7 olcsó és legjobb vezeték nélküli billentyűzet 2020, csak 200 ezer!

Olcsó vezeték nélküli billentyűzetet keres a legjobb minőséggel? Olvassa el a következő cikket, azonnal megvilágosodik!

Az idők fejlődésével a legújabb technológiák sorát hozták létre az emberi élet megkönnyítésére, különösen a kütyük területén. Az emberi élet ugyanis nem választható el a kütyüktől.

Nos, az egyik olyan eszköz, amelyet sok felhasználó keres mostanában vezeték nélküli billentyűzet. Ez a kütyü, amelynek egy másik neve, a bluetooth billentyűzet, népszerű, mert nagyon könnyen hordozható mindenhol.

Ezenkívül, mivel nem olyan kábeleket használ, mint egy mainstream billentyűzet, praktikus és tömör a használata. Vannak olyan billentyűzetmodellek is, amelyeket egyszerűen össze lehet hajtani!

A rendelkezésre álló sok lehetőség közül keresse meg olcsó vezeték nélküli billentyűzet azonban csúcsminőség tehát önmagában kihívás. Akkor milyen billentyűzetet vásárolhat perforált zsebek készítése nélkül?

A legjobb olcsó vezeték nélküli billentyűzet ajánlások

Számos típusú és típusú billentyűzet közül lehet választani. De ami a legfontosabb: a minőségnek jónak, tartósnak és olcsónak kell lennie. Az ApkVenue ajánlásokat fog adni 7 legjobb és olcsó vezeték nélküli billentyűzet ami megfelel neked!

1. Logitech K380 Bluetooth billentyűzet - Rp. 340 000, -

Fotóforrás: Tokopedia

Ez az egy szerkentyű vitathatatlanul egyszerű, további feltűnő díszek nélkül. Tehát azoknak, akik szeretnének egyedi tervezésű billentyűzet, ez a modul biztosan nem az Ön számára készült.

Jól, Logitech K380 vezeték nélküli billentyűzet Ennek szándékosan nincs külön tartó és számbillentyűzet adva, hogy ne legyen olyan nagy. Így ez a vezeték nélküli billentyűzet táskába helyezhető, és könnyen hordozható mindenhol.

Nem csak ez a billentyűzet kemény és ellenálló. Ez az egyes termékek plusz pontja Logitech mint a legjobb billentyűzet márka. Kaphat olcsó vezeték nélküli billentyűzet abban az árkategóriában van 340 ezer IDR.

2. Genius KB-8000x vezeték nélküli billentyűzet - 285 000 IDR

Fotóforrás: Genius

Az egyik legjobb vezeték nélküli billentyűzet amit kipróbálhat, az a Genius KB-8000x. Ez a modul nagy pontossággal és nagy pontosságú navigációval érkezik, köszönhetően az elsődleges 1200 DPI használatának.

Ezenkívül a billentyűzet betétjei úgy vannak kialakítva, hogy hangos billentyűzet hangja nélkül gépelhessenek. Más szavakkal, más embereket nem fog zavarni a gépelési tevékenység.

Remek dolog, hogy később kapsz egy egeret, amely egy csomag billentyűzettel. Kb. Kb 285 ezer IDR, beszerezheti ezt a legjobb minőségű olcsó vezeték nélküli billentyűzet egeret.

3. Riitek Rii i8 + vezeték nélküli mini billentyűzet - 525 000 IDR

Fotóforrás: The Streaming Blog

Ez a modul tökéletes azok számára, akik keresik mini vezeték nélküli billentyűzet. A 14,8 x 9,7 cm, majd 1,85 cm vastag és 109 gramm súlyú vezeték nélküli billentyűzet nagyon praktikus és kompakt.

Később a legjobb vezeték nélküli billentyűzetet más eszközökhöz csatlakoztathatja adapterrel Bluetooth-kapcsolaton keresztül, 2,4 GHz-es rádiófrekvencián. Ezért ez a vezeték nélküli billentyűzet alkalmas Android rendszerre.

Rendben, mikor használhatod még a billentyűzetet? Ha nem tudja, hogyan, láthatja az alábbi útmutató a PC-billentyűzet használatához.

Ez a vezeték nélküli billentyűzet távirányítóként és érintőpadként is használható. A díszítő fények még vonzóbbá teszik a dizájnt. Árkategóriával 525 ezer IDR, mindent megtehetsz ezzel a billentyűzettel!

4. Vezeték nélküli mechanikus billentyűzet Motospeed CK62 RGB - Rp. 684.000, -

Fotóforrás: Tang YouTube mester

Általában a mechanikus billentyűzetek, különösen azok, amelyek vezeték nélküli / bluetooth-ot használnak, fantasztikus árakkal bírnak. Ez ésszerű, tekintettel a prémium jellemzőire, és a felhasználók, különösen a játékosok által nagyon keresett.

Ezért amikor ezt a vezeték nélküli billentyűzetet hivatalosan kiadták, sokan vadásztak rá. A Motospeed CK62 RGB névre keresztelt vezeték nélküli mechanikus billentyűzet a legjobb műszaki adatokkal rendelkezik, megfizethető áron.

Árkategóriával 684 ezer IDR, máris beszerezhet egy menő vezeték nélküli játék billentyűzetet a legjobb és legújabb játékok. Az esztétikus kialakítás is hozzáadja a játék hangulatához, banda!

5. Logitech K270 vezeték nélküli billentyűzet - 266 500 IDR

Fotóforrás: Youtube Muhammad Ahmed

A legjobb olcsó vezeték nélküli billentyűzet ajánlásért a Logitech a K270 sorozattal. Ez a modul teljes elrendezéssel és 8 speciális gombbal rendelkezik.

Remek dolog, hogy ezek a gombok segítenek azonnali hozzáférésben a választott funkciókkal, például e-mailhez, zenéhez és akár a választott játékokhoz.

Ezenkívül az intelligens akkumulátor funkciónak köszönhetően akár a játék vezeték nélküli billentyűzetét is használhatja több mint egy éve. Ez teszi Logitech vezeték nélküli billentyűzet ez egyre magasabb rendű és megbízhatóbb.

Mindegyik árkategóriában kapható 266 ezer IDR. Ó, igen! Ez a billentyűzet védelmet nyújt a magas por és víz ellen is, tudod! Mikor lehet még beszerezni ezt az olcsó, minőségi vezeték nélküli billentyűzetet?

6. Dell KM636 vezeték nélküli billentyűzet - Rp.448.000, -

Fotó forrása: id.aliexpress.com

A Dell KM636 vezeték nélküli billentyűzet a szükséges billentyűzet. Beépített csúcstechnológiájú egérrel felszerelve ez a billentyűzet és vezeték nélküli egér fel van szerelve chiclet kulcsok kis üreggel a por bejutásának megakadályozása érdekében.

A Dell KM636 AA típusú elemekre támaszkodik. A fejlett energiagazdálkodásnak köszönhetően ez a billentyűzet egy évig használható. Hát nem nagyszerű?

Nos, olcsó vezeték nélküli billentyűzetet kaphat ehhez a számítógéphez árkategóriában 448 ezer IDR. Ha nem ért egyet a keresési helyen, megtalálhatja ezt a legjobb vezeték nélküli billentyűzetet online vételi és eladási webhelyek vagy alkalmazások.

7. ZD038 hordozható Mini vezeték nélküli összecsukható Bluetooth billentyűzet - Rp.494.000, -

Fotóforrás: Tokopedia

A billentyűzet még mindig belefér a táskájába? Ez azt jelenti, hogy összehajtható vezeték nélküli billentyűzetre van szüksége. Számos ajánlás van az Ön számára megfelelő vezeték nélküli billentyűzetre, az egyik a ZD038 összecsukható billentyűzet.

A ZD038 Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, amely kompatibilis az Android, az iOS és a Windows rendszerekkel. Ez a billentyűzet akár 80 órán keresztül is képes non-stop futtatásra, hatékony védőtokként is használható.

A legjobb vezeték nélküli mini billentyűzet megszerzéséhez kb 494 ezer IDR. A billentyűzeteket speciálisan arra tervezték, hogy a gépelés közben keletkező hang lassú és sima legyen.

Ez volt a 7 legjobb és legolcsóbb vezeték nélküli billentyűzet, amelyet ebben az évben a legújabb moduljának tekinthet. Hogyan? Egyetért Jakával?

Ha például van más véleménye, kérjük, írja be az alábbi megjegyzések oszlopba. Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Billentyűzet vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found