják Utazás a végtelenségig: Életem Istvánnal Jane Wilde Hawking munkája a piacon is keresett, és az IMDb oldalon 7,7-es minősítést kap.

InformációMinden elmélete
Vélemények (véleményezők száma)7.7 (367,479)
Időtartam2 óra 3 perc
MűfajÉletrajz


Románc

Kiadási dátum2014. november 26
RendezőJames Marsh
JátékosEddie Redmayne


Tom Prior

5. A közösségi hálózat (2010)

Mielőtt a Facebook közösségi média népszerűségre tett szert, mint ma, természetesen volt egy nagyszerű alak, Mark Zuckerberg, aki ennek a technológiai cégnek, a bandának az alkotója és vezérigazgatója volt.

Film A közösségi háló maga mesél a küzdelemről Mark Zuckerberg (Jesse Elsenberg), a Harvard Egyetem hallgatója, akinek végül sikerült létrehoznia a Facebookot.

Az a fáradozás, amelyet Zuckerberg a Facebook létrehozása érdekében tett, természetesen nem könnyű. Valójában azzal is vádolták, hogy ellopta barátja ötletét, amikor ezt a közösségi oldalt létrehozta.

InformációA közösségi háló
Vélemények (véleményezők száma)7.7 (575,857)
Időtartam2 óra
MűfajÉletrajz


Dráma

Kiadási dátum2010. október 1
RendezőDavid Fincher
JátékosJesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake

6. 12 éves rabszolga (2013)

12 év rabszolgaság az egyik legjobb életrajzi film, amelyet Salomon Northup hasonló címû regényébõl adaptáltak, majd 2013-ban jelentek meg.

Maga ez a film szomorú történetet mesél el Salamon Northup (Chiwetel Ejiofor), fekete embereket, akiket fehér emberek tettek rabszolgává.

Salamon fekete férfi volt, aki szabad volt és iskolázott, de rabszolgaként becsapták és eladták New Orleans területén.

Salamonnak keserű életet kellett élnie, ahol tizenkét évig egy Louisiana állam ültetvényén dolgozott, mielőtt szabadon bocsátották volna.

Információ12 év rabszolgaság
Vélemények (véleményezők száma)8.1 (586,434)
Időtartam2 óra 14 perc
MűfajÉletrajz


Történelem

Kiadási dátum2013. november 8
RendezőSteve McQueen
JátékosChiwetel Ejiofor


Michael Fassbender

7. Az érinthetetlenek (2011)

A Jaka legjobb életrajzi filmjének utolsó ajánlása az Életrevalók, banda.

Maga az Érinthetetlenek a második legsikeresebb vígjáték és dráma műfaj Franciaországban, amelyet 2011 novemberében mutattak be.

Ez a film kb Phillipe (Fran ois Cluzet), egy gazdag üzletember, akinek egész teste megbénul, így nem tud mozogni.

Másrészről, Driss (Omar Sy) fekete emberek, akiknek nincs kedvük dolgozni, de folyamatosan próbálnak jóléti juttatásokat kapni a munkanélküliek számára.

Driss, aki azt reméli, hogy egy állásinterjún elutasítják a juttatás megszerzése érdekében, valójában munkát kap és dajkaként dolgozik Phillipe-től.

Idővel Driss jelenléte Phillipe életében valójában színesebbé tette életüket.

InformációÉletrevalók
Vélemények (véleményezők száma)8.5 (690,530)
Időtartam1 óra 52 perc
MűfajÉletrajz


Komédia

Kiadási dátum2011. november 2
RendezőOlivier Nakache


ric Toledano

JátékosFran ois Cluzet


Anne Le Ny

Nos, ezek voltak a legjobb életrajzi filmajánlások, amelyek lehetőséget kínálhatnak arra, hogy szabadidejében megnézhesse, banda.

A fenti filmek igazi történeteket mutatnak be, amelyek nem kevésbé érdekesek, mint a többi filmfaj, és azok számára, akik szeretnek filmet nézni.

Olvassa el a cikkeket is Legjobb film vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found