izgalmas! Íme 12 régi iskola játék, amelyet Android telefonon lehet játszani

Hiányzik a régi iskolai játék a barátaiddal, amikor általános iskolás voltál? Gyerünk, érezz nosztalgiát egy sor régi iskola játékkal, amelyeket Android telefonokon lehet játszani!

Szereted a régi iskolai játékokat a konzolodon vagy a mobiltelefonodon általános iskolás korodban, vagy sem? Kiderült, hogy van néhány régi iskolai játék, amelyet játszanak.remake ismét, hogy Android-okostelefonon is lejátszható legyen.

Mik a régi Android játékok?

Miután korábban JalanTikus cikkeket mutatott be 5 Ez az alkalmazás nosztalgikussá teheti Önt az Old School Gadgetek iránt! nosztalgiába ragadt mint Raisa.

A klassz dolog az, hogy JalanTikus is szeret téged link töltse le ezt a régi iskola, klassz és egyedi játékot! Gyere, nézd meg közvetlenül!

Ősi játékok, amelyeket Android telefonokon játszhat

1. TETRIS Flash

Nos, ismeri a legendás játékot a gimbot-korszakból? TETRIS Blitz Minden új funkcióval, lenyűgöző látványvilággal és innovatív kezelőszervekkel érkezik, ez egy érintés a játékhoz kirakós játék világhírű, amivel rendelkeznie kell.

Tapasztalja meg a robbanó hatást és szerezzen kettős pontokat, amikor elindítja a módot Örület nehéz kihívást jelenteni számodra.

Töltsön le szórakoztató, régi iskolai és egyedi Android-játékokat a JalanTikus oldalról:

LETÖLTÉS Logikai Játékok

2. Tamagotchi L.I.F.E

Tamagotchi L.I.F.E olyan állatok felnevelésének szimulációja, amelyek képesek lennének bumm a 2000-es években. Ez a játék megköveteli, hogy vigyázzunk egy virtuális állatra a tojástól a felnőtté válásig.

A különbség a régi tamagotchi-val, meg kell vigyáznia a virtuális állatokra az okostelefonján. Több móka igaz?

Töltsön le szórakoztató, régi iskolai és egyedi Android-játékokat itt:

Namco Bandai stratégiai játékok LETÖLTÉS

3. Visszaverő eredeti

Játszma, meccs Bounce Original 10 szintet kínál, és csak annyit kell tennie, hogy összegyűjti a lehető legtöbb gyűrűt a játékban, és megtalálja az ajtót, hogy feljusson a következő szintre. Szinte ugyanaz, mint először a Nokia 3310 klasszikus játékai.

Az egyetlen különbség rajta van vezérlőannak ami érintőkijelző Android. Te tudsz olvasni bemutató játssza le a Legendás játék elindítása című cikkben Android okostelefonon.

Töltse le a játékot csak a JalanTikus oldalra:

Games Arcade 35cm Games LETÖLTÉS

4. Pac-Man + versenyek

Pac-Man + versenyek most szabadon játszhat. A hordozással felület Klasszikus játékterem, az alkalmazás új versenyeket tartalmaz frissített labirintusokkal, pontszám-alapú teljesítményszorzókkal, tízszer annyi bónusszal, mint a Pac-Man Classic, és még sok minden mást változtatás nélkül. játékmenet klasszikus.

Töltse le a régi iskolai Android-játékokat itt:

Arcade játékok letöltése

5. Kígyó visszatekerése

Biztosan tud erről a játékról és arról, hogyan kell játszani. Igen, igen, ezt a legendás Snake játékot biztosan egy régi Nokia mobiltelefonon játszotta. Akik játszanak, azoknak is érezniük kell Villan vissza a játékban Kígyó visszatekerés. Keresse meg az egyediséget és a kihívásokat egy olyan pont megtalálásában vagy megközelítésében, amelyet általában ételnek nevez.

Töltse le a régi iskola játékát itt:

Formula Design szimulációs játékok LETÖLTÉS

6. Kígyók és létrák királya

Kígyók és létrák királya egy stratégiai játék, amelyet biztosan játszottál. Olyan játékok, amelyekhez szerencsére van szükség, két kockával az 1. helyre csúszva.

2P, 3P, 4P játékmódban játszhat offline továbbá online a barátaiddal.

Kérjük, töltse le az Android játékot innen:

Töltse le a Mobirix kirakós játékokat

7. Contra: Evolúció

Contra: Evolúció az első Contra hivatalos játék a Google Play számára. Sokféle lövöldözéssel és lövöldözős akcióval játékmenet a 80-as évektől a 21. századi játékgrafikákkal és vezérlőkkel támogatott.

Bill Rizer és Lance Bean visszatérnek az idegenekkel szemben Dél-Amerika dzsungelében. Tud túlélni az egyik játékban akció minden idők legnehezebbje?

Töltse le a régi iskolai játékokat itt:

PunchBox Studios kalandjátékok LETÖLTÉS

8. Marine világa

Marine világa egy játék felület 2D Mario Bross története ihlette. Ki ne ismerné a Super Mario-t? Nos, a Marine világában a játékosok irányítják a „tengerészgyalogosokat”, egy kis tengerészt, akinek három csapdákkal és ellenségekkel teli világon kell átmennie.

Nagyon könnyű irányítani a Marine's World főszereplőjét. A képernyő bal oldalán található virtuális játékbot segítségével irányíthatja mozgásait, míg a jobb oldali két gombbal ugorhat és dobhat golyókat.

Érezd az izgalmat, és töltsd le az Android játékot itt:

Tavaszi Fesztiválok Kalandjátékok LETÖLTÉS

9. Digimon Hősök!

A 90-es években élők közül bizonyára ismerik a híres rajzfilmet, a Digimont. Digimon Hősök játék meccsenként 3 Card Battle kalandos szereplés öntsd az összes csillagot Digimon több mint 1000 kedvenc Digimon karakteredből. Csak próbálja ki a szórakozást azonnal.

Töltse le az Android játékot innen:

Namco Bandai kártyajátékok LETÖLTÉS

10. Grand Theft Auto: San Andreas

Ki ne ismerné a GTA játékot? Android népszerű játékok, nevezetesen Grand Theft Auto: San Andreas ez nem sokban különbözik a többi GTA-tól, csak a sztoriban különbözik.

Azok a játékok, amelyek mind csodálatos grafikával, mind hűvös textúrával rendelkeznek, továbbra is a GTA San Andreas játék jellemzői.

A játék letölthető innen:

Kalandjátékok Rockstar Games LETÖLTÉS

11. Űrvédelem

Emlékezz még a játékra Űrhatás a Nokia Jadul 3310-en és hasonlókon? A jó hír az, hogy a Space Impact mostantól elérhető az Ön számára felület Android Space Defense névvel. Játszma, meccs Űrvédelem Ez nosztalgiát okoz Önnek a régi iskolai játékokkal, amelyeket általában régi Nokia telefonokon játszik.

A játékos képes szabadon mozogni vízszintesen és függőlegesen, de nem tudja növelni a sebességet automatikus görgetés képernyő funkció.

A játékot innen töltheti le:

Játékok ByQ Develop LETÖLTÉS

12. Gimbot-víz

Ez a helyi Android-játék a 90-es évekre emlékeztet minket, igaz? Lehet, hogy nektek volt olyan hobbija, hogy gyermekkorában vízi gimbott játszott, vagy csak most érezte.

Játékok készültek fejlesztő A Gamelan Jogja elégedettséget tud nyújtani azoknak a felhasználóknak, akik korábban nagyon szerették ezt a játékot. Ne feledje, játékok Gimbot-víz ehhez gyorsulásmérő érzékelőre van szükség az Android okostelefonon.

Töltsön le androidos játékokat itt:

Jogja Gamelan szimulációs játékok LETÖLTÉS

Tehát, ezek a 12 régi játékok, amelyeket Androidon játszhatsz. Véleménye szerint milyen régi, szórakoztató és egyedi Android-játékok hiányoztak JalanTikusnak? Írja meg észrevételét az alábbi megjegyzések oszlopba!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found