hogyan lehet beállítani a különböző képernyőforgatásokat az egyes androidos alkalmazásokban

Hogyan állíthat be más képernyőforgatást az Android alkalmazáson az Android okostelefonon. Így már nem zavarja, ha megváltozik az okostelefon képernyője

Korábban az ApkVenue megvitatta, hogyan lehet más hangerőszintet állítani az egyes Android-okostelefonba ágyazott alkalmazásokban. A hangerőtől eltekintve jól beállítva képernyő elforgatása az egyes alkalmazásokban más is nagyon fontosnak tűnik.

Például fekvéskor okostelefont kell használnia? Aztán olvastam egy cikket, és hirtelen a képernyő portréról földtérre váltott, vagy fordítva. Biztos bosszús vagy, igaz?

Ha igen, folytassa az olvasást, amíg be nem fejeződik. Így állíthat be más képernyőforgatást az Android okostelefon Android alkalmazásában.

  • A magasság mérése okostelefonnal (pontos)
  • 6 egyedi módszer az Android okostelefon képernyőjének feloldásához
  • Hogyan vezérelhetjük okostelefonunkat érintés nélkül

Az Android alkalmazás képernyőjének forgatásának beállítása

1. Töltse le a Rotation Manager - Control elemet

A képernyő forgatásának beállításához az egyes alkalmazásokban a fejlesztő Meerkat nevű alkalmazását fogjuk használni Forgatáskezelő - Vezérlés. Ezzel az alkalmazással minimalizálhatja a képernyő nem kívánt elforgatását.

Kényszerítheti azokat az alkalmazásokat is, amelyek általában nem támogatják földterület, használható a földterület. Nagyon klassz, igaz? Így kell használni.

2. A Rotation Manager - Control beállítása

  • Letöltés és telepítse a Rotation Manager - Control elemet a Google Play Áruházból.
  • Miután a telepítés sikeres volt, nyissa meg az alkalmazást, és egy útmutató fogadja beállít.
  • Húzza át a következő oldalra, és érintse meg az alsó kör ikont.
  • Ezt követően aktiválnia kell a Rotation Manager - Control in 'Felhasználási hozzáféréssel rendelkező alkalmazások'.
  • Itt az ideje, hogy egyedileg állítsa be és vezérelje az alkalmazások tájolását. A Forgatáskezelő főképernyőn válassza ki a tájolást úgy, hogy megérinti az egyik függőleges vagy vízszintes ikont egy adott alkalmazás mellett, hogy portré módba vagy tájkép.
  • Nyomja meg a jobb oldali opciók gombot 'Kattintson az engedélyezéshez'és'Állandó értesítés'.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Mostantól beállíthatja a képernyő forgatását az egyes alkalmazásokban. Minden alkalommal értesítést kap, amikor megnyitja a beállított alkalmazást. Ezután lezárhat bizonyos alkalmazásokat, és az értesítési sávon keresztül aktiválhatja a Rotation Manager - Control funkciót.

Ez az az információ, amelyet az ApkVenue nyújthat arról, hogyan állíthatja be a különböző képernyőforgatásokat az Android alkalmazásban. Például Jaka beállítja a YouTube alkalmazást, hogy továbbra is nyitva álljon fekvő körülmények között. Ezután számos csevegőalkalmazás és a Jaka közösségi média rendezte az arcképet. Tehát ne zavarjon többet. Mit gondolsz? Sok szerencsét.

Olvassa el a cikkeket is Laptop vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found