hangszóró alkalmazás, rúgja mobiltelefon hangszóróját

Azok számára, akiket aggaszt az Android hangszórók minősége, kipróbálhatja a következő hangszóró alkalmazásokat. Garantált, hogy androidos hangszórója rúg!

Néhány ember számára a zene nagyon fontos. A jó és tiszta hangminőség a fő gondjuk, ideértve az androidos telefon kiválasztását is. Többségük Android hangszóró olcsó szabványos hangminőséggel rendelkezik.

De ezúttal az ApkVenue egy trükköt akar adni az Android hangszórók hangminőségének javításához egy alkalmazás segítségével és anélkül gyökér.

Az androidos hangszórók minőségének javítása érdekében többféle lehetőség áll rendelkezésre. Az egyik az úgynevezett Android alkalmazás használata Noozxoide EIZO-rewire PRO.

A név valóban bonyolult, nem? De ez az Android alkalmazás jó, és anélkül is javíthatja az Android hangszórók minőségét gyökér. Még ez a hangszóró alkalmazás 5 millió HP-s játékra készteti Android-hangszóróit! Figyelj jól, hogyan.

Hogyan lehet annyira rúgni az Android hangszórót

1. lépés - Töltse le a Noozxoide EIZO-rewire PRO alkalmazást

 • Először töltse le az alkalmazást Noozxoide EIZO-rewire PRO lentebb telepítés androidos telefonján.

Az alábbi alkalmazást itt töltheti le

Apps Videók és hangok Töltse le a kutyákat

2. lépés - Játszd le a neked tetsző dalt

 • Játssza le a tetsző dalokat az Android-telefon zenelejátszójával.

3. lépés - Nyissa meg a Noozxoide alkalmazást

 • Ezután nyissa meg az alkalmazást Noozxoide épp most.

4. lépés - Válasszon egy lehetőséget

 • Három választási lehetőség előtt áll. Line-Out ha fejhallgatót vagy vezetékes hangszórót szeretne használni. Beépített az Android telefonokon található beépített hangszórók használatához is Vezeték nélküli ha Bluetooth-kapcsolattal rendelkező hangszórókat vagy fejhallgatót használ. Csak kattintson az egyikre.

5. lépés - Egyenként próbálkozzon a fülének megfelelő előre beállított értékkel

 • Ellenőrizze az írást Kiegyensúlyozott, természetes hangzást és prémium basszust kínál. Ezután kattintson a lehetőségekre Digitális beállítások.
 • Próbálja ki egyenként a rendelkezésre álló lehetőségeket. Válassza ki azt, amelyik a legjobban illik a füléhez.
 • Jelölje be a részt is VE-Engine (hangerőnövelő). Ezután kattintson a lehetőségekre Válassza a Hatáserősség lehetőséget.
 • Próbálja ki egyenként a rendelkezésre álló lehetőségeket. Válassza ki azt, amelyik a legjobban illik a füléhez.
 • Jelölje be a részt is Növelje a monitor méretét hozzáadott pszicho-akusztikával. Ezután kattintson a lehetőségekre Válassza a Hatáserősség lehetőséget.
 • Próbálja ki egyenként a rendelkezésre álló lehetőségeket. Válassza ki azt, amelyik a legjobban illik a füléhez.
 • Jelölje be a részt is Hozzon létre VSUR-t praktikus monitorokon és tágítsa ki a hangot. Ezután kattintson a lehetőségekre Hozza létre a szoba méretét.
 • Próbálja ki egyenként a rendelkezésre álló lehetőségeket. Válassza ki azt, amelyik a legjobban illik a füléhez.

Valójában azonban nem kell ellenőriznie a fenti lehetőségeket. Ha a fül és érzés jó vagy, minden választásnál biztosan érezni fogod a hangbeli különbséget. Csak állítsa be olyan hangszínnel, amely kényelmessé teszi hallgatását.

Így javíthatja Android hangszórójának minőségét anélkül gyökér. Ezzel az alkalmazással az Android hangszóró lesz RÚGÁS mint 5 millió mobiltelefon. Ha tudod beállítás-egy igaza van, a hang biztosan remek.

Ha további információval rendelkezik az Android mobiltelefon hangjával kapcsolatban, kérjük, írja meg véleményét az oszlopba megjegyzés ez alatt.