Ez a 7 weboldal segít a szakdolgozat elkészítésében

Ebben a cikkben JalanTikus megosztja veletek azokat, akik késleltetik dolgozatukat, mert zsákutcát találnak kutatásaik során.

Az utolsó éves hallgató biztosan úgy fogja érezni, hogy diplomamunkát készít az előadások teljesítésének kötelező követelményei. A szakdolgozat folyamata azonban nem könnyű, sőt vannak olyan hallgatók, akik végül késleltetik a folyamatot, mert elakadtnak érzik magukat.

Az egyik dolog, ami miatt a hallgatók elbuknak, amikor egy szakdolgozaton dolgoznak, a munka tartalmához keres forrásokat. Kiderült azonban, hogy a fejlett technológia ezen korszakában sokan vannak weboldalak aki segíthet a szakdolgozat kutatásában tudod!

  • Találd ki a végső hallgató képét, biztosan tudsz válaszolni?
  • 7 legjobb laptop ajánlás, amely egyetemistáknak és hallgatóknak megfelelő, 2 millió IDR-től kezdődően!
  • Nehéz dolgozni! Íme 5 ok, amiért a gyerekeknek ma KELL lenniük a technológiában

7 Ez a weboldal segít a dolgozat elkészítésében

Ebben a cikkben JalanTikus megosztja veletek azokat, akik késleltetik dolgozatukat, mert zsákutcát találnak kutatásaik során. Csak nézze meg azonnal!

1. Google Tudós

A 2004-ben elindított szolgáltatásnak sok van online folyóiratok és tudományos publikációk ami egészen teljes. Ha folyóiratokat és szöveges anyagokat keres, akkor közvetlenül meglátogathatja ezt a webhelyet. Mert elmúlt Google ösztöndíjas, könnyebben fog idézni egy publikációt különféle típusú idézetekben.

2. Microsoft Academic

Microsoft Academic egy publikációs formátumú kutatási referencia keresőmotor. Ami még praktikusabbá teszi ezt a szolgáltatást, az az szűrő funkció kutatási források keresésekor. szerző vagy hovatartozás alapján. Ezen szolgáltatás miatt a Microsoft szolgáltatása vitathatatlanul hatékonyabb, mint a Google Tudós.

3. Akadémia

Ez az oldal nagyon népszerű a hallgatók körében, mert van közösségi média-szerű funkciók hogy megszokta megosztása kutatás. Ezen az oldalon keresztül közvetlenül kérheti a folyóirat tulajdonosától a javaslatokat és megjegyzéseket. Emlékezz a barátaimra, csak a kutatással kapcsolatos kérdéseket teszel fel! Ne kérjen kutatást!

4. Indonéz publikációs index

] (// en.portalgaruda.org/)

Valójában ez az oldal nagyon hasonlít a webhelyre Google Scholar és Microsoft Academic. Mi különbözteti meg ezt a webhelyet a Google és a Microsoft által közzétett két oldaltól az indonéz nyelvet használó nyelv. Szóval azok számára, akiknek az angol nem túl jó, talán ez az oldal tökéletes az Ön számára.

5. A Genezis könyvtár

Genezis Könyvtár az egyik olyan webhely, amely a legteljesebb digitális könyveket kínálja a kibertérben. Mindenféle formátumú könyvek A pdf, a mobi, az ePub is elérhető ezen a webhelyen. Tehát, ha szakdolgozathoz könyvre való hivatkozást keres, azonnal meglátogathatja ezt a webhelyet.

6. Nemzeti Könyvtár e-források

Ez az egy olyan szolgáltatás, amelynek tulajdonosa Indonéz Nemzeti Könyvtár tudod. Ez az oldal meglehetősen teljes gyűjteménye van, és ingyenesen letöltheti. Tehát nem kell bajlódnia Jl környékén a nemzeti könyvtárba járással. Merdeka, Jakarta könyveket kölcsönözhet, amelyek segíthetnek a dolgozatban.

7. Wiley Online Könyvtár

Ezen az oldalon több mint 6 millió cikk, 1500 folyóirat, 18 000 online könyv és több százezer hivatkozás található. Ennyi összeggel ez a webhely az egyik oldal a világ legteljesebb online könyvtára. A webhelyen az a szép, hogy néhány dokumentum rendelkezésre áll Wiley Online Könyvtár ingyenesen letölthető.

Tehát ezek azok a webhelyek, amelyek segítenek a szakdolgozat elkészítésében. Rendben, ne légy többé lusta, csináld.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found