gb winrate és vad! Ez a legjobb trükk a botok megtalálásához a klasszikus mobil legendákon

Biztosan hallott olyan játékosokról, akik robotokat találtak a Mobile Legends-ben. Valójában ez nem egy csalás vagy egy csalási módszer, sokkal inkább egyfajta hiba, ahol ha a klasszikusban 15-szer sikerül nyerni a sorozatban, akkor a következő játékban találhat botokat.

Bizonyára hallotta az egyesekről szóló információkat játékos aki botokat talált a Mobile Legends-ben. Valójában ez nem az csal vagy a csalás módja, de egyfajta hiba, ahol ha 15-ször sikerül nyerni a sorozatban a klasszikusban, akkor a következő játékban megtalálhat egy botot. Ily módon bebizonyosodott néhány Youtuber és bevált.

A győzelmi sorozaton kívül kiderül, hogy vannak más módszerek is, így klasszikus és akár rangsorolt ​​botokat is találhat tudod, szeretné tudni, hogyan? Gyerünk, nézd meg a következő trükköket.

  • 7 legellentmondásosabb Android-játék, amelyet a Google Play Áruház blokkolt
  • 10 legjobb Android Game Cheat 2021 alkalmazás + Linkek letöltése, GG garancia!
  • 5 játékhiba olyan jelenetekkel, amelyek fájdalmassá tesznek, ne nézd meg srácok!

Ez a legjobb trükk botokkal való találkozáshoz a klasszikus mobil legendákban

Kovesd ezeket a lepeseket

1. Először is kérlek Letöltés Alkalmazás VPN ban ben A Play Áruház, átlagosan az összes VPN működik, így bármelyiket szabadon használhatja. Itt az ApkVenue használja az alkalmazást Szuper VPN val vel szerverEgyesült Államok.

2. Utána Letöltés és telepítéshez futtassa a VPN alkalmazást és futtassa azt is játékok „Mobile Legends”.

3. Ha ellenőrizni szeretné, hogy a VPN csatlakoztatva van-e, kérjük, olvassa el a pinget vörös színű azt jelenti, hogy csatlakozik a szerverhez.

4. Következő élőben Klasszikus vagy Rangsorolva akkor kérlek talál egyezést.

5. Meg fogja találni a botot másodperctől 55-ig 1 percig 2 másodpercig, tehát ha elmúlt 1 perc 2 másodperc, akkor jobb megszünteti azután talál egyezést vissza.

6. Ha talált egy botot, kérjük, lépjen be a játékba, majd játsszon a szokásos módon.

Plusz minusz

Előnyök:

  • GB Maniac / Savage
  • GB Winrate
  • Teljesítsd könnyedén az eredményeket

Hiány:

  • Kóstolni mindenképpen fog lemaradás amikor a játékban van, de Jaka szerint ez nem jelent nagy problémát, mert bár lemaradás, az ellenség egy bot, így együtt lehetsz könnyű megölni.

  • Egy nap minimum 1x és maximum 3x találkozott a botdal (Jaka tapasztalatai szerint).

További:

  • Ezt így tudni kell nem 100% -ban mindig találkoznak botokkal, néha találkozni fogsz játékos mások, akik szintén keresnek botokat szerver ugyanaz. Tehát például, ha megtalálja játékos másként akkor kellene ne Írja be az egyezést a. Jaka soha nem érkezett meg kredit pontszám a 80-as évekre csak azért csökkent, mert mindig is az volt meccs lemondása. Tehát a legfontosabb az, hogy türelmes legyél, és mindig próbáld meg.

  • A Classic mellett ezt a módszert is megteheti Rangsorolva de azzal a feltétellel, hogy be kell kapcsolnia a fiókját tier harcos-nagymester. Mert ha Epic, akkor nem talál botokat, mert a rangrendszer rendelkezik Draft Pick móddal.

  • Az ApkVenue-nak sikerült ezt a trükköt használni 19 győzelmi sorozat klasszikus botok ellen, nem hiszed el? Meglátjuk képernyőképlent.

Ez az A legjobb trükkök a botokkal való találkozáshoz a klasszikus mobil legendákban. Ha bármilyen javaslata vagy kérdése van, kérjük, tegye meg észrevételeit alább, jó próbát és sok sikert.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found