hogyan lehet egyszerűen lezárni a mappákat a laptopon (Windows 10)

Szeretne személyes fájlokat menteni a laptopjára? Már nincs szükség alkalmazásokra, most nagyon egyszerű a mappák zárolása egy Windows 10 laptopon!

A használt laptopot valószínűleg bárki használhatja, és le kell zárnia néhány privát mappát, amelyekhez nem férhet hozzá, igaz?

Fontos fájlokat (más néven privát fájlokat) tartalmazhat, amelyek biztosan nem mások számára érhetők el.

Ennek kijavításához kövesse az oktatóanyagot is hogyan zárolhat egy mappát egy Windows 10 laptopon alatt, hogy fájljai biztonságban legyenek és mások feltörjék. Gyere, nézd meg!

Hogyan lehet zárolni a mappát Windows 10 laptopon, egyszerű és hackelésgátló!

Az egyik legegyszerűbb lépés zárolja a mappát a laptopon különösen a Windows 10 esetében speciális szoftverek és alkalmazások segítségével.

A rejtett álnevek láthatatlanná tétele helyett a mappák lezárása csökkentheti mások gyanúját, amikor hozzáférnek a laptophoz.

Kíváncsi a teljes lépésekre? Először jobban olvassa el!

1. lépés - Telepítse a Folder Lock szoftvert

Először le kell töltenie és telepítenie kell egy mappalezár alkalmazást egy úgynevezett laptopra Szuper mappa szekrény, amelyet közvetlenül letölthet az alábbiakban.

Alkalmazások letöltése

2. lépés - Bejelentkezés szoftver

Ha már telepítve van, akkor csak annyit kell tennie, hogy megnyitja a szoftvert. Meg kell adnia egy jelszót, és csak annyit kell tennie, hogy beírja a "jelszót", majd válassza ki Belépés.

3. lépés - Zárolt mappa előkészítése

Ezután készítse elő azt a mappát, amelyet a Super Folder Locker segítségével lezár. Győződjön meg arról, hogy a hely mások számára is biztonságos.

A mappa zárolásának következő lépései ...

4. lépés - Válassza a Zárt mappák lehetőséget

Térjen vissza a szoftverhez, és kattintson a lezárandó feltöltési mappára. Válasszon egy mappát a laptopon, és kattintson a gombra rendben.

5. lépés - Zárja le a mappát

Miután befejezte a feltöltést, csak választania kell Zár ami a bal alsó részen van. Ezenkívül meg kell adnia egy jelszót a mappája korábbi biztonságának biztosítása érdekében.

6. lépés - Oldja fel a mappát

De ha újra meg akarja nyitni, nyissa meg a Super Folder Locker elemet, és kattintson az opcióra Kinyit lezárt mappa megnyitásához.

Milyen előnyökkel jár a mappák zárolása a laptopon?

Most már tudja, hogyan lehet egyszerűen lezárni a mappákat egy Windows 10 laptopon. És talán még mindig nem érti, milyen előnyei vannak a mappa zárolásának?

Nem csak azért, hogy a „tiltott” fájlokat mások elől elzárhassa, hanem a fontos fájlokat is, amelyek kiszolgáltatottak mások ellopására.

Kezdve az olyan fájloktól, mint önéletrajz, családi identitás, takarékkönyvek másolatai, más banki ügyekkel, amelyek nagyon kockázatosak, ha más emberek kezébe kerülnek.

A mappa zárolása egy laptopon minden bizonnyal a megfelelő megelőző lépés ennek a kockázatnak az elkerülésére!

Tehát ezek a tippek a mappák lezárásához egy laptopon, hogy megvédjék a más felelőtlen személyek helytelen használatának veszélyeitől.

Most már nyugodtabb lehet, ha értékes fájljaihoz mások nem tudnak hanyagul hozzáférni. Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Számítógép vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.