Ez az 5 merevlemez segíthet a saját szerver felépítésében otthon

Nos, az alábbi merevlemez-opciók közül néhány tökéletes azok számára, akik fontos fájlokat szeretnének tárolni. Nézze meg az alábbi rövid áttekintést!

Ebben a korban sok pillanat van meg akarjuk örökíteni. Bármelyik forma fotók, videók és írások. Azon kívül, hogy okostelefonon és naplóban tároljuk, a számítógépre is el kell mentenünk, mint a biztonsági mentés. Azonban milyen teljesítmény, a PC korlátozott tárolókapacitása miatt szükségünk van egy másik tárolóeszközre, nevezetesen merevlemez.

Tárhely merevlemez vagy merevlemez mondhatni elég nagy. Annak ellenére, hogy nagy, ugyanolyan, mint a tárhely még mindig attól függ a merevlemez kapacitása. Nos, néhány merevlemez-opció az alábbiakban nagyon alkalmas Ez azoknak szól, akik fontos fájlokat szeretnének menteni. Nézze meg az alábbi rövid áttekintést!

  • 15 Android-tipp, amelyet minden Android-felhasználónak ismernie kell
  • 15 módszer a lassú Android-mobiltelefonok legyőzésére, a leghatékonyabb!
  • 50+ tipp és trükk a legújabb WhatsApp 2021 funkciókhoz, ritkán ismertek!

Ez az 5 merevlemez segíthet a saját szerver létrehozásában otthon

1. Western Digital Red

Merevlemez ezt kifejezetten arra készítették NAS és játékkedvelő. Vállalat Western Digital azt mondja, hogy a merevlemezén van magas megbízhatóság tehát ennek a merevlemeznek a hibaaránya nagyon kicsi, vagyis 1,9 százalék csak. Ez a Western Digital meghajtó nagyon alkalmas, tudod otthoni szerver a házadban, amely elég tágas.

2. Toshiba MD04ABA400V

Név Toshiba a technológiai fejlődés területén már ismerős. A Toshiba azonban egy ilyen vállalat ritkán merevlemezeket gyárt. De ne tévedjen, a Toshiba által sikeresen kiadott merevlemez-termék tipikus MD04ABA400V ez nagyon jó. Érdekes módon a Toshiba MD04ABA400V rendelkezik hang forgásérzékelő amely egyedülálló maga a merevlemez számára.

3. HGST HUH728080ALE600

Gyors merevlemezre van szüksége? HGST HUH728080ALE600 szóval a válasz! Ennek a merevlemeznek van 7200 fordulat / perc sebesség. Ez a hajtás pontatlansága csak 0,2 százalék évente, ami sokkal * jobb **, mint a Western Digital merevlemezek.

Milyen előnyei vannak a HGST HUH728080ALE600-nak? Az adatok kiolvasása gyors, a tekercs is rendben van. Tehát ne csodálkozzon, ha ez a merevlemez nagyon keresett és alkalmas otthoni szerverekhez.

4. Seagate ST8000DM002

Seagate merevlemez-társaságot nem szabad kihagyni a listáról. Ennek a merevlemeznek sebessége van 7200 fordulat / perc amely jellemzőkkel van ellátva 6 GB / s SATA és 12 GB / s SAS. Egy tanulmány alapján ez a típusú Seagate merevlemez rendelkezik kudarc összegű 1,2 százalék csak. Ami azt jelenti egész jó igen az otthoni merevlemezek méretéhez.

5. Western Digital Black

Korábban arról beszéltünk Western Digital Red, nos, most a sor Western Digital Black itt. A fent leírtak szerint a Western Digital Red-et erre tervezték NAS. Ellentétben a Western Digital Black-kel, amelyet magasabb igényekre terveztek!

Igen, a merevlemez teljesítménye elmondható jobb mint a vörös típusú. Amellett, hogy bíznak benned, te is megteheted keverje össze más alkalmazásokkal. mint a videószerkesztés, szerencsejáték, és egyéb általános felhasználások. Ha Ön az a típusú ember átlagos itt ez azt jelenti, hogy nem csak sok adatot tárol, ezt a merevlemezt ajánlott igazán neked!

Ez az többféle merevlemez, amelyek segítségével otthoni szervert készíthet. A gyakran felmerülő kérdés, melyik merevlemez a legjobb? Általában minden tervezett merevlemez jó minőségű, ugyanazt a funkciót tölti be. Visszatérve azonban a felhasználóhoz. Szükség szerint állítsa be a legjobb merevlemezt igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found