hogyan lehet androidot olyan kifinomultá tenni, mint a blackberry dtek50

A BlackBerry végül bemutatta legújabb okostelefonját, a BlackBerry DTEK50-t. Tegyük olyan kifinomult androidos okostelefont, mint a BlackBerry DTEK50!

Közel egy évvel azután, hogy a BlackBerry piacra dobta első Android okostelefonját, BlackBerry PrivVégül a BlackBerry komolyan elkezdett dolgozni az Android piacon. Ezt jelzi jelenléte BlackBerry DTEK50.

Érdekli a BlackBerry DTEK50? Az új BlackBerry okostelefon Indonéziába érkezését várva Gyerünk Tegye olyan androidossá Androidját, mint a BlackBerry DTEK50!

  • Hogyan lehet élvezni a BlackBerry Priv megjelenítését az Androidon
  • BlackBerry DTEK50, a legbiztonságosabb Android okostelefon alacsony áron
  • 5 BlackBerry Priv funkció visszaállíthatja a BlackBerry dicsőségét?

Kifinomult BlackBerry DTEK50

A BlackBerry DTEK50 egyik olyan kifinomultsága, amellyel más gyártók Android-okostelefonjai nem rendelkeznek, az a létezés BlackBerry Hub. A BlackBerry Hub-nak köszönhetően az összes értesítést egy helyen tudjuk összegyűjteni. Legyen szó BBM-ről, SMS-ekről, hívásokról, e-mailről, a WhatsApp-ról, a Facebookról és másokról, egy helyen könnyen elérhetők. A BlackBerry Hub a gyorsabb működés mellett az akkumulátor-fogyasztást is hatékonyabbá teszi.

Gyerünk, telepítsd a BlackBerry Hub alkalmazást androidodra!

Jelenlét BlackBerry DTEK50 valóban erős bizonyíték arra, hogy a BlackBerry komolyan gondolja az Android piacot. Nem csak az okostelefonja, a BlackBerry még egy BlackBerry Hubot is biztosít az összes android számára! Hogyan telepíthetem a BlackBerry Hub alkalmazást bármely Android-ra? Na gyere, kövesse az alábbi lépéseket!

  • Ha ízelítőt szeretne kapni az összes androidos BlackBerry Hubról, folytassa Töltse le a BlackBerry Hub + alkalmazást. Megjegyzés: A BlackBerry Hub + apk csak az Android Marshmallow eszközön használható.

  • A telepítés után megnyitja a Hub alkalmazást. Ekkor megjelenik a parancs a Töltse le a BlackBerry Hub + szolgáltatást. Tehát le kell töltenie a BlackBerry Hub + szolgáltatást is.

  • Kövesse mindaddig, amíg az összes oktatóanyag elkészül. Az előkészítés befejezése után csak be kell állítania a hozzáadni kívánt fiókot. Az elején be kell állítania egy e-mail fiókot.

  • Hozzáadhat új fiókot a Hub alkalmazáson keresztül, vagy használhatja a BlackBerry Hub + szolgáltatást is.

  • Nem csak az összes értesítés nyitható meg egy helyről, a BlackBerry Hub segítségével új üzeneteket állíthat össze az alkalmazás megnyitása nélkül. Az e-mail, a Twitter és a Facebook a BBM-hez közvetlenül a BlackBerry Hubon keresztül történhet.

Közösségi alkalmazások és Twitter-üzenetek LETÖLTÉS Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Hűvös, igaz? Az időmegtakarítás mellett biztos, hogy az akkumulátort is megtakarítja, mert sok más alkalmazást nem nyit meg. Annak ellenére, hogy kinyílik, egyértelmű, hogy energiahatékonyabb.

Jól! Ezért, Gyerünk telepítse a BlackBerry Hub + alkalmazást, és tegye Android-ját olyan kifinomultá, mint a BlackBerry DTEK50!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found