hogyan lehet a legkönnyebben a dal állapotát létrehozni a WhatsApp-on

Szeretné tudni, hogyan állíthatja be az aktuális dal állapotát a Whatsapp Story-ban? Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését, igen!

Feature népszerűség sztori amelyet először a Snapchat hozott létre, mára szinte az összes legjobb csevegőalkalmazásba és a közösségi médiába behatolt, beleértve a státusszal rendelkező WhatsApp-ot is.

Az állapotról szólva ezúttal az ApkVenue ad tippeket, hogyan hogyan lehet zenei státuszú dalokat készíteni a WhatsApp-on. Tehát nem csak Instagram csak az tudja megtenni, de a WhatsApp is. Hogyan csinálod? Itt az áttekintés!

Hogyan készítsünk dalállapotot a WhatsApp-on

Az emberek különféle módszerekkel fejezik ki érzelmeiket és érzéseiket állapotuk révén a közösségi médiában. Néhányan használják a legjobb életmotivációs szavak, néhányan használják vicces és vidám képek gyűjteménye.

Most van még egy módszer, amelyet egyre újabban alkalmaznak, nevezetesen azáltal, hogy a zenét vagy a dalokat más státuszba helyezik összefüggő valóban a jelenlegi állapottal.

Azoknak, akik tudni akarják hogyan lehet dal vagy zene állapotot elérni a WA Story-ban, Az ApkVenue egyértelmű és tömör irányelveket fog adni. Maradjon velünk Jaka alábbi véleményén!

Hogyan készítsünk dalállapotot a WhatsApp alkalmazás nélkül

Gyakran látnia kell, vagy akár készítenie kell sztori mind az Instagram-on, mind a WhatsApp-on, amely olyan fotókat vagy videókat tartalmaz, amelyekben dalrészletek találhatók.

Általában az ilyen tartalmat további alkalmazásokkal hozzák létre, mint például a Kinemaster, az Inshot, a Screen Recorder és hasonlók. De tudtad, hogy a tartalom közvetlenül is elkészíthető alkalmazás nélkül, tudod!

Igen! A WhatsApp-on zenei státuszt állíthat be anélkül, hogy további alkalmazásokat kellene használnia, más néven támogatókat. Önnek sem kell egymás után gyökereznie root alkalmazás okostelefonján, tényleg.

Mindössze annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi lépéseket. Figyeljen egyesével, igen!

1. lépés: Először nyissa meg azt a fájlt, alkalmazást vagy zenei streaming szolgáltatást, amelyet általában a kedvenc dalai hallgatására használ. Ebben a példában az ApkVenue az Android egyik legjobb zenei streaming alkalmazását használja.

2. lépés: Vissza a kezdőképernyő de ne kapcsolja ki a használt alkalmazásban lejátszott zenét. Tartsa tovább a zenét háttér. Először azonban meg kell nyomnia szünet a zenén vagy a dalon.

3. lépés: Lépjen be a WhatsApp alkalmazásba, majd válassza a fület Állapot és válaszd A státuszom hogy elkezdjen zenei tartalmat létrehozni. A felvétel megkezdése előtt nyissa meg újra a futó alkalmazást háttér.

4. lépés: Lejátszás a dal, ami előtted volt szünet, majd térjen vissza a WhatsApp alkalmazáshoz és felvétel megkezdése A kívánt állapot.

- 5. lépés: A lejátszott dal automatikusan rögzítésre kerül az általad készített Status videóban. Hozzáadhatja felirat továbbá szűrő akkor a videóban feltöltés az Állapotba a tiéd.

TARAA! A zenei állapotát feltöltöttük, és könnyedén elkészíthette azt további alkalmazások segítsége nélkül.

Így tehetjük meg dal vagy zene állapotát a WA Story alkalmazás nélkül. Különleges trükk kell hozzá. De a fenti módszer garantáltan 100% -ban hatékony, banda!

Hogyan készítsünk dalállapotot a WhatsApp alkalmazással

A fenti módszer valójában nagyon egyszerű. Ennek ellenére talán vannak olyanok, akik nem szeretik ezt a módszert, és a teljességet választják a legjobb videoszerkesztő alkalmazások sorozatának felhasználásával.

Ezért, miután tudta, hogyan kell egy dalt vagy zenei státuszt létrehozni a WA Story alkalmazás nélkül, az ApkVenue megmondja, hogy miként állíthat be dalállapotot a WhatsApp alkalmazással.

Itt az ApkVenue az Inshot alkalmazást fogja használni, mert meglehetősen praktikus és egyszerűen kezelhető. Kíváncsi vagy? Itt az áttekintés!

1. lépés: Töltse le és telepítse az alkalmazást Inshot amely a Google Playen található. Nos, ahelyett, hogy bonyolult lenne, az ApkVenue az alábbiakban felsorolta az alkalmazást. Kérjük, töltse le!

Apps Videók és hangok InShot Inc. LETÖLTÉS

2. lépés: Ha igen, kérjük, írja be, majd érintse meg a gombot Videó. Válassza ki azt a fotót vagy videót, amelyről történetet szeretne készíteni.

3. lépés: Ezt követően érintse meg a gombot Zene hogy kiválassza a használni kívánt dalt.

4. lépés: Válassza ki azokat a műsorszámokat vagy dalokat, amelyeket zenének választana a történetében. Használhatja saját zenéjét is, tudja!

Ha igen, koppintson a pipára, majd a elemre Mentés a jobb felső sarokban.

- 5. lépés: Kérjük, írja be a WA-történetbe készített videót.

Kész! A WA státuszodban most már zene vagy dal található. Nagyon könnyű, igaz?

Ez egy egyszerű módja annak, hogy a dal zenei állapotát a WhatsApp-on további alkalmazások segítségével vagy anélkül hozza létre. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found